22 Ocak 2011, Cumartesi 11:30:26

THY İÇİN HOLLYWOOD'DA ÇOK ÖZEL PARTİ

Türk Hava Yolları için Hollywood’da çok özel parti düzenleniyor.
  • Aman ne olur adam gibi birilerini gönderin. En azından kravat takmasını bilsinler ve terlikle gitmesinler.
  • THY temsil eden kisilerin kimler oldugunu, iclerinde kac bayanin oldugunu, baslarinin acik mi kapali mi oldugunu ve nasil ayakkabilar/takunya giydiklerini bilmek istiyoruz...
  • Tarafsız olduğunu düşündüğüm bir site olarak, sizlerden o gün geldiğinde, THY'nin bu partiye götüreceği isimleri bizlerle paylaşmanızı rica edeceğimSaygılar.
  • nedense hep biz yapiyoruz Turkiye ye bu kadar hava yolu ucuyor onlar niye yapmiyor ise yaramayan paralarin carcur edilmesi kimin sirketi yapar ele gune gereksiz harcama Allah islah etsin
  • REKLAM, REKLAM, REKLAM VE HARCANAN MİLYONLARCA DOLARLAR. REKLAM TABİKİ OLMALI ANCAK DAHA ÇALIŞTIRDIĞIN TEKNİSYENİNİN SÖZLEŞMESİNİ BİTİRMEDİN . YAPMAYI N ETMEYİN BEYLER .YAZIKTIR GÜNAHTIR ELEMANLARINIZA.
  • Unutmayalım... Reklam vezir de eder rezil de... THY galiba ikinci yolda ilerliyor... Sanki dünyanın diğer havayollarının bu modası geçmiş muşmulaları toplayıp parti verecek parası yok... vah ki ne vah!!! Haaa... bu arada bunlara düzenlenen "çok özel parti" de gazoz mu ikram edilecek???
  • o kadar çok para dağıtırsan millete partide yaparlar, baloda yaparlar.THY umarım yabancılara dağıttıgı parayı kendi işçilerinede dağıtır artık....EEE NE DEMİŞLER NE KADAR EKMEK O KADAR KÖFTE ...Lazlarla Mardinli elemanlar için tgs yi kurdunuz şimdide biraz kendi personeliniz için kesenin ağzını açın artık..
  • Banu Alkan da bu partide olmalı sen seyret o zaman cümbüşü
  • cok iyi olur gercekten gidin ellerini opun onlarin size de bu yakisir zaten
  • Göreceksiniz gelecekler bakın kobe olayında da herkes dediki kobe baskılara dayanamaz sponsorluk antlaşmasını iptal eder dediler ne oldu. Kobe antlaşmayı hiç de iptal etmedi..Niye etsinki bu il profesyonel bir iş.. bana ne senin derdinden ben kendi işime bakarım o kadar..Partiye katılacaklar kendi menfaatleri için gelirler gelmezlerse kendileri bilirler.. artık biz de türkler olarak lobi faliyetlerine başlamalıyız gerçi ciddi etkinlikler var ama ermeniler 1 çalışıyorlarsa biz 10 çalışmalıyız ve başarılı oluruz da olduk artık biz bizden sorumluyuz ve mücadelemize hep birlikte yapmalıyız hiç kimseden yardım almadan o kadar.. ermeniler bizim kim olduğumuz anlasınlar.. ayrıca partiye davet edilenler gelirler veya gelm

Türk Hava Yolları yetkilileri Amerikalı ünlü gazeteci Daphne Barak’ın Hollywood’da kendi çabalarıyla organize ettiği çok özel partide aralarında bir çok tanınmış Hollywood yıldızının da bulunduğu ABD’nin jet sosyetesi ile tanıştırılacak.  

Amerikan iş, siyaset ve sanat dünyasının ünlü isimlerinin katılacağı özel geceye katılan toplam davetli sayısının 50 kişiyi geçmeyeceği öğrenildi. Hollywood’da jet sosyetenin Türkiye ve Türk Hava Yollarının damgasını vuracağı gecede, THY’nın reklam anlaşması yaptığı NBA starı Kobe Bryant, Bruce Willis, Sylvester Stallone, Arnold Schwarzneger, Jamie Fox, Anne Hathaway, Michael Jackson'ın ailesi de yer alacak.

