07 Temmuz 2020, Salı 15:14:08

THY Haziran'da zirveye çıktı

Türk Hava Yolları (THY), haziran ayının ikinci yarısında Avrupa'da en çok sefer düzenleyen hava yolu firması oldu.
  • neden borsada kağıdı yerlerde sürünüyor
  • tarafsız olmaktan ne güzel olur du!!
  • Bazen büyük krizler iyi yönetildiğinde inanılmaz fırsatlara dönüşebilir. Rakip birçok havayolu şirketi iflasın eşiğinde. İnşallah 2021’e giriş itibarıyla çok daha kuvvetli olarak pazardaki yerimizi alacağız.
  • Haziran Mayıstan iyi geçecek , Temmuz da Hazirandan daha iy geçecek . Bakın burası önemli 56 bin ton yakıt tasarrufu , frekans artışı , zararsız kapatma vs vs vs Fakat prim yok , ek ödeme yok , avucunuzu yalaraınız !
  • Kriz firsatciligi yapiliyor. Sirketin reklam ve promosyon giderleri, personel giderlerinin iki kati. Personel giderlerinin 3te1 i ust yonetim giderleri. Yani bu sirkette personel maasina dokunmadan milyar milyar dolar tasarruf edilecek o kadar cok kalem var ki. Sirket personel cikartmayi dusunmuyor cunku ucuslarin en gec 3 aya eski temposuna doneceginin farkinda. Simdi adam cikarsan 3 ay sonra kimi bulacan. Maaslar konusunda bu kadar eceleci ve iki yili kapsayacak sekilde %50 dusus istemesinin nedeni de kriz firsatciligindan baska birsey degil. 3 ay sonra bu firsati yakalayamaz cunku deli gibi ucuyor olacaz. Sendika 6 aylik yapalim diyor ama sirket 6 ay sonraki mali tablolarla ve ucus rakamlariyle bi 6 ay daha uzatamayacaginin farkinda oldugu icin direk 2 yil olsun pesinde. Az daha siksinlar kusu da oldu olecek,En son herkes gececek havasene sirket karsisinda yeni sendika yeni toplu is sozlesmesi masasi bulacak.
  • Zirveye cikmismis, anca ucus personeline yaptigi mobbingle zirve yapar
  • Birakin bu hikayeyi Tgs personeli zaten Thy calisanlarindan dusuk maas aliyor.. hep uvey evlat muamelesi goruyor.. calisanin hakkini alin teri kurumadan vereceksin diyen peygamber efendiimiz.......
  • Pilotuna saatlik 40 usd ile ucak ucurtan yegane şirket. Tebrikler !
  • Trol arkadaşım paranı helal yolla kazanmaya çalış burak buralarda zaman geçirmeyi adam gibi bi iş bul sana Kaptan abi tavsiyesi
  • Lutfen bir bilen varsa yazsin mısıra ne zaman ucacak thy tranzit ucuslarim var

Türk Hava Yolları (THY), haziran ayının ikinci yarısında Avrupa'da en çok sefer düzenleyen hava yolu firması oldu.

THY, Avrupa hava sahası uçuş trafiğini kontrol eden Eurocontrol'un açıkladığı verilere göre, söz konusu dönemde uçuş sayısını yüzde 14 arttırdı ve 432 sefer ile Avrupa'nın açık ara en çok sefer düzenleyen hava yolu şirketi olarak kayda geçti.

Scandinavian Hava Yolları (SAS), 268 sefer sayısı ile aynı dönemde THY'nin ardından ikinci sırada yer aldı.

Pegasus hava yolları ise aynı dönemde uçuş sayısında yüzde 12 artış gösterdi ve 110 seferle 14. sırada yer aldı.

Koronavirüs salgını nedeniyle dünyanın 127 ülkesine gerçekleştirdiği tarifeli yolcu uçuşlarını 28 Mart tarihi itibarıyla durduran THY, 18 Haziran'da Avrupa'nın çeşitli ülkelerine yeniden sefer düzenlemeye başlamıştı.

