25 Ekim 2022, Salı 14:06:28

THY ile TOGG'dan mil birliği anlaşması

Türk Hava Yolları ile Türkiye'nin yerli ve milli otomobil TOGG arasında mil birliği anlaşması imzalandı.
  • Bedense şu kravata karşı allerjileri var. İlla iranlı gibi olacaklar
  • Tipler,aynı hikayeler
  • Boş iş

Türk Hava Yolları ile Türkiye'nin yerli ve milli otomobil TOGG arasında mil birliği anlaşması imzalandı. Anlaşma kapsamında TOGG, THY Miles&Smiles ile dünyada karayolunda statü mili kazandıran ilk mobilite markası olacak.

2023 yılının ilk çeyreğinde elektrikli ilk akıllı cihazı C SUV’u banttan indirmeye hazırlanan TOGG, kullanıcıyı merkeze alan mobilite ekosistemini güçlü iş birliktelikler kurmaya devam ediyor. Bu bağlamda Türk Hava Yolları ile Miles&Smiles programı kapsamında iş birliğine imza atan TOGG, program üyelerine Mil ve statü Milleri kazandırmanın seçeneklerini sunacak. TOGG, kendi sadakat programı kapsamında Türk Hava YollarıMiles&Smiles üyelerine kazandıracağı Mil için üyelerin TOGG akıllı cihazına sahip olması gerekmeyecek. Türk Hava Yolları Miles&Smiles üyeleri, Togg ekosisteminin kullanıcıya sunacağı navigasyon ya da e-cüzdan gibi tüm ürün ve servisler üzerinden Mil kazanabilecek. Kazanılan Millerle üyeler ödül bilet düzenleyebilir, Cash&Miles özelliği ile bilet satın alırken bilet tutarının bir kısmını Milleri ile alabilir ve shopandmiles.com web sitesinden alışveriş yapabilecekler.

"SABIRSIZLANIYORUZ"

THY ile yapılan anlaşma ile ilgili olarak bir açıklama yapan TOGG CEO’su M. Gürcan Karakaş,

“Akıllı cihazımızla birlikte oluşturduğumuz mobilite ekosisteminde kullanıcılarımıza kesintisiz bir deneyim yaşatmayı hedefliyor, iş ortaklarımızla birlikte fırsatlar dünyamızı geliştiriyoruz. Yola çıktığımız ilk günden itibaren yanımızda olan dünya markamız Türk Hava Yolları ile Miles&Smiles programı kapsamında yeni bir ortaklığa adım atmaktan mutluluk duyuyoruz. Bu iş birliğiyle dünyada kullanıcılara karayolunda statü Mil kazandıran ilk şirket olacağız. Miles&Smiles üyelerini mobilite ekosistemimizin sunacağı fırsatlarla tanıştırmak için sabırsızlanıyoruz”" dedi.

Türk Hava Yolları Genel Müdürü Bilal EKŞİ iş birliğiyle ilgili olarak; “Dünyanın en çok ülkesine uçan bayrak taşıyıcı havayolu olarak müşteri sadakat programımız Miles&Smiles ile bugün toplam 15 milyon üyeye, 200’den fazla program ortağına ulaşarak Türkiye’nin en büyük, Star Alliance üyeliğimiz ile de dünyanın en güçlü havayolu sadakat programlarından biri konumuna ulaştık. Bizler bugüne kadar üyelerimize sadece uçuşları esnasında değil, hayatın her anında ayrıcalık ve avantajlar sunmayı hedefledik ve bu inancımızla bugün 13 farklı sektörde Miles&Smiles üyelerine ayrıcalık sunuyor, onların bu sektörlerden de Mil kazanmalarını sağlıyoruz. Bu kapsamda Türkiye’nin mobilite alanında hizmet veren küresel teknoloji markası Togg ile iş birliği yapmaktan mutluluk duyuyor ve bir ilke imza atarak Miles&Smiles üyelerimizin ilk defa Togg iş birliği vesilesiyle uçuş harici statü Mil kazanabilecekleri haberini vermekten memnuniyet duyuyoruz.” dedi. (cnnTürk)

THY ile TOGG'dan mil birliği anlaşması

Yorumlar

İran ~ 1 yıl önce
Bedense şu kravata karşı allerjileri var. İlla iranlı gibi olacaklar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Aynı ~ 1 yıl önce
Tipler,aynı hikayeler

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yorum ~ 1 yıl önce
Boş iş

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000