14 Mart 2011, Pazartesi 15:40:30

THY İLK A319'UNU TESLİM ALDI

Türk Hava Yolları geçen yıl sipariş ettiği 6 Airbus 319-100 tipi uçaktan ilkini teslim aldı.
  • Bir arkadaşımızın dediği gibi NDB elektrikli bir alettir, hayali nokta olan Intersection'dır.
  • endibi elektrikle calisan bir ALETTIR. hayali falan degildir:):):):)
  • BU Ucak MSN 4629. HAMBURG üretildi
  • Bildigim kadari ile THY'de Inegol isimli bir ucak bulunmuyor. Umarim yeni alinan ucaklardan birine inegol adi verilir, zira Inegol bir cok konuda hakki yenilen bir ilcemiz. Inegol ucagini bekliyoruz :)
  • o dediginiz alet pistin endibi :))) soz konusu olay bir alet degil harita uzerinde belirlenen ve NDB diye gosterilen hayali GPS noktalaridir ingilizce okundugundan endibi diye yazmissiniz sanirim yani gercekte NDB mesela ayeles , viyoar ve arnav yazilmayacagi gibi :) endibi diye de yazilmaz
  • Arkadaslar Ucak Hamburg - Finkenwerder den teslim alinmistir kanit icin Flugzeugbilder.de formunu tiklayip ayni ucagi arka dikmesinde Alman bayragi ile görebilirsiniz Selamlar Salih
  • THY nin bu yeni kuşunu virtual pilotlar ve uçuş okulunu yeni bitirmiş çok tecrübeli herşeyi bilen sonradan havacı arkadaşlar tasarladı,dizayn etti ve bağcılar-güngören sanayi sitesinde recep usta ve ekibi imal etti.Vatana millete hayırlı ve uğurlu olsun.
  • nasılda saçmalayanlar var yok ankarada yapılmış kanatları takılmış falan. iyi misiniz? diğer airbuslar nerde yapıldıysa buda orda yapıldı herşeyiyle.insanlarıda ka-endinizide kandırmayın
  • evet yeni logo ilk zamanlar çok antipatik gelmişti bana ama artık gözümüz alıştı ve hoş bir görüntüsü var.
  • gün geçtikce yeni boyama gözüme daha güzel görünmeye başladı.sanıyorum bunun bir sebebi de lalenin hala kullanılıyor olması.thy yönetimi bu konuda ısrarcı oldu.tebrikler.çünkü uçaklara bir özgünlük katıyor.
Türk Hava Yolları, geçen yıl sipariş ettiği tek koridorlu uçak siparişlerini teslim almaya başladı. 2010 yılı başında 6 adet Airbus 319 sipariş eden Türk Hava Yolları’nın ilk uçağı İstanbul’a getirildi.

TC-JLS kuyruk tescilini alan uçak, THY’nin yeni logosuna boyandı. Uçağa filoda bir başka uçağın da ismi olan ‘Salihli’ adı verildi.

Atatürk Havalimanı’ndaki THY Teknik eski hangarının olduğu bölüme çekilen uçağın resmi işlemlerinin tamamlanmasından sonra birkaç gün içinde seferlerine başlaması planlanıyor.

THY’nin teslim aldığı Salihli adlı uçak, 6 uçaklık sipariş serisinin teslim alınan ilk uçağı olma özelliğini taşıyor. 2011-2012 yıllarında teslim alınacak uçakların üç tanesinin bu ay içinde teslim alınması bekleniyor.

TC-JLS kuyruk tescilli uçağın teslim alınmasıyla THY filosundaki Airbus 319 sayısı da 5’e yükseldi. TC-JLM ‘Sinop’, TC-JLN ‘Karabük’, TC-JLO ‘Ahlat’ ve TC-JLP ‘Köyceğiz’ tescilli ve isimli A319’larla birlikte TC-JLR kuyruk tescilli bir A319 uçağı da Air Bosna filosunda bulunuyor.



THY İLK A319'UNU TESLİM ALDI

Yorumlar Tüm Yorumlar (31)

Misafir ~ 13 yıl önce
Bir arkadaşımızın dediği gibi NDB elektrikli bir alettir, hayali nokta olan Intersection'dır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
endibi elektrikle calisan bir ALETTIR. hayali falan degildir:):):):)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
BU Ucak MSN 4629. HAMBURG üretildi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Bildigim kadari ile THY'de Inegol isimli bir ucak bulunmuyor. Umarim yeni alinan ucaklardan birine inegol adi verilir, zira Inegol bir cok konuda hakki yenilen bir ilcemiz. Inegol ucagini bekliyoruz :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
o dediginiz alet pistin endibi :))) soz konusu olay bir alet degil harita uzerinde belirlenen ve NDB diye gosterilen hayali GPS noktalaridir ingilizce okundugundan endibi diye yazmissiniz sanirim yani gercekte NDB mesela ayeles , viyoar ve arnav yazilmayacagi gibi :) endibi diye de yazilmaz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Arkadaslar Ucak Hamburg - Finkenwerder den teslim alinmistir kanit icin Flugzeugbilder.de formunu tiklayip ayni ucagi arka dikmesinde Alman bayragi ile görebilirsiniz Selamlar Salih

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
THY nin bu yeni kuşunu virtual pilotlar ve uçuş okulunu yeni bitirmiş çok tecrübeli herşeyi bilen sonradan havacı arkadaşlar tasarladı,dizayn etti ve bağcılar-güngören sanayi sitesinde recep usta ve ekibi imal etti.Vatana millete hayırlı ve uğurlu olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
nasılda saçmalayanlar var yok ankarada yapılmış kanatları takılmış falan. iyi misiniz? diğer airbuslar nerde yapıldıysa buda orda yapıldı herşeyiyle.insanlarıda ka-endinizide kandırmayın

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
evet yeni logo ilk zamanlar çok antipatik gelmişti bana ama artık gözümüz alıştı ve hoş bir görüntüsü var.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
gün geçtikce yeni boyama gözüme daha güzel görünmeye başladı.sanıyorum bunun bir sebebi de lalenin hala kullanılıyor olması.thy yönetimi bu konuda ısrarcı oldu.tebrikler.çünkü uçaklara bir özgünlük katıyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000