07 Kasım 2013, Perşembe 10:48:21

THY HAT BAKIM KENETLENDİ

Türk Hava Yolları personeli 7-8 Aralık 2013 tarihinde yapılacak olan sendika genel kuruluna kilitlendi. Dün yapılan seçimlerle delege sayıları belli oldu. Şimdi ince hesap dönemi başladı. Delegeleri avlama-tavlama kulisleri seçimlere kadar devam edecek.
  • Sonuna kadar arkalarındayız yeter ki bizimsesimiz bizim gözümüz olsunlar...
  • herkez icin hayirlisi olsun arkadaslarimizi kutluyorum.
  • Oncelikle birlik olan tum Hat Bakim calisanlarina tesekkur ediyorum. Yillardir sendikanin her bolumlerde haksizlik yaptigi acik ki zaten buna karsi bir cok birlik olustu. İcimizden gelen arkadaslarin olusturdugu farkli birliklere en guzel ornek Hat Bakimda verilmistir. Tek bir grubun ardinda tam bir destek. Calisanlardan olusan bir sendika hepimiz istegidir. Degisim hareketine laf yapanlar sacmalamasinlar. Bir daha dusunsunler kendilerinin ne yaptigini ve ne yapmak istedigini. Bolunmeyin!!! Farkli birimler, tek bir istek: CALISAN HAKKI.
  • değişim hareketinde tekniği savunabilecek çok değerli arkadaşlar var.İnşallah tüm teknisyen arkadaşların ortak sorunları bundan sonra gözardı edilmez....değişim gurubuna başarılar diliyorum.
  • Reform Hareketinin bu basarısını tebrik ederiz.Güçlü bir sendika yönetimi oluşturmasını,işçinin het zaman yanında kavgacı yapıdan uzak bir yönetim biz emekçilerin kazanımı olacaktır.
  • Bi bitmediniz reform geliyor degisim geliyor isci birligi geliyor isci isciden yana olur bilirdim nerdeee herbiri bi yana savrulmus hatta isverenin arkasina takilmis bir ay dahami surecek bu yorum tantanasi Genel kurulu önceye alabilselerde bu kadar bilmis bilgili insanlar beyinlerini klawyelerini kullanip dunyayi kurtarsa kim gelirse gelsin Hamdi beyin sefkatli kollarina teslim edildiniz gorunen bu genel kuruldan sonra sizlerede hamsili pilav kurufasulse ziyafeti verir sefkatli patronunuz...ben en cok hafta basi gelsede Sefa İnan yazi yazsa diye bekliyecegim en dogru gozlemci Sefa inan siz klawye basinda yiyin birbirinizi :)
  • "Reform, 15. ve 17. yüzyıl boyunca tüm Avrupa'yı etkileyen Katolik Kilisesi ne karşı yapılmış dinsel bir harekettir". google a reform yazınca bu cıkıyor...
  • Tis in 99. Md si bu dönem zaten değişecek reformla birlikte.asıl bomba 25.dönem gelecek; 27. Md yani iş kanununa atıf kalktıgı an kabin uçak mürettebatı borclar kanununa tabi olur.kıdem tazminatı püff,işe iade gümmm! Bye byee Gerci kaptanlara söz verilmiştir onlar yırtar da, olan kabine olur!!!
  • Oyumuzu kullandık secimimizi yaptık hala yüzsüzlük yapıp ona buna laf atıyosunuz adam en azından kızını ve calısanlarını dinlemiş sen bugune kadar kac kişiyi dinledin biraz haysiyetiniz olsun secimlerimize saygılı olun hayırlı olsun sedat baskan destegimiz sanadır yanındayız.
  • Hanedanlık bitiyor,ağalık dönemi bitiyor,rant gidiyor,ayçin ağa tuncelide kendine bir iş bulur artık.

Hava-İş Sendikası’nın yeni yönetimini belirleyecek delege seçimleri tamamlandı. Bugünden itibaren bir ay boyunca başta Hava İş Sendikası’nın başkanı Atilay Ayçin olmak üzere Gökkuşağı, Reform ve son olarak Bağımsız Değişim Hareketi delegeleri etkilemeye çalışacaklar.

