20 Mayıs 2011, Cuma 08:46:44

"THY İLE UZUN YILLAR ÇALIŞMAK İSTİYORUZ"

Old Trafford Stadı'nda, basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Türksoy, Manchester United gibi dünyanın en önemli kulüplerinden biriyle 3,5 yıllık sponsorluk anlaşması imzaladılarını anımsatarak, "İlişkilerimiz beklediğimizden çok daha güzel ve uyumlu. Çok sıcak ilişkilerimiz var" dedi.
  • THY nin Manchester Müdürü İngilizce bilmiyor,basın toplantısında Türkçe mi konuşuyor
  • bence sen fokurduyorsun ama herhalde kiskancliktan
  • Thy nin sponsor olduğu her 2 takımda finalde oynayacak milyonlarca seyirci izleyecek ütün dünyada inanılmaz bir reklam olacak.. Şimdi soruyorum thy ilk antlaşma yaptığında bu 2 takımla acaba buradan ne gerek vardı, lüzumsüz diyenler akıllarınca gandi kemallik yapanlar kendileri sözde israf derler ama viski leb lebiyi yemesini bilir içerler ne oldu.. Parayla yapsan bu 2 takım finalde oynaması çok düşük şans ama futbol bu ne oldu herkes görecek THY reklamlarını, izleyecek, duyacak siz irlandalır çatlayın e mi..
  • thy dikkat etsin de sıcaklıktan kaynamasın....zaten fokurduyor...
THY'nin sponsoru olduğu Manchester United ve Barcelona takımlarının 28 Mayıs'ta, Şampiyonlar Ligi finalinde karşı karşıya geleceklerine dikkati çeken Türksoy, iki takıma da başarılar dilediklerini, bu maçta kazananın THY olacağını kaydetti.

Türksoy, sponsorluk anlaşması imzalamalarının ardından Manchester ekibiyle kısa sürede sıcak bir atmosfer içinde çalışmaya başladıklarını ifade ederek, ''Bu ilişkilerimizin sadece Manchester United ile değil yurt dışındaki bütün kuruluşlarla, bütün önemli kampanyalarla devam etmesini temenni ediyoruz" dedi.

İngiltere Mimarlar Birliği'nin geleneksel olarak düzenlediği ve bu yıl ilk kez Manchester'ın ev sahipliği yaptığı ödül gecesine THY'nin ana sponsor olduğunu dile getiren Türksoy, ''Dün akşamki ödül törenine ünlü mimarlar, iş adamları, üst düzey yetkililer ve spor camiasının önde gelen isimleri katıldı. Bu da bizim için ayrı bir gurur ve heyecan'' diye konuştu.

Türksoy, Ağustos ayında İngiltere'de yaşayan Türklerin biraraya geleceği bir festivale sponsor olduklarını, 17 Kasım'da da Old Trafford Stadı'nda geçen yıl verdikleri Noel yemeği organizasyonunu tekrarlayacaklarını sözlerine ekledi.

GILL: "İLİŞKİMİZ HARİKA"
Manchester United Kulübü Başkanı David Gill, ulaşım sponsoru Türk Hava Yolları ile ''harika bir ilişkilerinin olduğunu'' söyledi.

THY ile uzun yıllar birlikte çalışmak istediklerini vurgulayan Gill, bu durumun hem kendileri hem de THY için iyi olduğunu düşündüklerini ifade etti.

Gill, "Umarım gelecek yıl Avrupa Şampiyonlar Ligi'nde bir maç için Türkiye'ye gideriz ve böylece Türkiye gibi harika bir ülkeyi görme fırsatımız olur" dedi.
"THY İLE UZUN YILLAR ÇALIŞMAK İSTİYORUZ"

Yorumlar

Misafir ~ 13 yıl önce
THY nin Manchester Müdürü İngilizce bilmiyor,basın toplantısında Türkçe mi konuşuyor

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
bence sen fokurduyorsun ama herhalde kiskancliktan

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Thy nin sponsor olduğu her 2 takımda finalde oynayacak milyonlarca seyirci izleyecek ütün dünyada inanılmaz bir reklam olacak.. Şimdi soruyorum thy ilk antlaşma yaptığında bu 2 takımla acaba buradan ne gerek vardı, lüzumsüz diyenler akıllarınca gandi kemallik yapanlar kendileri sözde israf derler ama viski leb lebiyi yemesini bilir içerler ne oldu.. Parayla yapsan bu 2 takım finalde oynaması çok düşük şans ama futbol bu ne oldu herkes görecek THY reklamlarını, izleyecek, duyacak siz irlandalır çatlayın e mi..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
thy dikkat etsin de sıcaklıktan kaynamasın....zaten fokurduyor...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000