16 Nisan 2018, Pazartesi 11:21:34

THY IATA konferansına ev sahipliği yapıyor

Türk Hava Yolları, ‘IATA Global Eğitim Ortağı Konferansı’ (IATA Global Training Partner Conference - GTPC)’na ev sahipliği yapıyor.
  • Acaba iata bu istirak sirketlerine ne diyor
  • Şu koskoca THY nin haline bakın. İnsan biraz kendine dikkat eder.
  • I hope you will consider recruiting a crew with experience in flight attendants starting from 1981 because they deserve work
  • I have experience as an airline host and how I wish to work for Turkish Airlines but unfortunately I was born in 1981 and they want to be born in 1983, although the difference is simple and I have Turkish nationality
  • sonunda seve seve çin gibi kaptanlara dünyanın en yüksek maaşlarını vereceksiniz. öyle bir vereceksiniz ki yahu biz ne yaptık diyeceksiniz. daha bu iyi günleriniz sizin. 6-7 bin e kaptan uçuracaklarmış afedersiniz de november alfa hotel :)
  • Thy taseron dan ne haber başkan. .Reis herkesi kadroya aliyoz demişti

Türk Hava Yolları, ‘IATA Global Eğitim Ortağı Konferansı’ (IATA Global Training Partner Conference - GTPC)’na ev sahipliği yapıyor.

Bayrak taşıyıcı havayolunun başarılı eğitim merkezi, Türk Hava Yolları Havacılık Akademisi’nin ev sahipliğinde, 16-18 Nisan tarihlerinde İstanbul’da düzenlenen konferans, küresel havacılık ajandasında önemli bir gündem maddesini teşkil ediyor.

Türk Hava Yolları personelinin eğitim ihtiyacını karşılamak amacıyla kurulan, sonrasında ise bölgesinde ve globalde birçok firma için öncelikli tercih hâline gelen Türk Hava Yolları Havacılık Akademisi, alanında uzman eğitim kadrosu ve kaliteli eğitim anlayışı ile 30 yılı aşkın süredir sektörel eğitim faaliyetlerine devam ediyor.

Sergilediği başarılı performans ile bugün global sivil havacılığın önde gelen eğitim merkezlerinden biri olarak kabul gören Akademi, IATA tarafından her yıl düzenli olarak hayata geçirilen ‘IATA Global Eğitim Ortağı Konferansı’nın bu yılki ev sahipliğini yapıyor.

Konferansta açılış konuşmasını gerçekleştiren Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı, M. İlker Aycı; “Bu yıl sponsorluğunu üstlendiğimiz ‘IATA Global Eğitim Ortağı Konferansı’, küresel havacılık gündeminde önemli bir yer tutan, büyük bir organizasyon. Böylesi mühim bir etkinliğe, global havacılıkta yükselişini hız kesmeden sürdüren Türk Hava Yolları ailesi olarak ev sahipliği yapmaktan ve siz değerli katılımcılarımızı benzersiz bir coğrafi konuma sahip transfer merkezimiz İstanbul’da ağırlamaktan oldukça memnunuz. Kurumsal vizyonumuzdan hareketle, Türk Hava Yolları’nın ve tabii ki sektörün kalifiye insan gücüyle gelişimine katkı sağlamak adına bilfiil desteklediğimiz Türk Hava Yolları Havacılık Akademisi’nin bu ev sahipliği inanıyorum ki, Türk Sivil Havacılığı’na önemli ölçüde katma değer sağlayarak, Akademinin, alanında öncü bir öğrenme ve inovasyon merkezi olduğu gerçeğini bir kez daha tescillemiş olacaktır.” dedi.s

IATA Avrupa Bölge Başkanı, Rafael Schvartzman ise; “Global havacılık endüstrisi eğitimli kadrolarla büyümesini sürdürüyor. Dünya genelinde 100.000'den fazla havacılık profesyonelinin eğitimini koordine etmekten sorumlu olan ‘Uluslararası Hava Taşımacılığı Birliği (IATA)’ olarak, bu yılki ‘IATA Global Eğitim Ortakları Konferansı'na desteklerinden dolayı Türk Hava Yolları'na müteşekkiriz. Türk Hava Yolları'nın bu etkinliğin başarısı yönünde sergilediği özveri, çalışanlarının yetkinliğini en üst seviyeye çıkarma noktasında ne denli titiz bir yaklaşıma sahip olduğunun önemli bir göstergesi.” şeklinde görüş bildirdi.

60 ülkeden 200’ün üzerinde temsilcinin katılımı ile havacılık ve sektörel eğitimlerle ilgili uluslararası paneller ve konuşmalara sahne olan etkinlik kapsamında ayrıca, Bölgesel Performansı Yüksek Eğitim Ortakları, ‘IATA Training’ tarafından ödüllendirilip, ‘2018 Premier Circle’ kazananları da ilân edildi. 450'nin üzerinde IATA Global Eğitim Ortağı arasından, eğittikleri öğrenci sayısı, sınav geçiş oranı vb. çeşitli kriterler dikkate alınarak ödüllendirilen eğitim ortakları, yeni nesil profesyonellerin gelişimi noktasında büyük öneme sahip.

Geçtiğimiz iki yılda IATA’ya ait 50’den fazla eğitim programını, binlerce öğrenciye ulaştırarak, Birliğin dünya genelinde en iyi performans gösteren bölgesel eğitim partnerleri arasında yerini alan ‘Türk Hava Yolları Havacılık Akademisi’, 2018 yılında da aynı ivmeyi sürdürerek, 3. kez üst üste ‘IATA Premier Circle Member” unvanına lâyık görüldü.

Akademi, IATA ders materyalleri ile IATA eğitmenleri tarafından verilen havacılık yönetimi eğitimlerinde sektör lideri olup, uluslararası alanda tanınmış kurslar ve diploma programları sunmaya devam ediyor.

THY IATA konferansına ev sahipliği yapıyor

Yorumlar Tüm Yorumlar (7)

Iata ~ 6 yıl önce
Acaba iata bu istirak sirketlerine ne diyor

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yazık ~ 6 yıl önce
Şu koskoca THY nin haline bakın. İnsan biraz kendine dikkat eder.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ala ~ 6 yıl önce
I hope you will consider recruiting a crew with experience in flight attendants starting from 1981 because they deserve work

Yanıtla

Kalan karakter 1000
YYZ ~ 6 yıl önce
Ala kardes, bu ingilizceyi Umit Besen'den mi ogrendin. Bana I love you I love you, do you love me, yes I do sarkisini hatirlatti.
Ala ~ 6 yıl önce
I have experience as an airline host and how I wish to work for Turkish Airlines but unfortunately I was born in 1981 and they want to be born in 1983, although the difference is simple and I have Turkish nationality

Yanıtla

Kalan karakter 1000
çin ~ 6 yıl önce
sonunda seve seve çin gibi kaptanlara dünyanın en yüksek maaşlarını vereceksiniz. öyle bir vereceksiniz ki yahu biz ne yaptık diyeceksiniz. daha bu iyi günleriniz sizin. 6-7 bin e kaptan uçuracaklarmış afedersiniz de november alfa hotel :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Taseron ~ 6 yıl önce
Thy taseron dan ne haber başkan. .Reis herkesi kadroya aliyoz demişti

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000