21 Şubat 2013, Perşembe 16:11:16

THY HOSTESİNİN TEDAVİSİ TAMAMLANDI

Afrika'da çeçe sineği ısırması sonucu uyku hastalığına yakalanan kabin memuru Ece Taşan taburcu oldu...
  • PİLOTK ya Cevap ; BİLMEDEN KONUSMAYIN!!. İlac ankaradan getirildi. Kizimiz Kullandi. Allahaşükür iyilesedi...BURADA KHB NİN HATASI Çok BÜYÜK,
  • Normalde amerika bu aşıyı ister ama arkadaşımız part-time olduğu için bazı şeyler göz ardı edilmiş olabilir
  • Güzel kızımıza geçmiş olsun. Bazı çok bilmişler THY ye laf sokmak için sıraya girmiş yine, Trypanosoma gambiense nin önleyici hapı, yada aşısı filan yoktur, KHB nin yapabilceği bir şey yok bu durumda. Sıtma ya benzemez bu.
  • öncelikle çok geçmiş olsun. şimdi bazı bilmiş kafalar; uçucu personel neden fazla maaş alıyor anlayabilmiş midir acaba.
  • thy ancak kabin memurlarının haklarını yiyip onları sonuna kadar her tür kişisel emeklerini hiçe saymayı bildiği gibi alın teriyle çalışan kabin memurlarının hastalık zamanlarında ses çıkarmasın diye sus payı çalmasını da bilir.öyle pis yerlere zaten ne ekip planlamadakiler ne de tahsistekileri gönderebilir.
  • Kızcağız hastalıktan kurtulduğu için teşekkür ediyor. Belki tam olarak uyanır da, önleyici önlemleri almayan idareden hesap sormayı akıl edebilir. Sadece sarı humma aşısı ile dünyanın her yerine uçamassınız efendiler. Önce personelinizi korumayı öğrenin.
  • THY yerine Bir baska Bayrak Tasiyicinda Bu Durum Gerceklesse Kabin Hizmetleri Baskanina Cok Ciddi Tazminat Odemek ziorunda kalirdi. Uçus Programi 1 Ay öncesinde Belirlenirken, Neden İlaç uygulamasi ni KHB uygulamaz... Karaköyde Saglik Bakanliginin Sadece Afrika İçin Hizmet Veren Birimi var.. Burasi Tüm Gerekli İlaçlari ÜCRETSİZ vermekte..BECERİKSİZLİK KHB de... Uçmayan Lider ne yazikki Sahada ne var ne yok NERDEN BİLSİN....MUZAFFER
  • boyle yerlere gidenlere onceden haplar verilse ornegin, kullanip gitseler daha iyi olmaz mi? yazik. yine allah korumus. bu kisilerin hangi ay nereye gidecegi bellidir onceden. verin haplarini tasisinlar yanlarinda. koskoca thy organize eder bunu. ne olacak? candan onemli mi ya?

THY'de görevli kabin memuru Ece Taşan, uçuş için gittiği Afrika'da çeçe sineğinin ısırması sonucu uyku hastalığına yakalandı. Türkiye'ye döndükten 2 hafta sonra hastalığın belirtilerinin başlaması üzerine Taşan, Alman Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Taşan'ın hastalığının iyileşmesi için gereken ilaç, THY'nin de desteği ile tedarik edilerek, tedavi tamamlandı.

Ece Taşan, taburcu olmadan önce Alman Hastanesi'nde düzenlediği basın toplantısında, hiçbir sağlık problemi kalmadığını belirterek, “THY, ilacı bulmam konusunda maddi ve manevi desteğini esirgemedi. Sinek ısırmasını hissetmemiştim. Hastalığım Türkiye'ye geldikten birkaç hafta sonra ortaya çıkmaya başladı. Ne olduğunu anlayamadım. Kolumda bir morluk oluştu. Morluktan sonra bir şekilde tedaviye başlandı” dedi.

MİKROP BİTTİ

Alman Hastanesi doktorlarından Cengiz Uzun, hastanın, yüksek ateş, boyunda şişlik, grip hali, kolda kanamalı alan, karaciğer ve dalak büyüklüğüyle hastaneye geldiğini ifade ederek, Taşan'a, gittiği ülkeler göz önüne alınarak bir teşhis konulduğunu anlattı.

Uzun, “Ece Taşan'a, uyku hastalığı teşhisi konuldu. Tedavi gerçekleştirildi. Daha sonra yapılan tüm araştırmalar sonucunda bu mikroba rastlamadık. Tedavi sonrası klinik olarak hastanın sağlığı yerine geldi” diye konuştu.

