20 Mart 2013, Çarşamba 12:03:04

THY HOUSTON'A BAŞLIYOR

Dünyada en çok ülkeye uçan havayolu şirketi Türk Hava Yolları, yeni bir uçuş noktasına daha sefer başlatıyor.
  • THY yoneticileri tamamen sagir Miami ye gelince. Ben suna inaniyorum THY yoneticileri ne hikmetse Miami yi ve Miami de oturan Turkleri sevmiyorlar. Miami deki Turkle ri yobaz zannediyorlar. Aslinda kendileri bizden daha yobazlar. Allah sonumuzu hayir etsin.
  • Benim fikrim houston değilde miami olabilirdi thy yanlış karar verdi gibi...
  • ALIN ARTIKTA THY İŞE GERİ,BİZDE UÇALIM DİMİ..
  • manila olmadıktan sonra banane....
  • La kardesim Ankara'dan da bi Londra, Paris, Barcelona, Dubai koyun la artik. Bu hatlarda da zarar edin, ne olacak. Baskent bura la. Biraz ilgi la.
  • Özellikle Houston (amerikanın ticaret merkezi) gibi yoğun talep alan merkezlere yapılan seferler çok olumlu umarım ileride sefer sayıları ve houston gibi ticaret merkezlerine yapılan seferler artılır. Uzakdoğu da söz sahibi olmamız gereken en onemli bölgelerden biri bence. Herkesin bildiği gibi Çin'in ekonomideki büyümesi sürecek.
  • miami öyle ahım şahım biryer değil.abartmaya gerek yok.
  • yok sana sectirsinler...
  • Turk bayragi artik ne guzel houstanda da dalgalanacak. Kisa zamanda %90 doluluk oraninin yakalanacagini dusunuyorum. bu yilin sonunda THY'nin yeni wide body ucaklarinin gelmesi ile SFO ve BOS ucuslari da baslayacak. Yine 2013 planlarinin arasinda montreal havana mexico city r caracas da var. Ayrica yazin buenos aires ucuslari da haftanin 7 gunune cikiyor. THY 2020 ye kadar hem kalite hem de finansal anlamda dunyanin ilk 3 hava yolundan biri olacak yazmisti financial time bu haberlerle ne kadar dogru tespit oldugunu anliyoruz.
  • Boston, Miami, Atlantada ve San Francisco da bekliyoruz guzel ulkemin guzel sirketi THY den!

Amerika Birleşik Devletleri’nde sefer yaptığı Chicago, New York, Los Angeles, Washington DC’nin ardından 5. nokta olarak da Houston’a, 1 Nisan’da ilk seferini Pazartesi, Salı, Cuma ve Cumartesi olmak üzere haftada 4 gün karşılıklı olarak icra edilecek seferlerle  tüm vergiler dahil gidiş - dönüş 399 Euro’dan başlayan açılışa özel ücretlerle seyahat edilebilecek.

Houston ile birlikte, Türk Hava Yolları 98 ülkede, 220 noktaya uçuş yapar hale gelecek.

1Nisan 2013 itibariyle planlanan tarifeli uçuş saatleri;

İstanbul - HoustonKalkış / Varış
Pazartesi, Salı, Cuma, Cumartesi13:05 / 18:05 (TK 033)
Houston - İstanbulKalkış / Varış
Pazartesi, Salı, Cuma, Cumartesi19:50 / (+1) 15:55 (TK034)

*Tüm saatler yereldir.
*+1: Ertesi gün varış.

İstanbul-Houston Seferleri Temmuz ayından itibaren, Çarşamba ve Pazar günleri de dahil olmak üzere haftada 6 gün karşılıklı olarak icra edilecek.

