26 Temmuz 2013, Cuma 18:23:07

THY HATAY UÇAĞINDA KRİZ!

İstanbul-Hatay seferini yapacak uçakta aynı isimli iki yolcu işlemleri yapılarak uçağa alınınca fazla yolcu krizi çıktı. Güvenlik endişesi yaşayan pilot, uçaktaki yolcuların indirilmesini ve bagajların aranmasını istedi.
  • Siz bırakın onu bunu da Beşiktaşım bu sene şahane... başlasın şu lig artık yahu
  • TGS işin içindeyse böyle şeyler olması çok normal.
  • Aslında yolcunun transferi yapılarak bu uçakta uçurulabilrmiş yer hizmetleri personelinin iş bilmemesi ve işgüzarlığı olmuş biraz sanki
  • bırgun sonra ucması gereken kısı bırgun once ucması sucmu ve aynı ısımlı ıkı kısınınde ucaga bınmesı sucmu kurallarda aynı ısımlerı olanlar bırıne sen bınemessınmı denılecek sacmalıklar dolu ısguzarlıklar sankı uzay ussu yonetıyorlar
  • her zamanki gibi kabin ekibinin dikkatini alkisliyorum. sorumluluk rizeli tgslilere birakilsa vay halimize.
  • SİZİN YORUMLARINIZI YİYİM "HERKESE GEÇMİŞ OLSUN " havacılık düşünce fakiri insanlar;)))
  • Kaptani Tebrik ediyorum cok dogru ve dogal bir mantikla karar vermis ne oluuuurrr ne olmaz. Cok acayip bi durum olduguna göre ben kaptan olsaydim ayni harakette bulunurdum.
  • Bagaj ID yapmak en doğru karardır bu gibi durumlarda...
  • captan bu uçağın tek sorumlusudur bir olumsuzluk yaşanması halinde ipe gidecek captan olduğuna göre ve kurallarda captana yetki verdiğine göre güvenlik endişesinden dolayı yaptığı şey doğrudur. şu yaşadığımız günler komşu ülkerde yaşannın kötü olaylar mevcut ülke içindeki protestolar ve diğer aktivitelerden dolayı güvenliğin en yüksek düzeyde tutulması zorunludur..
  • Kusuru bulunanlarin; Madde 36 –" Yolcuları, pasaport ve diğer vesikaların yoklanması için Hükümetçe tayin olunan mevkilerin gayrı olan yerlere bilerek nakleden kara, deniz ve hava taşıtlarını sevk ve idare edenler veya bu hususta klavuzluk yapanlar 1 aydan 2 seneye kadar hapis olunurlar." Hukmu geregince adki sorusturmaya tabi tutulmalari gerekir.

İstanbul’dan Hatay’a gitmek için hazırlanan TK 2254 sefer sayılı uçakta fazla yolcu krizi yaşandı. THY’ye ait uçakla saat 15.30’da Hatay’a gitmek için bilet işlemlerini yaptıran aynı isim ve soyisimli iki yolcu uçağa alınanca uçakta kısa süreli kriz çıktı. Fazla yolcu, kabin ekiplerinin yolcu sayımı sırasında  tespit edildi. Kısa süreli araştırmanın sonunda uçakta aynı isimli iki yolcu bulunduğu ortaya çıktı.

Yolculardan birinin, uçuşunun bir gün sonra olmasına rağmen bir gün önceki uçak için check in yaptırdığı ve uçağa bindiği anlaşıldı.

Cumartesi günü (yarın) uçması gereken yolcu uçaktan indirildi ancak uçağın kaptan pilotu güvenlik endişesi sebebiyle uçaktaki bütün bagajların yeniden kontrolden geçirilmesini istedi. Uçak yeniden kontrolden geçirildikten sonra iki saat gecikmeli olarak yolcularını alarak Hatay’a uçtu.

Airporthaber.com ÖZEL
 

THY HATAY UÇAĞINDA KRİZ!

Yorumlar Tüm Yorumlar (16)

Android 6.0 ~ 11 yıl önce
Siz bırakın onu bunu da Beşiktaşım bu sene şahane... başlasın şu lig artık yahu

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 11 yıl önce
TGS işin içindeyse böyle şeyler olması çok normal.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 11 yıl önce
Aslında yolcunun transferi yapılarak bu uçakta uçurulabilrmiş yer hizmetleri personelinin iş bilmemesi ve işgüzarlığı olmuş biraz sanki

Yanıtla

Kalan karakter 1000
aynı ısım ~ 11 yıl önce
bırgun sonra ucması gereken kısı bırgun once ucması sucmu ve aynı ısımlı ıkı kısınınde ucaga bınmesı sucmu kurallarda aynı ısımlerı olanlar bırıne sen bınemessınmı denılecek sacmalıklar dolu ısguzarlıklar sankı uzay ussu yonetıyorlar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
bir iki.. ~ 11 yıl önce
arkadaşım siz hava yolu taşımacılığını kadiköy - pendik minübüs yolculuğu ile karıştırdınız sanırım , herşey bir kural dahilinde uygulanır.O şekilde davrandılar ise vardır bir sebebi.
iPhone Uygulaması ~ 11 yıl önce
her zamanki gibi kabin ekibinin dikkatini alkisliyorum. sorumluluk rizeli tgslilere birakilsa vay halimize.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Xyz ~ 11 yıl önce
SİZİN YORUMLARINIZI YİYİM "HERKESE GEÇMİŞ OLSUN " havacılık düşünce fakiri insanlar;)))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yolcu ~ 11 yıl önce
Kaptani Tebrik ediyorum cok dogru ve dogal bir mantikla karar vermis ne oluuuurrr ne olmaz. Cok acayip bi durum olduguna göre ben kaptan olsaydim ayni harakette bulunurdum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Commodore 64 ~ 11 yıl önce
Bagaj ID yapmak en doğru karardır bu gibi durumlarda...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
camaroth ~ 11 yıl önce
captan bu uçağın tek sorumlusudur bir olumsuzluk yaşanması halinde ipe gidecek captan olduğuna göre ve kurallarda captana yetki verdiğine göre güvenlik endişesinden dolayı yaptığı şey doğrudur. şu yaşadığımız günler komşu ülkerde yaşannın kötü olaylar mevcut ülke içindeki protestolar ve diğer aktivitelerden dolayı güvenliğin en yüksek düzeyde tutulması zorunludur..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
5682 sy Kanun ~ 11 yıl önce
Kusuru bulunanlarin; Madde 36 –" Yolcuları, pasaport ve diğer vesikaların yoklanması için Hükümetçe tayin olunan mevkilerin gayrı olan yerlere bilerek nakleden kara, deniz ve hava taşıtlarını sevk ve idare edenler veya bu hususta klavuzluk yapanlar 1 aydan 2 seneye kadar hapis olunurlar." Hukmu geregince adki sorusturmaya tabi tutulmalari gerekir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000