10 Eylül 2015, Perşembe 15:45:16

THY hesapları bloke edildi

Almanya merkezli Einsamobile şirketi, THY ile yaptıkları 3 milyon euro'luk bilet anlaşmasının tek taraflı olarak iptal edilmesi üzerine dava açtı, THY’nin Frankfurt’taki hesaplarına bloke getirildi.
  • Thy'nin banada borcu var. Bileti iade ettim kartima parami yuklemediler. Arkadaslar bu konuda yardimci olabilir misiniz?
  • Bundan onceki mudur ayrilcagini anlayinca paralel telekomcu arkadasina bilet satiyor. Hic sormazlarmi adama telekomcunun biletle ne isi var????
  • paraleller mi batan bosna havayollarini alip senelerce zararini ustlendi sonra milyonlarca dolar zararla operasyondan cikti... adam thy ile anlasmis, geregini yerine getirmezsen ike ike alirlar, orasi turkiye degil ki savcilar hakimler korkudan dedigini yapsin..
  • Bu ne bicim ticaret anlamadim,aslinda anladimda kimi kime sikayet edeceksin?Bir adama mac bileti satar gigbi kombine bilet vereceksiniz ,sonra foyalar ortaya cikinca ,paralelci diyeceksiniz,siz bu paralelci dediklerinize kurban olun,sizler onlardan daha betersiniz,kulhakki yiyenler
  • Yani bu anlaşmayı yapan kişi Almanya'da şimdi nerede? Bu anlaşmadan THY nin kârı yoksa kimin ve kimlerin kârı var? Bunlar sorgulanmali...
  • Bu resmen yönetim zafiyetinden kaynaklanmış. Nasıl bir anlaşma yapılmış ki mahkeme hak vermiş? İlginç olduğu kadar sorumlularının da ceza alması gerekmez mi?
  • Paralel mudurun, paralel telefon sirketine, ucak biletini peskes cekmesi. Simdi adama paralel desen "neremiz paralel" derler. Iste bunun icin paralelsiniz. Mesele sirket cikari degil, cemaatin cikari! Dusun milletin yakasindan.
  • FETÖcü iş adamı telefoncu mu, acenteci mi? Telefon abonesi olan müşterilerine hediye etmek üzere kullanacağı biletleri münferiden nasıl sattığını anlatsın.
  • Kimse Thy biletleri pahali demesin, adam 150 euro ya almis bileti yaz zamani 3000 den satacak, sona thy pahali ...
  • Bu almanyadaki biletciler mafya gibi calisiyorlar. Ben thy olsam karlsruhe mahkemesine tasirdim. Foshansa batiyor thy cok davalar gelebilir. Thy dikkatli olsun icimizdeki irlandalilar var.

Türk işadamı Murat Ayhan’a ait Einsamobile adlı telekomünikasyon şirketi müşterilerine satmak üzere 2 milyon 980 bin euro’yu bulan çok sayıda bilet satın aldı.

THY’den koltuk bazında bilet satın alan Ayhan, biletleri müşterilerine daha yüksek fiyatla satarak kar etmek isterken bir anda THY’nin tek taraflı anlaşmayı feshetmesiyle büyük şok yaşadı.

THY’nin Frankfurt ofisinden gelen teklif üzerine yapılan sözleşme imzalandıktan hemen sonra peşin olarak ödediği biletleri kullanamayan Ayhan, “THY ile süresiz bilet anlaşması yaptık. 20 bin koltuk için iki milyon 980 bin euroluk bilet aldım. Biletin parasını peşin ödedim. Biletleri daha satmadan anlaşmayı iptal ettiklerine dair yazı gönderdiler. Parayı da ödemediler. THY yönetimi ile sorunun çözümü için defalarca girişimde bulundum. Ama çözmeye yardımcı olmadılar. Sonraki günlerde randevu bile vermediler. Bunun üzerine hakkımı almak için Almanya'da mahkemeye verdim. Mahkeme beni haklı buldu. THY 3 milyon euro ödedi” dedi.