Amerikan Jet Sosyetesinin THY yetkilileri ile tanıştırılacağı çok özel davet, 3 Mart akşamı Hollywood’da özel bir mekanda gerçekleşecek. Türk dostu olarak tanınan Amerikalı gazeteci Daphne Barak’ın meslek hayatında röportaj yaptığı ve kişisel dostluk kurduğu Amerikalı ünlüleri hiç bir karşılık almadan THY için biraraya getirmesi çok büyük bir jest THY ve Türkiye için düzenlenecek en prestijli tanıtımlardan biri olarak değerlendirildi.

THY İÇİN HOLLYWOOD'DA ÇOK ÖZEL PARTİ

Yorumlar Tüm Yorumlar (14)

Misafir ~ 13 yıl önce
Aman ne olur adam gibi birilerini gönderin. En azından kravat takmasını bilsinler ve terlikle gitmesinler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
THY temsil eden kisilerin kimler oldugunu, iclerinde kac bayanin oldugunu, baslarinin acik mi kapali mi oldugunu ve nasil ayakkabilar/takunya giydiklerini bilmek istiyoruz...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Tarafsız olduğunu düşündüğüm bir site olarak, sizlerden o gün geldiğinde, THY'nin bu partiye götüreceği isimleri bizlerle paylaşmanızı rica edeceğimSaygılar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
nedense hep biz yapiyoruz Turkiye ye bu kadar hava yolu ucuyor onlar niye yapmiyor ise yaramayan paralarin carcur edilmesi kimin sirketi yapar ele gune gereksiz harcama Allah islah etsin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
REKLAM, REKLAM, REKLAM VE HARCANAN MİLYONLARCA DOLARLAR. REKLAM TABİKİ OLMALI ANCAK DAHA ÇALIŞTIRDIĞIN TEKNİSYENİNİN SÖZLEŞMESİNİ BİTİRMEDİN . YAPMAYI N ETMEYİN BEYLER .YAZIKTIR GÜNAHTIR ELEMANLARINIZA.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Unutmayalım... Reklam vezir de eder rezil de... THY galiba ikinci yolda ilerliyor... Sanki dünyanın diğer havayollarının bu modası geçmiş muşmulaları toplayıp parti verecek parası yok... vah ki ne vah!!! Haaa... bu arada bunlara düzenlenen "çok özel parti" de gazoz mu ikram edilecek???

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
o kadar çok para dağıtırsan millete partide yaparlar, baloda yaparlar.THY umarım yabancılara dağıttıgı parayı kendi işçilerinede dağıtır artık....EEE NE DEMİŞLER NE KADAR EKMEK O KADAR KÖFTE ...Lazlarla Mardinli elemanlar için tgs yi kurdunuz şimdide biraz kendi personeliniz için kesenin ağzını açın artık..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Banu Alkan da bu partide olmalı sen seyret o zaman cümbüşü

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
cok iyi olur gercekten gidin ellerini opun onlarin size de bu yakisir zaten

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Göreceksiniz gelecekler bakın kobe olayında da herkes dediki kobe baskılara dayanamaz sponsorluk antlaşmasını iptal eder dediler ne oldu. Kobe antlaşmayı hiç de iptal etmedi..Niye etsinki bu il profesyonel bir iş.. bana ne senin derdinden ben kendi işime bakarım o kadar..Partiye katılacaklar kendi menfaatleri için gelirler gelmezlerse kendileri bilirler.. artık biz de türkler olarak lobi faliyetlerine başlamalıyız gerçi ciddi etkinlikler var ama ermeniler 1 çalışıyorlarsa biz 10 çalışmalıyız ve başarılı oluruz da olduk artık biz bizden sorumluyuz ve mücadelemize hep birlikte yapmalıyız hiç kimseden yardım almadan o kadar.. ermeniler bizim kim olduğumuz anlasınlar.. ayrıca partiye davet edilenler gelirler veya gelm

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000