13 Temmuz 2010, Salı 09:57:31

THY İÇ KAVGAYI ÖNLEMELİ...

AirportHaber Genel Yayın Koordinatörü ve Airport TV Genel Yayın Yönetmeni Ali Kıdık, bu haftaki köşe yazısında geçen hafta AirportHaber'in gündeme getirdiği THY'de iç mailleşmelerdeki personel arasında geçen tartışmaları kaleme aldı. İşte Kıdık'ın o yazısı...
  • Atalar ne demiş? İğneyi kendine, çuvaldızı başkasına! Yazdığınız, güç bela anladığım yorumu ve kullanılan Türkçeyi görünce sadece acı acı gülümsemek geldi içimden..Hangi kaptana bu kadar kızdınız da yazdınız o yorumu ve neden önce kendi eğitiminizden başlamıyorsunuz işe?
  • türkiyede pilotlarin egtimi iyi degil insallah daha cok yabanci pilot arkadaslar olur en azindan herifler CRM diye kelimeyi biliyor ok mi kaptanlarimis!!! NASA sa ucmuyorsunus civil Airlinelarda pilot sunus.
  • sayin editor hic bir kotu soz hakaret icermeyen atpl liye cevaben yazilan yorumumu neden yayinlamadiniz.
  • evet atpl li rumuzuyla yazan kisi istedigini basarmis ve hmen konuyu basaka yone cekmis gorunuyor. Pilot olmadigi halde pilotmus gibi yazarak bile bile pilotlari birbirine dusurmeye calisan bir takim zihniyetin duzenli olarak burada yazdigini lutfen farkedin artik. Lutfen gereksiz kisilerin gereksiz yorunlari yerien hedefe dogru giden yorumlar yazin. Bende atplli issiz bir pilot olarak bahsi gecen kisi gercekten pilotsa (pek ihtimal vermiyorum) ayip etmis diyorum ve geciyorum ama yorum yazmaya degmez,birakin kendi capinda eglensin.Isimize bakalim lutfen
  • kimsenin zoruna gitmesin...
  • EFENDİLER ! AVRUPANIN BÜTÜN İLERLEMESİNE, YÜKSELMESİNE VE MEDENİLEŞMESİNE KARŞILIK TÜRKİYE TAM TERSİNE GERİLEMİŞ VE DÜŞÜŞ VADİSİNE YUVARLANADURMUŞTUR. ARTIK VAZİYETİ DÜZELTMEK İÇİN MUTLAKA BÜTÜN İŞLERİ AVRUPANIN EMELLERİNE GÖRE YAPMAK BÜTÜN DERSLERİ AVRUPADAN ALMAK GİBİ BİR TAKIM ZİHNİYETLER BELİRDİ.HALBUKİ HANGİ İSTİKLAL VARDIR Kİ ECNEBİLERİN PLANLARIYLA YÜKSELEBİLSİN.? TARİH BÖYLE BİR HADİSEYİ KAYDETMEMİŞTİR! ... K.ATATÜRK TAR
  • Bir hikaye vardır:Adamın biri vali olmuş , babasını ayağına çağırmış ve demiş ki:"Baba bak bana adam olamazsın demiştin ama bak vali oldum"Babası da oğluna:"Oğlum ben sana vali olamazsın demedim , adam olamazsın dedim"Buradaki hikayeden kıstas:ATPL'le adam olunsaydı , pilot okullarına nur yağardı.
  • atpl li genç arkadaşım sen böyle giderse o belgeni duvara asar ileride torunlarına gösterirsin.hiç yakışıyormu sana sarf ettiğin o sözler.
  • Tabi beyim, hemen açın arkadaşın önünü, kusura bakma senin atpl aldığını farkedememişler, hemen yarın gel başla olur mu canım? Kusura bakma tekrar başka isteklerin de olursa çekinme yaz hemen...
  • Ali bey lütfen araştırın şu yabancı kaptanlar gerçekten sahte belgelerlemi uçuyorlar.thy kaptanlarının bu ifadeleri doğruysa vay halimize. shgm deki lisan işlemlerinde çalışan personeller neden istifa ediyorlar?bir sonuç alacağınızı zannetmiyorum işiniz zor.
Türk Hava Yolları’nın yerli kaptanları yabancı kaptanlara tanınan olanaklardan rahatsız oldukları geçen hafta AirportHaber’de yayınladığımız “THY’de Kokpit-Kabin birbirine girdi” haberimizle ayyuka çıktı. Türk pilotlar yabancı pilotlara tanınan olanaklardan da rahatsızlar.

