07 Mayıs 2009, Perşembe 14:04:44

THY İKİNCİ OLDU

MediaCat dergisi Mayıs sayısında Türk tüketicisinin ‘aşkla bağlı olduğu’ markaları yayınladı. Türk Hava Yolları da havayolu şirketleri kategorisinde zirveyi kaptı.
  • Emirates'in senelerden beri ilk yaptığı kaza bu. Ayrıca ölende yok. Pilot hatası bir olay. Uçak bakımsızlığından değil THY'deki gibi. Bilgilere sunulur.
  • tebrik eder baasarilar in devamini dilerim tum thy calisma arkadaslarima iyi calismalar kolayliklar dilerjm iyi calismlara iyi yolculuklar kolayl;iklar dilerim sevfgiler
  • THY na torpille girenler nasıl belli oluyor. Eleştirilere cevap vermek yerine ağız bozmayı tercih ediyorlar. Partizanlık böyle bir şey. İş bilmezsin ama oradan para kazandığın için körü körüne savunursun.. Ne yazık sizlere... Kervan geri geri yürüyor. Şarka doğru... :) Şark hayranıyız ya ?
  • Yorumunuz uygunsuz ve hakaret içeren unsurlara yer verdiğinden dolayı yayımlanmamaktadır.
  • ooo yine aynı sahneler şaşırmamak lazım bunlara ,yınemı kudurdunuz yınemı be THY başardıkça ön plana çıktıkça sizde Sadri alışık gıbı yınemı be yınemı yapamadık yınemı kotuleyemedıkde bu adamları yıne ovulduler demeye başladınız ne demiş atalarımız "İt ürür kervan yürür"
  • THY akla gelen her konuda birincidir. Ama akla gelen her konuda. Adaletsizlik-Haksızlık- Yolcu taşıma- Like a star-Like a dead anketlerinde- vs. vs. Anketlerin bazılarını anket şirketleri yapar. Bazılarını da Allah yapacak.
  • Malumun ilanı olmuş bu haber. Bayrak taşıyıcı şirketimize, her gördüğü sakallıya dede demeyen aziz Milletimizin duyduğu sevgi ve bağlılığın tescilidir. Bu haber inşallah "uçan eşek" tarzı firmaların "cin" olmadan adam çarpmaya çalışan CEO'larına da kapak olur. Milletimiz, havayolu şirketinin de, yorumcunun da "çakma"sını bilir ve ona göre muamele eder... :)
  • Anket ankettir. Birde yöneticilerinin iki yüzlülüğü, adaletsizliği, liyakatsizliğe prim vermeleri konusunda anket yapılsın bakalım. Personeli yöneticilerine en az güveneler liginde THY kesin başa oynar. Ne büyük nasipsilik böyle bir yönetici olmak değil mi? Böyle anılmaktansa personelinden helallik alsınlar derim...Bu dünyayı bilmem ama öbür dünyada ne yaparlar bilemem. Ayrılanlardan ve haksız yere çıkardıklarından helallik almadan...
  • İşten çıkarıldığınız söylemişsiniz. Üzüldük. Bir sözü bilmekte fayda olabilir. "Zalime yardım eden, ondan mutlaka zarar görür." Sevgiler.
  • Tum ulke oldugu gibi calisanlarin gonlunde de bir numarasin. Hepte oyle kalacaksin. Senin buyuklugunden hep mutlu olacagiz. Sana hizmet edene biz de hizmet edecegiz, seni seveni biz de sevecegiz..

Ipsos-KMG işbirliğiyle gerçekleştirilen araştırmada 20 kategoride Türk tüketicisini en sevdiği markalar sıralandı. Türkiye’nin en sevilen markası yüzde 72'lik oranıyla Nokia olurken, THY kendi kategorisindeki yüzde 68'lik oranıyla tüm kategoriler arasında ikinci oldu.
 
Araştımanın, Türk tüketicisinin hayatında yer tutan 20 kategoride en sevilen markaları öğrenmek için 23 Şubat-22 Mart 2009 tarihleri arasında Türkiye’yi temsil edecek şekilde 12 ilde 15-55 yaş arası kadın ve erkek 1200 kişi ile görüşüldü.

