17 Mayıs 2014, Cumartesi 09:16:16

THY İÇİN İMZA KAMPANYASI BAŞLATILDI

Schaerbeek Belediye Başkan yardımcısı Sait Köse Belçika'da THY'nin bilet fiyatlarının indirilmesi için imza kampanyası başlattı.
  • Belçika seçime gidiyor 25 mayis'ta..... Bindiginiz arabalarin model'lerini duşurun.... Sadece gulup geçiyorum. Belçikadan uçaklar suyla gelmiyor sayin başkan yardimcisi....
  • Thy şuan türkiye çıkışlı uçuşları diğer ülkelerden çook daha pahalıya satıyo. Örnek :istanbul-boston 3bin tl iken münih-istanbul-boston 1800 tl civarında.(2side gidiş-dönüş ekonomi fiyatı) İsteyen deneyebilir . Bizim vergimizle ayakta duran şirket bizden nerdeyse 2 misli ücret istiyor.
  • Belcikali kardesler, once siz akilli olun, biletinizi aylarca onceden alin, THY sitesini takip edin, ben temmuz biletimi ocakta aliyorum hem de 500-750 dolar yaz aylarindaki fiyatin altinda, yani ne kadar aglarsan agla THY yonetimi meme vermez size. Ortadogu ve bazi ic hatlarda ucuza sattigi biletin maliyetini boyle cikariyorlar. Daha anlamadiniz mi?
  • ben de benzin ve doğalgaz fiyatları düşsün istiyorum.. gerçekten çok fazla doğalgaz ödüyorum donuyoruz..
  • ben kendi ülkemde herşeye vergi veriyorum herşeyin en pahalısını kullanıyorum bunlar bilet insin diyorlar...farzet vergi veriyorsunuz...vergiden sayın...idare edin...eğer indiriyorsanız...o halde benzin elektrik su doğalgaz bunları da indirmek zorundasınız...böyle saçmalık olmaz...
  • Turk hava yollarina nazaran pegasus daha hesapli, ama thy da kalitesini belli ediyor... Iki ucak arasinda gerek personelleri, gerek hizmetleri cok bariz ortada... Thy sabiha ya, avantajli ucuyor ama eski ve kotu ucaklarini ucuyor... Insan ayrimi yapar gibi resmen!
  • Belçika'da yaşayan uyanık Emirdağlılar .. Dükkanlarınızdan içeri giren müşterilerinizi ütüp ütüp duruyonuz , THY'ye gelince indirim mi istiyorsunuz ? Siz Avroları gömdüğünüz dükkanlarınızda Türklere indirim yapıyormusunuz ki THY'den de Türklere indirim bekliyorsunuz ? Düğünlerinizde 1 altın eksik takın ama ödeyin uçak biletini paşa paşa ,, durmak yok uçmaya devam
  • Emirdağ lı gurbetçiler isyanda diyelim. Hani daha ucuzu vardı da thy mi pahalı uçuyordu. İşgüzarlığa gerek yok
  • normalde thy inanılmaz pahalı ucuyor ıst-bru-ıst ama şu an promosyon yapmışlar tek yön 70€. promosyon olmayan dönemlerde git gel 300-400€ dan aşağıya düşmüyor. thy indirim yapmasa bile olur da corendon ve ya brussels airlines falan direk bru-ist ucmaya baslarsa o zaman mecbur düşürürler bu fiyatları.
  • Bruksel de yasayan arkadasim sende business almayiver. Cok merak ettim gidis donus baktim fiyatlara Thy 600 tl yi gecmiyor . napiyosunuz douala aktarmali istanbul mu aliyorsunuz anlamadim!

Schaerbeek Belediye Başkan yardımcısı Sait Köse Belçika'da THY'nin bilet fiyatlarının indirilmesi için imza kampanyası başlattı.

Brüksel'de düzenlediği basın toplantısı ile THY'nin indirim yapması için imza kampanyası başlatan Schaerbeek Belediye Başkan yardımcısı Sait Köse Belçika'da siyasetin içinde olduğum için sürekli vatandaşların arasında oluyorum. Vatandaşlarımızın bu günlerde en çok bana ilettikleri şikayetler arasında, THY fiyatlarının çok yüksek olduğu yönünde' dedi. THY'nin indirim yapması için başlattığı imza kampanyasına ilk imzayı kendisi attı.

Sait Köse Vatandaşlarımız projelerimiz anlatıyoruz, onların sorunlarını dinliyoruz, Belçika'ya ait çok sorunları var, işsizlik, eğitim, parking, çöp, çevre sorunları gibi. Bunun dışında Vatandaşlarımızın, Türkiye ile alakalı en büyük sıkıntılardan biri uçak biletlerinin çok pahalı olması ve pasaport harçlarının çok pahalı olduğu. Özellikle uçak biletlerinin THY'nin pahalı olduğunu ve bunun mutlaka giderilmesinin altını çiziyorlar. Bu konuyla ilgili olarak ben bir çalışma başlattım. Türkiye'de tavan fiyat kararı alındı, Avrupa'da yaşayan vatandaşlarımız için de böyle bir tavan fiyat uygulaması yapılmalıdır. Bildiğimiz gibi THY'i, Dünya devi futbol kulüplerine sponsor oluyorlar. Ben inanıyorum ki bu fiyatlarda indirim yapılması gayet mümkündür. Ben bu imza kampanyasını başlatmadan önce THY'nin Brüksel müdürü ile de görüştüm ve buna çözüm getirilmesi için önerilerde bulundum. Yaz döneminde bazı uçuşların 600, 700 Euro'ya kadar çıktığını gördük, duyduk, bunun için özellikle yaz ayları döneminde THY'nin indirim yapmasını diliyorum, bunun için imza kampanyası düzenliyorum ve huzurunuzda ilk imzayı ben atıyorum, dedi. Basın toplantısına katılan yerel medya çalışanları da dilekçeyi imzalayarak destek verdiler.