THY HOUSTON'A BAŞLIYOR

Yorumlar Tüm Yorumlar (23)

Huseyin Badak ~ 11 yıl önce
THY yoneticileri tamamen sagir Miami ye gelince. Ben suna inaniyorum THY yoneticileri ne hikmetse Miami yi ve Miami de oturan Turkleri sevmiyorlar. Miami deki Turkle ri yobaz zannediyorlar. Aslinda kendileri bizden daha yobazlar. Allah sonumuzu hayir etsin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
?? ~ 11 yıl önce
Sen miami de mi yoksa zürih de mi yaşıyorsun ?? yoksa zürih den oraya çok talep mi var ki sen de pastadan pay almaya bakıyorsun ??
Gk ~ 11 yıl önce
Benim fikrim houston değilde miami olabilirdi thy yanlış karar verdi gibi...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
305 ~ 11 yıl önce
ALIN ARTIKTA THY İŞE GERİ,BİZDE UÇALIM DİMİ..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
filipinli ~ 11 yıl önce
manila olmadıktan sonra banane....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Angarali ~ 11 yıl önce
La kardesim Ankara'dan da bi Londra, Paris, Barcelona, Dubai koyun la artik. Bu hatlarda da zarar edin, ne olacak. Baskent bura la. Biraz ilgi la.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Güzel haber ~ 11 yıl önce
Özellikle Houston (amerikanın ticaret merkezi) gibi yoğun talep alan merkezlere yapılan seferler çok olumlu umarım ileride sefer sayıları ve houston gibi ticaret merkezlerine yapılan seferler artılır. Uzakdoğu da söz sahibi olmamız gereken en onemli bölgelerden biri bence. Herkesin bildiği gibi Çin'in ekonomideki büyümesi sürecek.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
FL ~ 11 yıl önce
miami öyle ahım şahım biryer değil.abartmaya gerek yok.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
tabii ye ~ 11 yıl önce
yok sana sectirsinler...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ne guzel ~ 11 yıl önce
Turk bayragi artik ne guzel houstanda da dalgalanacak. Kisa zamanda %90 doluluk oraninin yakalanacagini dusunuyorum. bu yilin sonunda THY'nin yeni wide body ucaklarinin gelmesi ile SFO ve BOS ucuslari da baslayacak. Yine 2013 planlarinin arasinda montreal havana mexico city r caracas da var. Ayrica yazin buenos aires ucuslari da haftanin 7 gunune cikiyor. THY 2020 ye kadar hem kalite hem de finansal anlamda dunyanin ilk 3 hava yolundan biri olacak yazmisti financial time bu haberlerle ne kadar dogru tespit oldugunu anliyoruz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
bayrak mı?? ~ 11 yıl önce
Türk bayrağı kim THY kim??? hem de bu yöneticileri ve çalışanlarıyla???
Super! ~ 11 yıl önce
Boston, Miami, Atlantada ve San Francisco da bekliyoruz guzel ulkemin guzel sirketi THY den!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Gecenlerde ~ 11 yıl önce
bu sitede Boston 1Nisan da baslayacak demisti birisi...Saka oldu galiba :(
güzel mi??? ~ 11 yıl önce
güzel ülkenin güzel şirketi mi???? insanların haklarının yendiği, hukuklarının çiğnendiği, adaletsizliğin,adiliğin,hırsızlığın,sahtekarlığın,düzenbazlığın,tecavüzün,suçun,terörün vs tavan yaptığı bir ülkeye ''güzel'' ve torpillilerin cirit attığı, 10 yılda 8000 den fazla insanın işten atıldığı veya zorla emekli edildiği,yıllık izin ve diğer hakların kullanımında zorluk çıkarıldığı, ancak yüksek hakem kurulu kararı ile tis i imzalayan bir şirketine ''güzel'' mi diyorsunuz ?????
güzel mi?? ~ 11 yıl önce
güzel ülkenin güzel şirketi mi???? insanların haklarının yendiği, hukuklarının çiğnendiği, adaletsizliğin,adiliğin,hırsızlığın,sahtekarlığın,düzenbazlığın,tecavüzün,suçun vs tavan yaptığı bir ülkeye ''güzel'' ve torpillilerin cirit attığı, 10 yılda 8000 den fazla insanın işten atıldığı veya zorla emekli edildiği,yıllık izin ve diğer hakların kullanımında zorluk çıkarıldığı, ancak yüksek hakem kurulu kararı ile tis i imzalayan bir şirketine ''güzel'' mi diyorsunuz ?????

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000