05 Mayıs 2017, Cuma 13:52:20

THY hostesleri yardıma koştu

Bombay-İstanbul seferinden dönen Türk Hava Yolları hostesleri merdivenden düşerek yaralanan kadın için seferber oldu.
  • Helal olsun ...,,
  • Arkadaşlar tebrikler. Sizlerle gurur duyuyoruz. Aldığınız eğitim, insanlığınız, zerafetiniz sizi öne çıkarıyor. Sakın olumsuz yorumlardan etkilenmeyin. Olumsuz yorumlar tamamen kıskançlık ve çekememezlik. Brifinglerde de hep belirttiğimiz gibi " siz mavi üniforma taşıyor ve özel bir iş yapıyorsunuz" yolunuz ve bahtınız açık olsun. Teşekkürler iyiki varsınız ve bizim ekibimizsiniz.
  • Beş yıldır Amerika'da yaşıyor ve uluslararası bir havalimanında çalışıyorum. Hergün birbirinden farklı kabin ekibi görüyorum mecburen. Türk olmamdan dolayı yaşadığım gurur dışında TK nın kabini kadar zarif, asil şık ve gururlu bir ekip görmedim. Hep en yukarılarda olun. Hep en başarılı en bilgili en çalışkan siz olun. Sizlerle ne kadar gurur duysak az.
  • Guzel ama orasi zaten hava meydani, yani ambulansindan doktoruna tibbi desteyin oldugu biyer, hostes gibi alakasiz birindense onlar kossaymis iyiymis ama yine de kizlara helal olsun
  • Tebrikler ablalar
  • Eleştiri sınırlarını aşan bir yorum değildir. Bunu değil de o yorumu yayınlarsanız tarafsızlığını belli etmiş olursunuz.
  • Sizleri çok seviyorum değerli kabin memurları. Uçağa her bindiğimde yolculardan birinin dahi size karşı en ufak bir kaşını çatma durumuna bile inanılmaz sinirleniyorum. Ülkemizin özel kadınlarısınız. Tüm dünyada iyi kalpliliğiniz ve üniformanızla bizleri temsil ediyorsunuz. Belki uykusuz, belki aç, belki üzgün çalışıyorsunuz ama mükemmel hizmeti sunuyorsunuz. Gökyüzünün melekleri olduğunuz kadar yeryüzünün de meleklerisiniz. Sizleri canı gönülden selamlıyorum.
  • Kabin ekibi hem doğru müdahale etmiştir.. hemde işi hızlandırmıştır...yoksa iyi biliyorum orada tek başına yatsa polis zorla gelir , portclinic aylar sonra gelir...acil durumda bile gelmiyorlar....görev bitince iş bitmiyor...eve gidene kdr her yerde elinden geldiğince tüm insanlara yardıma devam ediyor sevgili arkadaşlarımız....
  • Şu habere bak. Öyle bir üstüne basmissiniz ki THY THY diye. Pegasus kabin memuru bu yardımı yapsa doktordan izinsiz yaptılar diye suclarsiniz. O kabin memurlarının yaptıkları insanlıktir insanlık, ancak sizinki kesinlikle değil.
  • Tebrikler arkadaşlar, özelsiniz.

Bombay-İstanbul seferinden dönen Türk Hava Yolları hostesleri merdivenden düşerek yaralanan kadın için seferber oldu.

Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Terminali Geliş Katı Arındırılmış Salon’da pasaport kontrolü sonrası merdivenlerden inen Cahide Gökdemir (67) dengesini kaybederek düştü. Uçuştan dönen THY ekibi de düşen yaşlı kadını görünce yardıma koştular. İlkyardım eğitimi alan hostesler yaşlı kadının başının kanadığını görünce önce hareket etmesini önlediler. Sağlık ekiplerinin çağırılmasını isteyen hostesler yaşlı kadına bu arada müdahale ettiler. Atatürk Havalimanı polisi de ekibe yardım ederken hostesler sağlık görevlileri gelene kadar yaşlı kadının yanından ayrılmadı. Ceketini çıkaran bir hostes yaşlı kadının hava alması için çabalarken biri de yaşlı kadının ayakkabılarını çıkardı. Port Clinic ekipleri de kısa sürede olay yerine gelerek müdahale etti. Başından kanlar aktığı görülen kadın kliniğe götürüldü ve tedavi edildi. Bir sonraki uçuşa yetişmek için aceleyle merdivenlerden inerek başından yaralanan Cahide Gökdemir’in durumunun iyi olduğu belirtildi. Geçtiğimiz haftalarda bir THY kabin ekibi uçakta bir doğumu gerçekleştirmişti. (Hürriyet)