Delege seçimlerinin dün sona ermesinden sonra THY Hat Bakım’da sürpriz bir atak yapan Bağımsız Değişim Hareketi oyların tamamına yakınını alarak “Hava İş seçimlerinde bende varım” dedi.

Öte yandan seçimleri kazanan Bağımsız Değişim Hareketi tüm mesai arkadaşlarına bir teşekkür metni yayınladı.

İşte o açıklama;

TEŞEKKÜRLER

Sevgili mesai arkadaşlarımız,

6 KASIM 2013 tarihinde yapılan HAT BAKIM BAŞKANLIĞI  / THY A.O KALİTE BAŞKANLIĞI / THY A.O HAT BAKIM MÜHENDİSLİK /THY A.O. DIŞ iSTASYONLAR /THY A.O. TEKNIK EGITIM MUD./ DOKUMANTASYON YÖNETİMİ‘ nı kapsayan delege seçimleri sonucunda BAĞIMSIZ DEĞİŞİM HAREKETİMİZ sandıktan büyük bir zafer ile çıkmıştır.

Seçim sonuçlarına göre ;

Kullanılan toplam oy : 547
PEMBE LİSTE ( Bağımsız Değişim Hareketi) : 490
TURUNCU LİSTE ( Gökkuşağı - İşçi Birliği)  : 54
Geçersiz oylar   : 3

Oyların %90 'ı nı alarak sandıktan çıkan bağımsız hareket sizlerin değişim rüzgarıdır.

Bu değişimin  anlamayanlara, duymayanlara, dinlemeyenlere bıkmadan usanmadan tekrar tekrar anlatacakları var;

Biz  çalışanlar olarak, geçirdiğimiz süreç içerisinde istek, talep ve niyetlerimizin iletiliş şekline veya hiç iletilmemesine bir çeşit cevap olarak tamamen bağımsız bir liste oluşturmuş bulunmaktayız. Oluşturulan bu liste  ekipler, birimler tarafından seçilmiş, arkadaşlarımız tarafından görevlendirilmiş bir listedir. Delege seçimleri için diğer birim veya şirketlerde oluşuma giden birlik, muhalif veya mevcut sendika yönetimi ile hiçbir organik bağı yoktur. Listede sıralanan isimlerden sizlerin de anlayabileceği üzere, bizzat çalışanlar tarafından göreve davet edilmiş arkadaşlardan oluşmaktadır.

Bu delege seçimleri neticesinde oluşan ve bir komite gibi çalışacak olan arkadaşlarımız, sizlerin bu güne kadar süre gelen sorunlarını her mecraya, her merciye ve her oluşuma anlatmak ile görevli olacaklardır.
Karar ise siz çalışanların olacaktır.

Sorunlarınızı bilen, bunları bizzat sizinle beraber yaşamış olan arkadaşlarımız bu sorunların da en iyi tercümanı olacaklardır.

Bağımsız listemizde birleşen gücümüzü daha da ilerilere taşıyalım...

Delegelerimiz sizler ile yakın zamanda bire bir irtibata geçecektir. Her delege bağlı olduğu birime direkt olarak bilgi verecektir. Sizlerin görüşlerini alarak bir araya getirecek ve yine size iletecektir. Bu kapsamda yeni web sayfası ve haber grupları bir kaç gün içerisinde devreye girecektir. Delegelerimizi ise 7/24 aramaktan lütfen çekinmeyiniz.

Bağımsız Değişim Hareketi Delege Listesi

1-     SEDAT ALİ EMANET
2-     ŞAHAP AYKUT KOCAOKCU
3-     AYDIN KESKİN
4-     GÖKHAN KÖK
5-     TARIK KEMAL KIZILTEPE
6-     SERKAN BAYKAŞ
7-     SELİM KONA
8-     NİYAZİ GARGILI
9-     NECDET AKSAÇ
10- NAZIM POTUR
11- MUSTAFA ÖZGÜR TUNA

THY HAT BAKIM KENETLENDİ

Yorumlar Tüm Yorumlar (28)

