12 Nisan 2017, Çarşamba 09:22:51

THY ile cenaze protokolü

Yenimahalle Belediyesi, Türk Hava Yolları (THY) ile yaptığı protokol ile maddi durumu iyi olmayan ailelerin cenazelerini, şehir dışına sadece araçla değil uçakla da götürüyor.
  • m
  • büyük bir hizmet ve bunu ancak başına gelen, ihtiyaç duyan anlar.. Allah uzak tutsun..
  • Kıskananlar çatlasın burda, hamdolsun son model mercedes taşıtlarla kentimdeki belediye bu hizmeti veriyor,yaşarken binemediğim araçlara ahirette binicek olmam bile huzur veriyor.
  • cenaze protokolü yapıp da gülümseyerek poz vermek ilginç. ağlayarak poz vermesinler de böyle gülerek de olmamış. ayrıca ona buna yardım eden thy, yurtdışındaki türklerin cenazelerini neden bedava taşımıyor o da ayrı bir tartışma konusu. thy unutmasın ki yurtdışında yaşayan türklerin thy'nin gelişmesinde çok büyük payı var ve ahde vefa olarak cenazeleri ücretsiz pekala taşıyabilir.
  • bunu yıllardır erbil base olan zagros kendi halkına üzretsiz taşıma hizmeti veriyor adamlar ne reklam yapıyor nede biz böyle yapıyoruz diyor taktir sizin olması gereken bu zaten 1 yıl önce trafik kazasında anne ve babamı kaybettim istanbulda bana çok yardımcı oldular istanbuldaki görevli personelleride hem ilgli hem insan gibi insan 1 dk yalnız bırakmadılar allah hepsinden razı olsun herkez bilsin istedim en azından allah zagrosjetten razı olsun
  • insanlık ve havacılık için resmen bir devrim:)
  • Bunu THY gurbetci yurtdisindakilerede yasiyan vatandaslara yapsa büyük denir su anda ölüden bile para aliyorlar !! Yapin büyük diyelim

Yenimahalle Belediyesi, Türk Hava Yolları (THY) ile yaptığı protokol ile maddi durumu iyi olmayan ailelerin cenazelerini, şehir dışına sadece araçla değil uçakla da götürüyor.

Havayolu hizmetiyle cenazelerini götürmek istedikleri şehre hem ücretsiz hem de hızlı götürme imkanı bulan vatandaşlara büyük kolaylık sağlanıyor. Bu kapsamda 100’e yakın cenaze ve yakınını şehir dışına belediye tarafından ulaştırıldı. Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, bu hizmetin uzak mesafelere cenazesini götürmek için zorluk çeken vatandaşlara büyük bir kolaylık sağlayacağını belirterek “Biz sadece vatandaşlarımızın iyi gününde değil kötü gününde de yanında oluyoruz. Aileler o acı günlerinde bir de cenaze taşıma işlemleriyle uğraşıyorlar. Bu hizmetle vatandaşa zaman ve maddiyat açısından kolaylık sağladığımızı düşünüyorum. Uzak mesafelere cenazeyi araçla götürmek hem cenaze sahibi açısından hem de şoför açısından zorluklar yaratıyor. Bu hizmet sayesinde uzakları yakın kıldık” dedi.

Ayrıca talep doğrultusunda cenazelerini Ankara dışına defnetmek isteyen cenaze yakınlarına ücretsiz cenaze aracı ve şoför tahsis eden belediye, aynı zamanda cenaze levazımatı ve kefen de veriyor. Bunun yanında dar gelirli vatandaşlara cenazeye gitmeleri için ulaşım imkanı da sağlayan belediye, Yenimahalle ilçe sınırları içerisindeki cenaze evlerine taziye çadırı da kuruyor. Örnek hizmetlerle vatandaşın acı gününde yanında olan belediye, mobil cenaze hizmetleri aracıyla da vatandaşa hizmet veriyor. Yakını vefat eden acılı vatandaşın ayağına giden mobil cenaze aracı, sayesinde Yenimahalleliler belediye binasına gitmeden evlerinde tüm cenaze işlemlerini gerçekleştirebiliyor.

THY ile cenaze protokolü

Yorumlar Tüm Yorumlar (7)

m ~ 7 yıl önce
m

Yanıtla

Kalan karakter 1000
empati biraz ~ 7 yıl önce
büyük bir hizmet ve bunu ancak başına gelen, ihtiyaç duyan anlar.. Allah uzak tutsun..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Allah razı olsun ~ 7 yıl önce
Kıskananlar çatlasın burda, hamdolsun son model mercedes taşıtlarla kentimdeki belediye bu hizmeti veriyor,yaşarken binemediğim araçlara ahirette binicek olmam bile huzur veriyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
poz ~ 7 yıl önce
cenaze protokolü yapıp da gülümseyerek poz vermek ilginç. ağlayarak poz vermesinler de böyle gülerek de olmamış. ayrıca ona buna yardım eden thy, yurtdışındaki türklerin cenazelerini neden bedava taşımıyor o da ayrı bir tartışma konusu. thy unutmasın ki yurtdışında yaşayan türklerin thy'nin gelişmesinde çok büyük payı var ve ahde vefa olarak cenazeleri ücretsiz pekala taşıyabilir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
erbilli yolcu ~ 7 yıl önce
bunu yıllardır erbil base olan zagros kendi halkına üzretsiz taşıma hizmeti veriyor adamlar ne reklam yapıyor nede biz böyle yapıyoruz diyor taktir sizin olması gereken bu zaten 1 yıl önce trafik kazasında anne ve babamı kaybettim istanbulda bana çok yardımcı oldular istanbuldaki görevli personelleride hem ilgli hem insan gibi insan 1 dk yalnız bırakmadılar allah hepsinden razı olsun herkez bilsin istedim en azından allah zagrosjetten razı olsun

Yanıtla

Kalan karakter 1000
süper ~ 7 yıl önce
insanlık ve havacılık için resmen bir devrim:)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Gurbetci ~ 7 yıl önce
Bunu THY gurbetci yurtdisindakilerede yasiyan vatandaslara yapsa büyük denir su anda ölüden bile para aliyorlar !! Yapin büyük diyelim

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000