21 Mart 2014, Cuma 13:38:53

THY HAT BAKIM'DA 1 NİSAN KORKUSU!

Türk Hava Yolları Hat Bakım’ın Teknik A.Ş’ye bağlanma kararı çalışanları tedirgin etti. Bu karar hangi kayıplara neden olacak?
  • yorumların hepsini okudum ve thy habom personeli olmaktan utandım, he ao ve tecnich bünyesindede utanılacak seviyede konuşan yyok mu elbette var. ao nun teknik ile birleşmesi sonrada habom olması sana ne katacak koca bir hiç onlara kaybettirecek belki evet ama sana karnını okşatan bu sevinç niye. belki hiç olmayacak belki hiç o rakamlara ulaşamayacağız ancak bizi bu şirkette tutan tekşey o rakamların verilebiliyor olması iken bu tavır bize yakışmıyo, alakalı alakasız her başlığın altında habom, arkadaş neden boşa kürek çekiyorsunuz, tis imzalanmış olan olmuş biten bitmiş 3 yılın daha elinden kaçıp gitmiş, bir dahaki tise kadar bekleyeceksin, bu sürecide burada geçireceksen eğer kendine birşeyler katmaya çalışacaksın, he biliyorum çok karakter yoksunu davranışlara hepimiz maruz kalıyoruz ancak bu denli düşmanlık kin çekememe bizlere yakışmıyor lütfen bırakalım, hoşkalın.
  • hic taseronu düsünen yok :) herkesin hakkinda hayırlısı olsun,felaket tellalıgı yapmayalım.. nasıl olsa herkes HABOM olacak.
  • Önümüzdeki haftaya hat bakımdan kopmalar basliyinca bu kadar laf salataliginin olduğunu her kes anliyacak ve hat bakimin ne kadar kuvvetli olduğu bir kez daha net anlasilacak
  • Evet onu bende duydum,emirates,Singapur,delta firmaları anlaşmış,Mayıs'ta başlıyolarmış,aylık 8000 USD + 2000 USD sosyal yardım+limitsiz busin.pass imzayı basmış;amm ler Türkçe olduğu için bizimkileri kapmışlar.
  • Sefa Bey HABOM da çok ekmek var. TİS,çelik-iş ,Temsilci seçimleri,L1,L2. 2,5 KAT
  • Anlamayanada gelsin,''sizin adınızamı'' greve çıksaydık diyen arkadaş samimi seni tebrik ediyorum haklısın.Malesef biz hiç birşey yapmadan bekledik,kimse farkında değil MNG deki ler olamasaydı bunlarda bize gelmeyecekti 5 gün mazeret.Cumartesi günü hafta tatili ,İkramiye. Hepimiz HABOMCU olacaz ama hala asıl tehlike ve olayın farkında olmadan pass.tass konuşuyoruz.UTED,TALTA,HAVA-İŞ ,ÇELİK-İŞ nerde örgütlüysek ona sahip çıkmalıyız.Bizi kim kandırdysa ondan başlayalım mücadeleye.TEKNİK DİYE ALIP HABOM cu bizi kim yaptı? ..% de MAAŞLARIMIZI KİM VERMEDİ.Temsilcileri kim seçtirmedi.Dernekler ne yaptı ???DEĞİŞİME ve MÜCADEYE varsanız onu konuşalım.Daha yıllarca çalışacaz dünyanın sonu değil buğün kaybettik ama kazanabiliriz.
  • A.o ve teknik a.s deki saygıdeğer işin erbabı abilerim ve ablalarim korkmayın titreyen...
  • tüm yorumları neredeyse okudum nefret kin düşmanlıktan başka bişi göremedim sadece şunu söylemek istiyorum içlerindeki anlamsız kin ve nefretleri buraya döken habom personeli olan meslekdaş adayı arkadaşlara "burda yazdıklarınızı beraber çalışmak zorunda olduğunuz thy personelinin yüzüne söylesenize" en azından karakterlerinize bir eksiklik olmadığını ispatlamış olurdunuz yazık,lakin burda laf salatası yapan seviyesizler neyazıkki içimizde. evet lisans alıp uçak teknisyeni olabilirsiniz bir gün ama buraya o yorumları yazanlar ADAM olamayacak çünki karakter sonrada edinilmez.
  • pztesi günü hat bakım arıza ekiplerindeki arkadaşların özel şirketlerdeki tekliflere ok diyeceği duyumları arttı ve sayının 50 üzeri olduğu söyleniyor bilgisi olan varmı?Sağduyulu hareket etmek gerekmez mi?Acele karar vermemek lazım.Sonuçta thy bir markadır.
  • günün birinde inşallah herkes HABOM cu olur bence herkes bunu hak ediyor aldığınız parayı hak ettiğinizi mi düşünüyorsunuz. tabi zor geliyor şartların kötü olmasından.