Araştırma kapsamında yer alan kategoriler ise şöyle sıralanıyor:

Cep telefonu, GSM operatörü, havayolu şirketi, beyaz eşya, içecek, televizyon kanalı, fast food, otomotiv, banka, gazete, kredi kartı, giyim, ayakkabı, bilgisayar, mobilya, ev elektroniği, süpermarket, şampuan, online alışveriş siteleri ve deterjan.

TÜRKİYE’NİN TOP 10 LOVEMARK’I ŞU ŞEKİLDE OLUŞTU:

NOKIA        % 72
THY             % 68
TURKCELL    % 59
ARÇELİK     % 51
COCA-COLA   % 38
İSTİKBAL    % 32
CASPER      % 32
KANAL D     % 30
McDONALD’S  % 23
CARREFOUR   % 20

 

THY İKİNCİ OLDU

Yorumlar Tüm Yorumlar (20)

Misafir ~ 15 yıl önce
Emirates'in senelerden beri ilk yaptığı kaza bu. Ayrıca ölende yok. Pilot hatası bir olay. Uçak bakımsızlığından değil THY'deki gibi. Bilgilere sunulur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
tebrik eder baasarilar in devamini dilerim tum thy calisma arkadaslarima iyi calismalar kolayliklar dilerjm iyi calismlara iyi yolculuklar kolayl;iklar dilerim sevfgiler

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
THY na torpille girenler nasıl belli oluyor. Eleştirilere cevap vermek yerine ağız bozmayı tercih ediyorlar. Partizanlık böyle bir şey. İş bilmezsin ama oradan para kazandığın için körü körüne savunursun.. Ne yazık sizlere... Kervan geri geri yürüyor. Şarka doğru... :) Şark hayranıyız ya ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Yorumunuz uygunsuz ve hakaret içeren unsurlara yer verdiğinden dolayı yayımlanmamaktadır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
ooo yine aynı sahneler şaşırmamak lazım bunlara ,yınemı kudurdunuz yınemı be THY başardıkça ön plana çıktıkça sizde Sadri alışık gıbı yınemı be yınemı yapamadık yınemı kotuleyemedıkde bu adamları yıne ovulduler demeye başladınız ne demiş atalarımız "İt ürür kervan yürür"

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
THY akla gelen her konuda birincidir. Ama akla gelen her konuda. Adaletsizlik-Haksızlık- Yolcu taşıma- Like a star-Like a dead anketlerinde- vs. vs. Anketlerin bazılarını anket şirketleri yapar. Bazılarını da Allah yapacak.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Malumun ilanı olmuş bu haber. Bayrak taşıyıcı şirketimize, her gördüğü sakallıya dede demeyen aziz Milletimizin duyduğu sevgi ve bağlılığın tescilidir. Bu haber inşallah "uçan eşek" tarzı firmaların "cin" olmadan adam çarpmaya çalışan CEO'larına da kapak olur. Milletimiz, havayolu şirketinin de, yorumcunun da "çakma"sını bilir ve ona göre muamele eder... :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Anket ankettir. Birde yöneticilerinin iki yüzlülüğü, adaletsizliği, liyakatsizliğe prim vermeleri konusunda anket yapılsın bakalım. Personeli yöneticilerine en az güveneler liginde THY kesin başa oynar. Ne büyük nasipsilik böyle bir yönetici olmak değil mi? Böyle anılmaktansa personelinden helallik alsınlar derim...Bu dünyayı bilmem ama öbür dünyada ne yaparlar bilemem. Ayrılanlardan ve haksız yere çıkardıklarından helallik almadan...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
İşten çıkarıldığınız söylemişsiniz. Üzüldük. Bir sözü bilmekte fayda olabilir. "Zalime yardım eden, ondan mutlaka zarar görür." Sevgiler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Tum ulke oldugu gibi calisanlarin gonlunde de bir numarasin. Hepte oyle kalacaksin. Senin buyuklugunden hep mutlu olacagiz. Sana hizmet edene biz de hizmet edecegiz, seni seveni biz de sevecegiz..

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000