Bu rahatsızlığın derecesini öğrenmek için kahin olmaya yada spor camiasının dilinden düşmeyen dünya kupasının yıldızı kahin ahtapot Paul olmaya gerek yok. AirportHaber’de o gün yayınlanan ve 21 bin civarında okunan haberin yorumlarına bakmanız yeterli. AirportHaber tarihinde bir haberin bu kadar yorum aldığını hatırlamıyorum.

YAZININ DEVAMI İÇİN TIKLAYINIZ
THY İÇ KAVGAYI ÖNLEMELİ...

Yorumlar Tüm Yorumlar (25)

Misafir ~ 14 yıl önce
Atalar ne demiş? İğneyi kendine, çuvaldızı başkasına! Yazdığınız, güç bela anladığım yorumu ve kullanılan Türkçeyi görünce sadece acı acı gülümsemek geldi içimden..Hangi kaptana bu kadar kızdınız da yazdınız o yorumu ve neden önce kendi eğitiminizden başlamıyorsunuz işe?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
türkiyede pilotlarin egtimi iyi degil insallah daha cok yabanci pilot arkadaslar olur en azindan herifler CRM diye kelimeyi biliyor ok mi kaptanlarimis!!! NASA sa ucmuyorsunus civil Airlinelarda pilot sunus.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
sayin editor hic bir kotu soz hakaret icermeyen atpl liye cevaben yazilan yorumumu neden yayinlamadiniz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
evet atpl li rumuzuyla yazan kisi istedigini basarmis ve hmen konuyu basaka yone cekmis gorunuyor. Pilot olmadigi halde pilotmus gibi yazarak bile bile pilotlari birbirine dusurmeye calisan bir takim zihniyetin duzenli olarak burada yazdigini lutfen farkedin artik. Lutfen gereksiz kisilerin gereksiz yorunlari yerien hedefe dogru giden yorumlar yazin. Bende atplli issiz bir pilot olarak bahsi gecen kisi gercekten pilotsa (pek ihtimal vermiyorum) ayip etmis diyorum ve geciyorum ama yorum yazmaya degmez,birakin kendi capinda eglensin.Isimize bakalim lutfen

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
kimsenin zoruna gitmesin...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
EFENDİLER ! AVRUPANIN BÜTÜN İLERLEMESİNE, YÜKSELMESİNE VE MEDENİLEŞMESİNE KARŞILIK TÜRKİYE TAM TERSİNE GERİLEMİŞ VE DÜŞÜŞ VADİSİNE YUVARLANADURMUŞTUR. ARTIK VAZİYETİ DÜZELTMEK İÇİN MUTLAKA BÜTÜN İŞLERİ AVRUPANIN EMELLERİNE GÖRE YAPMAK BÜTÜN DERSLERİ AVRUPADAN ALMAK GİBİ BİR TAKIM ZİHNİYETLER BELİRDİ.HALBUKİ HANGİ İSTİKLAL VARDIR Kİ ECNEBİLERİN PLANLARIYLA YÜKSELEBİLSİN.? TARİH BÖYLE BİR HADİSEYİ KAYDETMEMİŞTİR! ... K.ATATÜRK TAR

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Bir hikaye vardır:Adamın biri vali olmuş , babasını ayağına çağırmış ve demiş ki:"Baba bak bana adam olamazsın demiştin ama bak vali oldum"Babası da oğluna:"Oğlum ben sana vali olamazsın demedim , adam olamazsın dedim"Buradaki hikayeden kıstas:ATPL'le adam olunsaydı , pilot okullarına nur yağardı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
atpl li genç arkadaşım sen böyle giderse o belgeni duvara asar ileride torunlarına gösterirsin.hiç yakışıyormu sana sarf ettiğin o sözler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Tabi beyim, hemen açın arkadaşın önünü, kusura bakma senin atpl aldığını farkedememişler, hemen yarın gel başla olur mu canım? Kusura bakma tekrar başka isteklerin de olursa çekinme yaz hemen...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Ali bey lütfen araştırın şu yabancı kaptanlar gerçekten sahte belgelerlemi uçuyorlar.thy kaptanlarının bu ifadeleri doğruysa vay halimize. shgm deki lisan işlemlerinde çalışan personeller neden istifa ediyorlar?bir sonuç alacağınızı zannetmiyorum işiniz zor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000