Türk Hava Yolları Hat Bakım’ın Teknik A.Ş’ye bağlanma kararı çalışanları tedirgin etti. Bu karar hangi kayıplara neden olacak?

Türk Hava Yolları Hat Bakım’da çalışan 700 kişi, 1 Nisan itibariyle THY Teknik A.Ş bünyesine geçecek.

Halen THY’deki diğer çalışanlarla aynı haklara sahip olan Hat Bakım personeli, 1 Nisan itibariyle bazı haklarını kaybedecek.
THY’nin aldığı karara birçok hat bakım çalışanı tepki gösterirken Teknik A.Ş bünyesine geçmeye yanaşmadıkları  öğrenildi. Çalışanların Teknik A.Ş bünyesine geçmek istememesindeki en önemli nedenlerden biri de bazı hak kayıpları yaşayacak olmaları olarak gösteriliyor. Başta pass bilet olmak üzere halen bir çok haktan faydalanan Hat Bakım çalışanları, Teknik A.Ş bünyesine geçtikleri takdirde bu haklardan yararlanamayacak.

Teknik A.Ş’nin Çelik İş Sendikası’na geçme olasılığı da çalışanların endişesini artırırken bazı çalışanların kendilerini Teknik A.Ş personeli yapacak sözleşmeye imza atmayacakları öğrenildi. THY Hat Bakım’da sözleşmeye karşı sessiz bir direniş ortaya konulurken sözleşmenin imzalanmaması halinde işten çıkarmalar yaşanabileceği öne sürüldü.

Hava İş Sendikası'nın da gelişmeleri yakından takip ettiği ve sözkonusu karardan rahatsız olduğu belirtilirken konuyla ilgili çalışmaları yürüttüğü belirtildi.

İşte çalışanlara imzalatılan o kağıt:



©AirportHaber Özel
 

THY HAT BAKIM'DA 1 NİSAN KORKUSU!

Yorumlar Tüm Yorumlar (132)

köroğlu ~ 10 yıl önce
yorumların hepsini okudum ve thy habom personeli olmaktan utandım, he ao ve tecnich bünyesindede utanılacak seviyede konuşan yyok mu elbette var. ao nun teknik ile birleşmesi sonrada habom olması sana ne katacak koca bir hiç onlara kaybettirecek belki evet ama sana karnını okşatan bu sevinç niye. belki hiç olmayacak belki hiç o rakamlara ulaşamayacağız ancak bizi bu şirkette tutan tekşey o rakamların verilebiliyor olması iken bu tavır bize yakışmıyo, alakalı alakasız her başlığın altında habom, arkadaş neden boşa kürek çekiyorsunuz, tis imzalanmış olan olmuş biten bitmiş 3 yılın daha elinden kaçıp gitmiş, bir dahaki tise kadar bekleyeceksin, bu sürecide burada geçireceksen eğer kendine birşeyler katmaya çalışacaksın, he biliyorum çok karakter yoksunu davranışlara hepimiz maruz kalıyoruz ancak bu denli düşmanlık kin çekememe bizlere yakışmıyor lütfen bırakalım, hoşkalın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
unut ~ 10 yıl önce
hiçbir zaman o rakamlara ulaşamıcaksınız ! Siz o rakamlara ulaşamayın diye HABOM u kuruldu zaten bunu neden anlamak istemiyosunuz ? Hala bu ümitlerle hayallerle yaşamayın . Yazık
deli mayk ~ 10 yıl önce
hic taseronu düsünen yok :) herkesin hakkinda hayırlısı olsun,felaket tellalıgı yapmayalım.. nasıl olsa herkes HABOM olacak.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 10 yıl önce
Önümüzdeki haftaya hat bakımdan kopmalar basliyinca bu kadar laf salataliginin olduğunu her kes anliyacak ve hat bakimin ne kadar kuvvetli olduğu bir kez daha net anlasilacak

