24 Nisan 2013, Çarşamba 16:06:16

THY HAVACILIK AKADEMİSİ'NE ÖDÜL

Türk Hava Yolları Havacılık Akademisi, İngilizce dil eğitimi konusunda gösterdiği üstün başarı performansı DynEd tarafından ödüllendirildi.
  • Dynedi filan bosver, herkes goruyor ve bence de akademi heryonden basarili ilgili tum birimleri tebrik ediyorum..Turk Line Kaptani
  • Dyned kim ki thy ye odul versin. Havacilik ingilizcesi programlarini hic begenmedim bir suru yanlis var. Bence burada asil konu thy uzerinden reklamlarini yapmak ama onun yerine ayligini 100 dolara sattiklari programdaki yanlisliklari duzeltsinler.

Türk Hava Yolları Havacılık Akademisi, 21. yüzyılın nörobilimsel temelli tek dil eğitim sistemi ile İngilizce dil becerisini geliştirmek isteyen herkese destek sağlamak amacı doğrultusunda, DynEd'in Türkiye Temsilcisi FutuPrints ile Mart 2012’de eğitim ortaklığı başlattı.


Akademi’de gerçekleştirilen törende, DynEd Uluslararası Yönetim Kurulu Başkanı Lance Knowles, Eğitim Başkanımız Prof. Dr. Şahin Karasar’a plaketi bizzat sundu.  Ödül töreninde aynı zamanda DynEd’in Türkiye Temsilciği de hazır bulundu.

DynEd Uluslararası Yönetim Kurulu Başkanı Lance Knowles, yaptığı konuşmada, “Takdir edersiniz ki global dil İngilizcedir. İngilizce hem güvenlik hem de mükemmel hizmet için çok önemlidir. Türk Hava Yolları’nın kullandığı “Globally Yours” ifadesi ile İngilizceye verdiği önemi kanıtlar nitelikte. Küresel manada herkese kucak açıyorlar. Türk Hava Yolları Havacılık Akademisi, işini son derece ciddiye alan profesyonel bir kuruluştur. Birlikte çalıştığımız vizyon ve sorumluluk sahibi profesyonellerle çalışmak bizim için gurur kaynağıdır. İngilizcenin Türk Hava Yolları’nda mükemmelleştirilmesi, hem çalışanlara hem de müştere büyük fayda sağlayacaktır. Bence Türk Hava Yolları, dünyadaki diğer havayolu şirketlerine de bir örnek ve rol model olmaktadır” dedi.

Ticari ve Yer Hizmetleri Eğitimleri Müdürü Muhittin Hasan Uncular ise yaptığı konuşmada, İngilizcenin, havacılık sektöründe çalışan herkes için kaçınılmaz olduğuna dikkat çekerek, “DynEd ve Türkiye’deki temsilcisi FuturePrints ile faydalı işbirliğimize devam edeceğiz” dedi.

Akademi, yapılan İşbirliği çerçevesinde, pilotlar için özel olarak yapılandırılmış "Havacılık İngilizcesi Dil Eğitim Sistemi" ile tüm pilotlara İngilizce dil seviyesini ICAO Level 4 ve üzerine çıkarma olanağı sunuyor.

Aynı zamanda uçak bakım teknisyenleri, kabin personeli, kargo ünitesi personeli, yer ve yolcu hizmetleri personeli gibi havacılığın tüm alanlarında görevli çalışanlar ve İngilizce Dil Eğitim becerisini geliştirmek isteyen herkes için tasarlanmış olan "Genel İngilizce Dil Eğitim Sistemi" İngilizce'ye hakim olma ve etkin bir şekilde iletişim kurabilme becerisi kazandırma özelliğindeki dünyanın en iyi bilgisayar destekli dil eğitim programı. Bünyesinde barındırdığı yapay zeka sayesinde, derslerin zorluk derecesini kişinin öğrenme davranışları doğrultusunda sürekli olarak yapılandıran ve bilinç altı öğrenme becerilerini kullanarak kalıcı öğrenmeyi sağlayan sistem, kullanıcılarına zaman ve mekana bağımlı olmadan istenilen yerde ve zamanda kişiye özel çizilecek rotanın takibi ile verimli ve keyifli bir çalışma ortamı sunuyor.

THY HAVACILIK AKADEMİSİ'NE ÖDÜL

Yorumlar

Basarili ~ 11 yıl önce
Dynedi filan bosver, herkes goruyor ve bence de akademi heryonden basarili ilgili tum birimleri tebrik ediyorum..Turk Line Kaptani

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Dyned ~ 11 yıl önce
Dyned kim ki thy ye odul versin. Havacilik ingilizcesi programlarini hic begenmedim bir suru yanlis var. Bence burada asil konu thy uzerinden reklamlarini yapmak ama onun yerine ayligini 100 dolara sattiklari programdaki yanlisliklari duzeltsinler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000