16 Mart 2010, Salı 16:20:44

"THY İLE GÖRÜŞÜYORUZ"

Türk Hava Yolları Bosna Hersek Hava Yolları’nı aldıktan sonra şimdi de Sırbistan Havayolları ile ilgileniyor. Sırbıstan’ın milli havayolu şirketi JAT'ın CEO'su Srdjan Radovanovic, ortaklık için THY ile iyiye giden görüşmeler yaptıklarını açıkladı.
  • Yakin zaman kadar milyonlarca müslümani katletmis olan bu adamlar,kendini dindar bir cumhurbaskani olan bir ülke olarak tanimlayanlardan iyi niyetle yardim taleb ediyor ne var canim bunda? Birakin cöksünler kardesim,soykirimi unutmadik.Onlara yapacaginiz yatirimi Bosna ya yapin.
  • eger gercek ise, THY sacmalamaya basladi. Nedemek strateji ortaklik. Yakin zamanda Müslümanlara kiyan bir Ülkeye, nasil kalkinmasi icin yardim edilecek. Dünyada BASKA Hava yolu kalmadimi. JAT a yardim EDERLERSE YAZZIKLAR OLSUN.
  • Balkanlara dogru aciliyor bizimkiler yine
  • Avrupa bizi almasın tam üyeliği. Ama biz onların markalarını, satın alıp daha ileriye götürüp karlı hale getirip masaya yumruğumuzu vuracağız. Bir kere ticari olarak bu iş iyi mi olur kötü mü ona bakmak lazım. Bosnayı aldık sıra Sırplara geldi. Avrupayı ekonomik anlamda ana kilit yerlerini elimize geçirdiğimizde bir bakacak ki Avrupa nın bir tek bayrağı kalmış ele geçmemiş onu alacağız az kaldı..
  • Bence çok mantıksız bir havayolunu alıyorlar. Lot alın CSA alın bir işe yarar avrupada bir çok slotunuz olur.Ha bu havayolları büyük derseniz o başka
  • Sirbistan once vizesini kaldirsin, sonra firmasini satmaya baksin...

JAT Havayolları’nın filosunda 10 adet Boeing 737-300, 1 adet 737-400 ve 5 adet ATR 72-200 olmak üzere 16 adet uçak bulunuyor.

BORÇLARI BİRİKİYOR

Geçen sene ekonomik krzi nedeniyle işgücünün yüzde 30'unu kaybeden JAT'ın 1991 yılından bu yanaki toplam zararı da 180 milyon euroya ulaştı.

JAT Havayolları CEO'su Radovanovic, filoyu yenilemek ve yeniden yapılanmak için 70.4 milyon dolar borç almak istediklerini açıkladı. 2009 yılında 16.5 milyon euro zarar eden şirket, bu açmazdan THY gibi bir şirketle stratejik ortaklık yaparak çıkmayı planlıyor.

Radonoviç, bu kapsamda THY ile görüşmelerin ilerleme kaydettiğine dikkat çekti.

"THY İLE GÖRÜŞÜYORUZ"

Yorumlar Tüm Yorumlar (6)

Misafir ~ 14 yıl önce
Yakin zaman kadar milyonlarca müslümani katletmis olan bu adamlar,kendini dindar bir cumhurbaskani olan bir ülke olarak tanimlayanlardan iyi niyetle yardim taleb ediyor ne var canim bunda? Birakin cöksünler kardesim,soykirimi unutmadik.Onlara yapacaginiz yatirimi Bosna ya yapin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
eger gercek ise, THY sacmalamaya basladi. Nedemek strateji ortaklik. Yakin zamanda Müslümanlara kiyan bir Ülkeye, nasil kalkinmasi icin yardim edilecek. Dünyada BASKA Hava yolu kalmadimi. JAT a yardim EDERLERSE YAZZIKLAR OLSUN.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Balkanlara dogru aciliyor bizimkiler yine

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Avrupa bizi almasın tam üyeliği. Ama biz onların markalarını, satın alıp daha ileriye götürüp karlı hale getirip masaya yumruğumuzu vuracağız. Bir kere ticari olarak bu iş iyi mi olur kötü mü ona bakmak lazım. Bosnayı aldık sıra Sırplara geldi. Avrupayı ekonomik anlamda ana kilit yerlerini elimize geçirdiğimizde bir bakacak ki Avrupa nın bir tek bayrağı kalmış ele geçmemiş onu alacağız az kaldı..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Bence çok mantıksız bir havayolunu alıyorlar. Lot alın CSA alın bir işe yarar avrupada bir çok slotunuz olur.Ha bu havayolları büyük derseniz o başka

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Sirbistan once vizesini kaldirsin, sonra firmasini satmaya baksin...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000