THY ve Pegasus Hava Yolları, Covid-19 pandemisi sonrası iç hat uçuşlarına 1 Haziran'da yeniden başlamıştı.

Avrupa Birliği (AB) Komisyonu, Covid-19 sonrası normalleşme süreci kapsamında 1 Temmuz'dan itibaren AB ülkelerine seyahat yasağının kaldırıldığı 15 ülkelik listeyi açıklamıştı. Türkiye'nin yer almadığı liste Komisyon tarafından her iki haftada bir yeniden güncellenecek.

THY Haziran'da zirveye çıktı

Yorumlar Tüm Yorumlar (54)

O halde ~ 4 yıl önce
neden borsada kağıdı yerlerde sürünüyor

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sen kime haber yapıyorsun!!! ~ 4 yıl önce
tarafsız olmaktan ne güzel olur du!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Şükürler olsun. ~ 4 yıl önce
Bazen büyük krizler iyi yönetildiğinde inanılmaz fırsatlara dönüşebilir. Rakip birçok havayolu şirketi iflasın eşiğinde. İnşallah 2021’e giriş itibarıyla çok daha kuvvetli olarak pazardaki yerimizi alacağız.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ha Ha Ha ~ 4 yıl önce
Haziran Mayıstan iyi geçecek , Temmuz da Hazirandan daha iy geçecek . Bakın burası önemli 56 bin ton yakıt tasarrufu , frekans artışı , zararsız kapatma vs vs vs Fakat prim yok , ek ödeme yok , avucunuzu yalaraınız !

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ah ah ~ 4 yıl önce
Kriz firsatciligi yapiliyor. Sirketin reklam ve promosyon giderleri, personel giderlerinin iki kati. Personel giderlerinin 3te1 i ust yonetim giderleri. Yani bu sirkette personel maasina dokunmadan milyar milyar dolar tasarruf edilecek o kadar cok kalem var ki. Sirket personel cikartmayi dusunmuyor cunku ucuslarin en gec 3 aya eski temposuna doneceginin farkinda. Simdi adam cikarsan 3 ay sonra kimi bulacan. Maaslar konusunda bu kadar eceleci ve iki yili kapsayacak sekilde %50 dusus istemesinin nedeni de kriz firsatciligindan baska birsey degil. 3 ay sonra bu firsati yakalayamaz cunku deli gibi ucuyor olacaz. Sendika 6 aylik yapalim diyor ama sirket 6 ay sonraki mali tablolarla ve ucus rakamlariyle bi 6 ay daha uzatamayacaginin farkinda oldugu icin direk 2 yil olsun pesinde. Az daha siksinlar kusu da oldu olecek,En son herkes gececek havasene sirket karsisinda yeni sendika yeni toplu is sozlesmesi masasi bulacak.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hadi ordan ~ 4 yıl önce
Zirveye cikmismis, anca ucus personeline yaptigi mobbingle zirve yapar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yoldas ~ 4 yıl önce
Birakin bu hikayeyi Tgs personeli zaten Thy calisanlarindan dusuk maas aliyor.. hep uvey evlat muamelesi goruyor.. calisanin hakkini alin teri kurumadan vereceksin diyen peygamber efendiimiz.......

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Saatlik ~ 4 yıl önce
Pilotuna saatlik 40 usd ile ucak ucurtan yegane şirket. Tebrikler !

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Trol ASD'ye ~ 4 yıl önce
Trol arkadaşım paranı helal yolla kazanmaya çalış burak buralarda zaman geçirmeyi adam gibi bi iş bul sana Kaptan abi tavsiyesi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
S ~ 4 yıl önce
Lutfen bir bilen varsa yazsin mısıra ne zaman ucacak thy tranzit ucuslarim var

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000