Anaparanın dışında 200 bin euro da faiz oluştuğunu kaydeden Ayhan, “200 bin euro’luk faizi ödemediler. Onun için de icraya verdim. Frankfurt’taki THY hesaplarına bloke koydurduk. Para ödenince blokeyi kaldırdık” diye konuştu.

Türk işadamı, sözleşme ile satın aldıkları biletlerin satışından elde edecekleri gelirden de olduklarını ifade ederek bunun için de ayrıca dava açacaklarını söyledi.

   ©AirportHaber ÖZEL   

THY hesapları bloke edildi

Yorumlar Tüm Yorumlar (21)

Rumuz ~ 9 yıl önce
Thy'nin banada borcu var. Bileti iade ettim kartima parami yuklemediler. Arkadaslar bu konuda yardimci olabilir misiniz?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Fradan ~ 9 yıl önce
Bundan onceki mudur ayrilcagini anlayinca paralel telekomcu arkadasina bilet satiyor. Hic sormazlarmi adama telekomcunun biletle ne isi var????

Yanıtla

Kalan karakter 1000
:) ~ 9 yıl önce
Bu soruyu ilk soran zaten sozlesmey iptal ettirdi. Paralel dümen anlasildi. Mudur isten atildi. Ama olan thy ye oldu, milletin parasina oldu. Paralel cete boyle birsey iste.
ztk ~ 9 yıl önce
paraleller mi batan bosna havayollarini alip senelerce zararini ustlendi sonra milyonlarca dolar zararla operasyondan cikti... adam thy ile anlasmis, geregini yerine getirmezsen ike ike alirlar, orasi turkiye degil ki savcilar hakimler korkudan dedigini yapsin..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Itici ~ 9 yıl önce
Her yorumunuz itici. Milleti aptal yerine koymayin. Millet sizi iliklerinize kadar tanidi. Biraz da samimiyet, durustluk ltf. Yapmaniz gereken cok basit. Tekrar ediyorum "DUSUN MILLETIN YAKASINDAN"
ztk ~ 9 yıl önce
la havle, bana mi sordun paralelcileri koynuna alirken.. ne istedilerde vermedik diyen adama sor bu sorulari ..
EMEKLI ~ 9 yıl önce
Bu ne bicim ticaret anlamadim,aslinda anladimda kimi kime sikayet edeceksin?Bir adama mac bileti satar gigbi kombine bilet vereceksiniz ,sonra foyalar ortaya cikinca ,paralelci diyeceksiniz,siz bu paralelci dediklerinize kurban olun,sizler onlardan daha betersiniz,kulhakki yiyenler

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Faili nerede? ~ 9 yıl önce
Yani bu anlaşmayı yapan kişi Almanya'da şimdi nerede? Bu anlaşmadan THY nin kârı yoksa kimin ve kimlerin kârı var? Bunlar sorgulanmali...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
musa münihten ~ 9 yıl önce
THY ZATEN PAHALLI DEMEK SEBEBİ VAR. BELKİDE SİYASET İŞİ
Beceriksizlik ~ 9 yıl önce
Bu resmen yönetim zafiyetinden kaynaklanmış. Nasıl bir anlaşma yapılmış ki mahkeme hak vermiş? İlginç olduğu kadar sorumlularının da ceza alması gerekmez mi?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Paralel hatirasi ~ 9 yıl önce
Paralel mudurun, paralel telefon sirketine, ucak biletini peskes cekmesi. Simdi adama paralel desen "neremiz paralel" derler. Iste bunun icin paralelsiniz. Mesele sirket cikari degil, cemaatin cikari! Dusun milletin yakasindan.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
FETÖcü iş adamı telefoncu mu, acenteci mi? Telefon abonesi olan müşterilerine hediye etmek üzere kullanacağı biletleri münferiden nasıl sattığını anlatsın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
vayy ~ 9 yıl önce
Kimse Thy biletleri pahali demesin, adam 150 euro ya almis bileti yaz zamani 3000 den satacak, sona thy pahali ...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bilet alimi ~ 9 yıl önce
Bu almanyadaki biletciler mafya gibi calisiyorlar. Ben thy olsam karlsruhe mahkemesine tasirdim. Foshansa batiyor thy cok davalar gelebilir. Thy dikkatli olsun icimizdeki irlandalilar var.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000