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Evet onu bende duydum,emirates,Singapur,delta firmaları anlaşmış,Mayıs'ta başlıyolarmış,aylık 8000 USD + 2000 USD sosyal yardım+limitsiz busin.pass imzayı basmış;amm ler Türkçe olduğu için bizimkileri kapmışlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
at ~ 10 yıl önce
at yalanı seveyim inananı..
Cemil ~ 10 yıl önce
Sefa Bey HABOM da çok ekmek var. TİS,çelik-iş ,Temsilci seçimleri,L1,L2. 2,5 KAT

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Cemil ~ 10 yıl önce
Anlamayanada gelsin,''sizin adınızamı'' greve çıksaydık diyen arkadaş samimi seni tebrik ediyorum haklısın.Malesef biz hiç birşey yapmadan bekledik,kimse farkında değil MNG deki ler olamasaydı bunlarda bize gelmeyecekti 5 gün mazeret.Cumartesi günü hafta tatili ,İkramiye. Hepimiz HABOMCU olacaz ama hala asıl tehlike ve olayın farkında olmadan pass.tass konuşuyoruz.UTED,TALTA,HAVA-İŞ ,ÇELİK-İŞ nerde örgütlüysek ona sahip çıkmalıyız.Bizi kim kandırdysa ondan başlayalım mücadeleye.TEKNİK DİYE ALIP HABOM cu bizi kim yaptı? ..% de MAAŞLARIMIZI KİM VERMEDİ.Temsilcileri kim seçtirmedi.Dernekler ne yaptı ???DEĞİŞİME ve MÜCADEYE varsanız onu konuşalım.Daha yıllarca çalışacaz dünyanın sonu değil buğün kaybettik ama kazanabiliriz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 10 yıl önce
A.o ve teknik a.s deki saygıdeğer işin erbabı abilerim ve ablalarim korkmayın titreyen...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
sen kork yawru ~ 10 yıl önce
sen kork yawru biz bir kaybedersek sen iki kaybedeceksin korkma titree... :)
nefret ~ 10 yıl önce
tüm yorumları neredeyse okudum nefret kin düşmanlıktan başka bişi göremedim sadece şunu söylemek istiyorum içlerindeki anlamsız kin ve nefretleri buraya döken habom personeli olan meslekdaş adayı arkadaşlara "burda yazdıklarınızı beraber çalışmak zorunda olduğunuz thy personelinin yüzüne söylesenize" en azından karakterlerinize bir eksiklik olmadığını ispatlamış olurdunuz yazık,lakin burda laf salatası yapan seviyesizler neyazıkki içimizde. evet lisans alıp uçak teknisyeni olabilirsiniz bir gün ama buraya o yorumları yazanlar ADAM olamayacak çünki karakter sonrada edinilmez.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
pazartesi ~ 10 yıl önce
pztesi günü hat bakım arıza ekiplerindeki arkadaşların özel şirketlerdeki tekliflere ok diyeceği duyumları arttı ve sayının 50 üzeri olduğu söyleniyor bilgisi olan varmı?Sağduyulu hareket etmek gerekmez mi?Acele karar vermemek lazım.Sonuçta thy bir markadır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İNŞALLAH ~ 10 yıl önce
günün birinde inşallah herkes HABOM cu olur bence herkes bunu hak ediyor aldığınız parayı hak ettiğinizi mi düşünüyorsunuz. tabi zor geliyor şartların kötü olmasından.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000