GİTMEDEN ÖNCE AŞI OLUN

Bu tür ülkelere giden ya da ülkelerden gelenlere dikkatli olmaları uyarında bulunan Uzun, “Vatandaşlar, seyahat edeceği ülkelere gitmeden önce söz konusu memleketlerde bir hastalık ya da aşı var mı, bunu araştırmalı. Bazı ülkelerin konsolosluklarından söylenir. Aşı olunmazsa o ülkelere almazlar. Öncesinden hazırlıklı gitmek lazım. Şikayetler daha sonra ortaya çıkabilir. Bu konuda da dikkatli olmak gerekiyor” bilgisini verdi.
 

THY HOSTESİNİN TEDAVİSİ TAMAMLANDI

Yorumlar Tüm Yorumlar (11)

Muzaffer ~ 11 yıl önce
PİLOTK ya Cevap ; BİLMEDEN KONUSMAYIN!!. İlac ankaradan getirildi. Kizimiz Kullandi. Allahaşükür iyilesedi...BURADA KHB NİN HATASI Çok BÜYÜK,

Yanıtla

Kalan karakter 1000
muzaffere yanit ~ 11 yıl önce
tedavi icin dememis koruyucu demis ikisi arasinda cok fark var, kerameti kendinden menkul yorumcular yazmis (lafim sacma sapan yazan yorumculara size degil) ama bilenler yemiyor, kiziniz icin gecmis olsun ama sozkonusu olan koruma=profilaksi baska seydir ve bu hastalikta profilaksi yoktur.pilot rumuzuyla yazan dogru yazmis cok bilmis yorumcular ise her zamanki gibi sacmalamis
Stajyer Hostes ~ 11 yıl önce
Normalde amerika bu aşıyı ister ama arkadaşımız part-time olduğu için bazı şeyler göz ardı edilmiş olabilir

Yanıtla

Kalan karakter 1000
PilotK ~ 11 yıl önce
Güzel kızımıza geçmiş olsun. Bazı çok bilmişler THY ye laf sokmak için sıraya girmiş yine, Trypanosoma gambiense nin önleyici hapı, yada aşısı filan yoktur, KHB nin yapabilceği bir şey yok bu durumda. Sıtma ya benzemez bu.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
pilot W ~ 11 yıl önce
peki KHB sefer yapılan diğer ülkelerdeki diğer önlenebilir hastalıklar için neler yapıyor,bu konuda herhangi bir araştırması var mı ??????
kelle koltukta ~ 11 yıl önce
öncelikle çok geçmiş olsun. şimdi bazı bilmiş kafalar; uçucu personel neden fazla maaş alıyor anlayabilmiş midir acaba.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
xxx ~ 11 yıl önce
thy ancak kabin memurlarının haklarını yiyip onları sonuna kadar her tür kişisel emeklerini hiçe saymayı bildiği gibi alın teriyle çalışan kabin memurlarının hastalık zamanlarında ses çıkarmasın diye sus payı çalmasını da bilir.öyle pis yerlere zaten ne ekip planlamadakiler ne de tahsistekileri gönderebilir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İdari hata ~ 11 yıl önce
Kızcağız hastalıktan kurtulduğu için teşekkür ediyor. Belki tam olarak uyanır da, önleyici önlemleri almayan idareden hesap sormayı akıl edebilir. Sadece sarı humma aşısı ile dünyanın her yerine uçamassınız efendiler. Önce personelinizi korumayı öğrenin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
isim/rumuz ~ 11 yıl önce
tipik Türk mantığı hele bir önden gönderelim bişey olmaz sa önlem almaya gerek kalmaz :)
KHB ACİZLİGİ? ~ 11 yıl önce
THY yerine Bir baska Bayrak Tasiyicinda Bu Durum Gerceklesse Kabin Hizmetleri Baskanina Cok Ciddi Tazminat Odemek ziorunda kalirdi. Uçus Programi 1 Ay öncesinde Belirlenirken, Neden İlaç uygulamasi ni KHB uygulamaz... Karaköyde Saglik Bakanliginin Sadece Afrika İçin Hizmet Veren Birimi var.. Burasi Tüm Gerekli İlaçlari ÜCRETSİZ vermekte..BECERİKSİZLİK KHB de... Uçmayan Lider ne yazikki Sahada ne var ne yok NERDEN BİLSİN....MUZAFFER

Yanıtla

Kalan karakter 1000
gecmis olsun ~ 11 yıl önce
boyle yerlere gidenlere onceden haplar verilse ornegin, kullanip gitseler daha iyi olmaz mi? yazik. yine allah korumus. bu kisilerin hangi ay nereye gidecegi bellidir onceden. verin haplarini tasisinlar yanlarinda. koskoca thy organize eder bunu. ne olacak? candan onemli mi ya?

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000