09 Eylül 2014, Salı 11:19:07

THY İNGİLİZ DEVİNE SPONSOR OLABİLİR

Spora ve sporculara verdiği destekle marka bilinirliğini en üst noktalara çıkaran Türk Hava Yolları'nın İngiliz futbol kulübü Chelsea ile sponsorluk için dirsek temasında olduğu iddia edildi.
  • Yazık ingilizlere sponsor olmak ha hemde milli havayolu biz ne aciz bir toplum olduk boyle!!nasıl Çanakkaleyi Musul u Kerkük ü unutuyoruz ingilizler nezaman bize dost oldular ki onlara sponsor oluyorsunuz
  • HT bizzat Abramoviç ile görüşüyor. Imza yakın
  • THY'nin forma sponsoru oldugu marsilya takimindan bahsedilmemis olmasi garip.
  • Sponsor olsa güzel olur ama Thy 350 milyon pound önericek sonra ya Emirates veya Qatar Airways 500 milyon pound teklif edecek Thy de avucunu yalayacak .Anca bu olur. Sen sponsorluğu unut Thy ciğim.
  • Kabacaya He kardeş haboma pilot maaşı bağlayalım, temizlik ekibi yönetici maaşı alsın, pilotlar zaten dünyayı geziyor maaşları keselim, kabin ekiplerinin üniformaları pilot üniformasına çevirelim. Mühendisler temizlik yapsın tam sizin istediğiniz gibi olsun beğenmiyorsan o işi BIRAKACAKSIN!
  • Büyük bir kulüp 5 yıllık bir sözleşme 250mil sterline patlar. HABOM teknisyenini alması gereken ücretin 1/3 olduğunu düşünürsek bir yıllık habomdan kar 42mil sterlin. Tekniğin tamamının içinin boşaltılıp haboma bağlanması 120mil sterlin. Tüm ortaklığın habom maaşı almasıyla ortaya çıkacak net kara bakarsak 432mil sterlin
  • Türk klüp başkanlarına sponsorluk için DLR1/2 şartı getirmişler. Şaşırır mısınız :)
  • Bi sartimiz var kardesim turk bayraginida thy logosuyla yan yana koysunlar:))
  • Fb'ye olsa..
  • Ne icdiyseniz banada soyleyin bende iceyim neyin kafasi bu kardesimnm(:-

Lionel Messi ve Kobe Bryant ile tarihe geçen bir sponsorluk anlaşması yapan THY bu kez gözünü Jose Mourinho yönetimindeki Chelsea’ye dikti.

Hürriyet Gazetesi'nde yer alan habere göre; Barcelona, Manchester United ve Borussia Dortmund gibi devlere sponsor olan THY, forma sponsorluğu için harekete geçti. Sezon sonunda forma sponsoru olan Samsung ile yollarını ayırması beklenen Chelsea’nin listenin ilk sırasına THY’yi aldığı ortaya çıktı. “Dünyayı maviye boyamak” sloganıyla yola çıkan ve 2005 yılından bu yana Chelsea’ye destek veren Samsung’la 2013 yılında oldukça küçük bir tanıtımla sözleşme yenileyen İngiliz ekibinin sezon sonunda 10 yıllık bu ortaklığa son vermesi bekleniyor.

Adidas ile 300 milyon pound karşılığında 10 yıllık bir sözleşmeye imza atan Chelsea’nin, sponsor konusunda alternatifler aradığı ve THY’yi bu nedenle ilk sıraya aldığı belirtildi.

THY İNGİLİZ DEVİNE SPONSOR OLABİLİR

Yorumlar Tüm Yorumlar (20)

Usaklık ~ 10 yıl önce
Yazık ingilizlere sponsor olmak ha hemde milli havayolu biz ne aciz bir toplum olduk boyle!!nasıl Çanakkaleyi Musul u Kerkük ü unutuyoruz ingilizler nezaman bize dost oldular ki onlara sponsor oluyorsunuz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
HT bizzat Abramoviç ile görüşüyor. Imza yakın

Yanıtla

Kalan karakter 1000
marsilya ~ 10 yıl önce
THY'nin forma sponsoru oldugu marsilya takimindan bahsedilmemis olmasi garip.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
~ 10 yıl önce
Sponsor olsa güzel olur ama Thy 350 milyon pound önericek sonra ya Emirates veya Qatar Airways 500 milyon pound teklif edecek Thy de avucunu yalayacak .Anca bu olur. Sen sponsorluğu unut Thy ciğim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Kabacaya He kardeş haboma pilot maaşı bağlayalım, temizlik ekibi yönetici maaşı alsın, pilotlar zaten dünyayı geziyor maaşları keselim, kabin ekiplerinin üniformaları pilot üniformasına çevirelim. Mühendisler temizlik yapsın tam sizin istediğiniz gibi olsun beğenmiyorsan o işi BIRAKACAKSIN!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
kabaca ~ 10 yıl önce
Büyük bir kulüp 5 yıllık bir sözleşme 250mil sterline patlar. HABOM teknisyenini alması gereken ücretin 1/3 olduğunu düşünürsek bir yıllık habomdan kar 42mil sterlin. Tekniğin tamamının içinin boşaltılıp haboma bağlanması 120mil sterlin. Tüm ortaklığın habom maaşı almasıyla ortaya çıkacak net kara bakarsak 432mil sterlin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
afyon ugyulaması ~ 10 yıl önce
Türk klüp başkanlarına sponsorluk için DLR1/2 şartı getirmişler. Şaşırır mısınız :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
kayfon kurgulamasi ~ 10 yıl önce
torpil bulurlar
Android Uygulaması ~ 10 yıl önce
Bi sartimiz var kardesim turk bayraginida thy logosuyla yan yana koysunlar:))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Fb'ye olsa..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Ne icdiyseniz banada soyleyin bende iceyim neyin kafasi bu kardesimnm(:-

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000