THY hostesleri yardıma koştu

Yorumlar Tüm Yorumlar (40)

Kaptan RFT ~ 7 yıl önce
Helal olsun ...,,

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kaptan ~ 7 yıl önce
Arkadaşlar tebrikler. Sizlerle gurur duyuyoruz. Aldığınız eğitim, insanlığınız, zerafetiniz sizi öne çıkarıyor. Sakın olumsuz yorumlardan etkilenmeyin. Olumsuz yorumlar tamamen kıskançlık ve çekememezlik. Brifinglerde de hep belirttiğimiz gibi " siz mavi üniforma taşıyor ve özel bir iş yapıyorsunuz" yolunuz ve bahtınız açık olsun. Teşekkürler iyiki varsınız ve bizim ekibimizsiniz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kaptan adayı ~ 7 yıl önce
Kaptanım tebrikler, güzel motive ediyorsunuz gerçekten. Dediğiniz gibi gurur duyuyoruz kabin ekibi arkadaşlarımızla..
Güzel bir haber ~ 7 yıl önce
Beş yıldır Amerika'da yaşıyor ve uluslararası bir havalimanında çalışıyorum. Hergün birbirinden farklı kabin ekibi görüyorum mecburen. Türk olmamdan dolayı yaşadığım gurur dışında TK nın kabini kadar zarif, asil şık ve gururlu bir ekip görmedim. Hep en yukarılarda olun. Hep en başarılı en bilgili en çalışkan siz olun. Sizlerle ne kadar gurur duysak az.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Guzel hareket ama ~ 7 yıl önce
Guzel ama orasi zaten hava meydani, yani ambulansindan doktoruna tibbi desteyin oldugu biyer, hostes gibi alakasiz birindense onlar kossaymis iyiymis ama yine de kizlara helal olsun

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İlkyardım ~ 7 yıl önce
Bilgileri var sonuçta
Pardon da ~ 7 yıl önce
Hostes nereden alakasiz oluyor? Biraz acar misiniz?
Ogrenci fo ~ 7 yıl önce
Tebrikler ablalar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kpt. ~ 7 yıl önce
Abla deme lazim olur
Kaptanım ~ 7 yıl önce
Ayıp oluyor ya:)))
.. olarak yazılan yorum ~ 7 yıl önce
Eleştiri sınırlarını aşan bir yorum değildir. Bunu değil de o yorumu yayınlarsanız tarafsızlığını belli etmiş olursunuz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
.. ~ 7 yıl önce
Editör arkadaş izin çıkmamış anlaşılan diğer yorumları yayınlaman için. İyi bakalım ezik km takımı giydirmeye devam etsin. Haberinde de el üstünde tutulan kişiler onlar yayınlarsan kendi haberine ters düşmüş olacaksın
Gururumuzsunuz ~ 7 yıl önce
Sizleri çok seviyorum değerli kabin memurları. Uçağa her bindiğimde yolculardan birinin dahi size karşı en ufak bir kaşını çatma durumuna bile inanılmaz sinirleniyorum. Ülkemizin özel kadınlarısınız. Tüm dünyada iyi kalpliliğiniz ve üniformanızla bizleri temsil ediyorsunuz. Belki uykusuz, belki aç, belki üzgün çalışıyorsunuz ama mükemmel hizmeti sunuyorsunuz. Gökyüzünün melekleri olduğunuz kadar yeryüzünün de meleklerisiniz. Sizleri canı gönülden selamlıyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Memur KM ~ 7 yıl önce
Kabin ekibi hem doğru müdahale etmiştir.. hemde işi hızlandırmıştır...yoksa iyi biliyorum orada tek başına yatsa polis zorla gelir , portclinic aylar sonra gelir...acil durumda bile gelmiyorlar....görev bitince iş bitmiyor...eve gidene kdr her yerde elinden geldiğince tüm insanlara yardıma devam ediyor sevgili arkadaşlarımız....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Km ~ 7 yıl önce
Şu habere bak. Öyle bir üstüne basmissiniz ki THY THY diye. Pegasus kabin memuru bu yardımı yapsa doktordan izinsiz yaptılar diye suclarsiniz. O kabin memurlarının yaptıkları insanlıktir insanlık, ancak sizinki kesinlikle değil.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sa ~ 7 yıl önce
Tebrikler arkadaşlar, özelsiniz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000