Debreli ~ 10 yıl önce
Sonuna kadar arkalarındayız yeter ki bizimsesimiz bizim gözümüz olsunlar...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
hat bakim ~ 10 yıl önce
herkez icin hayirlisi olsun arkadaslarimizi kutluyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 10 yıl önce
Oncelikle birlik olan tum Hat Bakim calisanlarina tesekkur ediyorum. Yillardir sendikanin her bolumlerde haksizlik yaptigi acik ki zaten buna karsi bir cok birlik olustu. İcimizden gelen arkadaslarin olusturdugu farkli birliklere en guzel ornek Hat Bakimda verilmistir. Tek bir grubun ardinda tam bir destek. Calisanlardan olusan bir sendika hepimiz istegidir. Degisim hareketine laf yapanlar sacmalamasinlar. Bir daha dusunsunler kendilerinin ne yaptigini ve ne yapmak istedigini. Bolunmeyin!!! Farkli birimler, tek bir istek: CALISAN HAKKI.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
değişim ~ 10 yıl önce
değişim hareketinde tekniği savunabilecek çok değerli arkadaşlar var.İnşallah tüm teknisyen arkadaşların ortak sorunları bundan sonra gözardı edilmez....değişim gurubuna başarılar diliyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
DEĞİŞİME ~ 10 yıl önce
heee sorunlarınız göz ardı edilmez merak etme sanki değişim geldi sendika başına.anlamadın galiba sen reform yani cemaat yani thy yani sarı sendika hayırlı olsun
selim ~ 10 yıl önce
Reform Hareketinin bu basarısını tebrik ederiz.Güçlü bir sendika yönetimi oluşturmasını,işçinin het zaman yanında kavgacı yapıdan uzak bir yönetim biz emekçilerin kazanımı olacaktır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bitmediniz ~ 10 yıl önce
Bi bitmediniz reform geliyor degisim geliyor isci birligi geliyor isci isciden yana olur bilirdim nerdeee herbiri bi yana savrulmus hatta isverenin arkasina takilmis bir ay dahami surecek bu yorum tantanasi Genel kurulu önceye alabilselerde bu kadar bilmis bilgili insanlar beyinlerini klawyelerini kullanip dunyayi kurtarsa kim gelirse gelsin Hamdi beyin sefkatli kollarina teslim edildiniz gorunen bu genel kuruldan sonra sizlerede hamsili pilav kurufasulse ziyafeti verir sefkatli patronunuz...ben en cok hafta basi gelsede Sefa İnan yazi yazsa diye bekliyecegim en dogru gozlemci Sefa inan siz klawye basinda yiyin birbirinizi :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
? ~ 10 yıl önce
"Reform, 15. ve 17. yüzyıl boyunca tüm Avrupa'yı etkileyen Katolik Kilisesi ne karşı yapılmış dinsel bir harekettir". google a reform yazınca bu cıkıyor...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
:) ~ 10 yıl önce
Reform kelimesi birçok anlamda kullanılabilinir soru işaretine gerek yok dostum anlamaycak bişi değil yani
? ne ~ 10 yıl önce
bide genç birlik vakfı yaz google a yönetim kadrosuna bak,genel başkanına bak,sonrada reform hareketi başkanına bak aaaaa ikiside ömer haberdar hay Allah bu ömer haberdar aynı zamanda bakan yeğenide değilmiydi.
O bu şu... ~ 10 yıl önce
Tis in 99. Md si bu dönem zaten değişecek reformla birlikte.asıl bomba 25.dönem gelecek; 27. Md yani iş kanununa atıf kalktıgı an kabin uçak mürettebatı borclar kanununa tabi olur.kıdem tazminatı püff,işe iade gümmm! Bye byee Gerci kaptanlara söz verilmiştir onlar yırtar da, olan kabine olur!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Burner ~ 10 yıl önce
Oyumuzu kullandık secimimizi yaptık hala yüzsüzlük yapıp ona buna laf atıyosunuz adam en azından kızını ve calısanlarını dinlemiş sen bugune kadar kac kişiyi dinledin biraz haysiyetiniz olsun secimlerimize saygılı olun hayırlı olsun sedat baskan destegimiz sanadır yanındayız.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
salih ~ 10 yıl önce
Hanedanlık bitiyor,ağalık dönemi bitiyor,rant gidiyor,ayçin ağa tuncelide kendine bir iş bulur artık.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000