ESNAF VE VATANDAŞLARDA DESTEK VERDİ

THY'nin özellikle yaz aylarında indirim yapması için imza kampanyası başlatan Schaerbeek belediye başkan yardımcısı Sait Köse'ye ilk destek Türk esnaflarından geldi ve onlarda bu konudaki şikayetlerini dile getirip, imza atarak kampanya'ya katıldılar.

THY'nın Avrupa uçuşları hakkında AK Parti Dış İlişkiler Başkan Yardımcısı İstanbul Milletvekili Metin Külünk de geçtiğimiz günlerde indirim yapılması konusunu dile getirmişti. THY'nin Avrupa'da Türklerin yaşadığı yerlere yapılan uçuşlarda indirime gitmesini isteyen bir mektubu, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan'a iletmişti. (Son Dakika)

THY İÇİN İMZA KAMPANYASI BAŞLATILDI

Yorumlar Tüm Yorumlar (12)

iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Belçika seçime gidiyor 25 mayis'ta..... Bindiginiz arabalarin model'lerini duşurun.... Sadece gulup geçiyorum. Belçikadan uçaklar suyla gelmiyor sayin başkan yardimcisi....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Thy şuan türkiye çıkışlı uçuşları diğer ülkelerden çook daha pahalıya satıyo. Örnek :istanbul-boston 3bin tl iken münih-istanbul-boston 1800 tl civarında.(2side gidiş-dönüş ekonomi fiyatı) İsteyen deneyebilir . Bizim vergimizle ayakta duran şirket bizden nerdeyse 2 misli ücret istiyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Torontolu ~ 10 yıl önce
Belcikali kardesler, once siz akilli olun, biletinizi aylarca onceden alin, THY sitesini takip edin, ben temmuz biletimi ocakta aliyorum hem de 500-750 dolar yaz aylarindaki fiyatin altinda, yani ne kadar aglarsan agla THY yonetimi meme vermez size. Ortadogu ve bazi ic hatlarda ucuza sattigi biletin maliyetini boyle cikariyorlar. Daha anlamadiniz mi?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
eren ~ 10 yıl önce
ben de benzin ve doğalgaz fiyatları düşsün istiyorum.. gerçekten çok fazla doğalgaz ödüyorum donuyoruz..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
............ ~ 10 yıl önce
ben kendi ülkemde herşeye vergi veriyorum herşeyin en pahalısını kullanıyorum bunlar bilet insin diyorlar...farzet vergi veriyorsunuz...vergiden sayın...idare edin...eğer indiriyorsanız...o halde benzin elektrik su doğalgaz bunları da indirmek zorundasınız...böyle saçmalık olmaz...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Turk hava yollarina nazaran pegasus daha hesapli, ama thy da kalitesini belli ediyor... Iki ucak arasinda gerek personelleri, gerek hizmetleri cok bariz ortada... Thy sabiha ya, avantajli ucuyor ama eski ve kotu ucaklarini ucuyor... Insan ayrimi yapar gibi resmen!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Semirdağ ~ 10 yıl önce
Belçika'da yaşayan uyanık Emirdağlılar .. Dükkanlarınızdan içeri giren müşterilerinizi ütüp ütüp duruyonuz , THY'ye gelince indirim mi istiyorsunuz ? Siz Avroları gömdüğünüz dükkanlarınızda Türklere indirim yapıyormusunuz ki THY'den de Türklere indirim bekliyorsunuz ? Düğünlerinizde 1 altın eksik takın ama ödeyin uçak biletini paşa paşa ,, durmak yok uçmaya devam

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Emirdağ lı gurbetçiler isyanda diyelim. Hani daha ucuzu vardı da thy mi pahalı uçuyordu. İşgüzarlığa gerek yok

Yanıtla

Kalan karakter 1000
belcikalı ~ 10 yıl önce
normalde thy inanılmaz pahalı ucuyor ıst-bru-ıst ama şu an promosyon yapmışlar tek yön 70€. promosyon olmayan dönemlerde git gel 300-400€ dan aşağıya düşmüyor. thy indirim yapmasa bile olur da corendon ve ya brussels airlines falan direk bru-ist ucmaya baslarsa o zaman mecbur düşürürler bu fiyatları.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tk ~ 10 yıl önce
Bruksel de yasayan arkadasim sende business almayiver. Cok merak ettim gidis donus baktim fiyatlara Thy 600 tl yi gecmiyor . napiyosunuz douala aktarmali istanbul mu aliyorsunuz anlamadim!

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000