28 Mayıs 2013, Salı 08:10:13

THY HOSTESİ ÖLÜMDEN DÖNDÜ

İstanbul E-5 karayolunda seyir halindeki bir otomobil aniden yanmaya başladı. Alev topuna dönen araçta bulunan bir kadın yanmaktan son anda kurtuldu.
  • Denizcim çok çok geçmiş olsun, verilmiş sadakan varmış.
  • Geçmiş olsun dileklerini yazan medeni insanlar dışında kalıp SAÇMA SAPAN YAZI VE YORUM YAPANLARI KINIYORUM YAZIKLAR OLSUN
  • Öncelikle çok geçmiş olsun. Dilek Hanım, egosu yüksek, hırslı (ama bir o kadar da yetersiz kalan) biridir. sanırım adalet diyenler bu egodan canı yanmış arkadaşlar. Kötü şey dilememek gerek Allah'a havale edin bence. Hoş değil böyle yazmanız.
  • Dilek gecmis olsun
  • Cok gecmis olsun
  • Ne mühim konu,birinin aracı yanmış;20 milyonluk İstanbul'da..... Hadi hemen sosyalleşin,facebook twitçiler...Hatta belkide zaten bu kişi çekip yüklemiştir bile,alın size malzeme çıktı....
  • Motora su koymamistir kesin :)))) bide hostes arkadaslar arabalari park ederken lutfen dikkatli olun ,arabaya bu dunya para verdik ,heryanini cizdiniz.
  • ya boyle yorumlar yazanlar bizim grevci ark, degil!!!!!!! sacmalamayin o kdr da delirmedik daha!! sirjetin klavyecileri yaziyor bunlari iki taraf iiiicene birbirine girsin diye.,, cook coook gecmis olsun Allah korumus...buarada bu site hicbir yorumumu yayinlamiyor!!!!!!
  • Deniz Hanım çok geçmiş olsun. Allah daha büyük kazalardan korusun.
  • O saatte ne işu varmiş dişarida?

Olay, dün gece saat 22.00 sıralarında E-5 Karayolu Şişli Talatpaşa Köprüsü altında meydana geldi. THY'de hostes olduğu öğrenilen Deniz Yalaman otomobiliyle Atatürk Havalimanı'na gitmek üzere evinden çıktı. Yalaman'ın aracı seyir halindeyken bir anda yanmaya başladı.


Bunun üzerine Deniz Yalaman alevler içerisindeki otomobilini yol kenarına çekerek araçtan çıktı. Yanmaktan son anda kurtulan kadın durumu itfaiye ve polis ekiplerine bildirdi. (CNN Türk)

THY HOSTESİ ÖLÜMDEN DÖNDÜ

Yorumlar Tüm Yorumlar (20)

67 Mert Güner ~ 11 yıl önce
Denizcim çok çok geçmiş olsun, verilmiş sadakan varmış.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
KINIYORUM ~ 11 yıl önce
Geçmiş olsun dileklerini yazan medeni insanlar dışında kalıp SAÇMA SAPAN YAZI VE YORUM YAPANLARI KINIYORUM YAZIKLAR OLSUN

Yanıtla

Kalan karakter 1000
GEÇMİŞ OLSUN ~ 11 yıl önce
Öncelikle çok geçmiş olsun. Dilek Hanım, egosu yüksek, hırslı (ama bir o kadar da yetersiz kalan) biridir. sanırım adalet diyenler bu egodan canı yanmış arkadaşlar. Kötü şey dilememek gerek Allah'a havale edin bence. Hoş değil böyle yazmanız.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Deniz ~ 11 yıl önce
Dilek gecmis olsun

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Styla ~ 11 yıl önce
Cok gecmis olsun

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Mühim? ~ 11 yıl önce
Ne mühim konu,birinin aracı yanmış;20 milyonluk İstanbul'da..... Hadi hemen sosyalleşin,facebook twitçiler...Hatta belkide zaten bu kişi çekip yüklemiştir bile,alın size malzeme çıktı....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
evet mühim ~ 11 yıl önce
o arabada eşiniz dostunuz olsaydı mühimdi ama THY li kişi olduğu için mühim değil diyorsunuz , lütfen yazdıklarınızı bir daha düşünün , dememiz gereken sadece " geçmiş olsun " değilmi ?
Tav park ~ 11 yıl önce
Motora su koymamistir kesin :)))) bide hostes arkadaslar arabalari park ederken lutfen dikkatli olun ,arabaya bu dunya para verdik ,heryanini cizdiniz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
grevci degil ~ 11 yıl önce
ya boyle yorumlar yazanlar bizim grevci ark, degil!!!!!!! sacmalamayin o kdr da delirmedik daha!! sirjetin klavyecileri yaziyor bunlari iki taraf iiiicene birbirine girsin diye.,, cook coook gecmis olsun Allah korumus...buarada bu site hicbir yorumumu yayinlamiyor!!!!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Personel ~ 11 yıl önce
Deniz Hanım çok geçmiş olsun. Allah daha büyük kazalardan korusun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Saat? ~ 11 yıl önce
O saatte ne işu varmiş dişarida?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
sana ne ~ 11 yıl önce
Bu yorum eleştiri sınırlarını aştığı için sansürlenmiştir.
hostes ~ 11 yıl önce
ne demek ya o saatte ne işi varmış dışarda... işiniz olduğu zaman gecenin köründe uçmayı, hostesten güler yüz beklemeyi biliyosunuz işinize gelmeyince lafa bak, bu kadar yobazlık olmaz, gözünüzü açında biraz medeniyet öğrenin...
saat'e ~ 11 yıl önce
Senin beyninde problem mi var? Kadın uçuşa gidiyomuş. Uçuş dediğin olay sadece sabah yapılmıyor belki bilirsin (ki sanmıyorum). Sen git saçma sapan forumlarda yorum yaz bi zahmet burayı işgal etme. BU YORUM DA BİR ZAHMET YAYINLANSIN.
yolcu ~ 11 yıl önce
arkadaş senin ne işin var burada.Yukarıda yazıyor ya.Havalanına gitmek için evinden çıkmış.Okuma yazman yok herhalde.Anca eleştirin siz.
saat? ~ 11 yıl önce
Bu yorum eleştiri sınırlarını aştığı için sansürlenmiştir.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000