05 Ocak 2017, Perşembe 14:25:45

THY Harkiv seferlerinin detaylarını açıkladı

Türk Hava Yolları’nın Ukrayna’da sefer sağlayacağı yeni uçuş noktası, Harkiv’e direkt uçuşlar 30 Mart 2017 itibarıyla başlıyor.
  • donetski kaybettik die İvanoyu zaporijniyi vs açtik patladık. Kiev odesa kurtarmıyor zaten. kharkivde cumadan giden türk zamparalarıyla olmaz. Rusyayla arayı duzeltıp Donetski almalıyız orası zengın
  • Thy nin tanıtım reklam yapması gerekli bu terör oyunları Türkiye de teròr havası estirip ülkemizin turizmine darbe vurmak . Bu oyunu tanıtımla çok çalışarak bozmak gerekli birde Thy uçakların dışına neden reklam almıyor örnekleri Asya lı havayollarında mevcut Eva All Nipon Cathay Pacifik Air Asya Qantas gibi her modelde bir yada iki uçağını sponsor al mesela fındık tarihi turizm bölgeleri pamukkale nin resmini bir uçağın dışına şekil ver ülke tanıtımına katkı olur hem thy gelir kapısı uçağın dışındaki resim ilgi görünce meraklısı gezip görmek isteyecek ve buda uçağa yolcu ülkeye turist demek 334 adet uçak var hepsi tek renk olmaz bu uçak gövdeleri birer reklam tabelası pamukkale İstanbul boğazı Sümela Ayasofya Sultan Ahmet camii kardeniz yaylaları daha aklıma gelmeyen bir sürü tarihi turistik yörelerimiz var neden olmasın
  • Pegasusun yıllardır kaymağını yediği bir destinasyon. Thy'nin coktan uçması gereken bir yerdi. Hatta Kherson şehrinden önce HRK'dan slot alababilirdi diye düşünüyorum.. Neyse geç olmuş güç olmamış. Umarım rekabetten kalite doğar. Pgs'ye muhtaç olmaktan kurtuluruz.
  • Listede 30 mayıstan sonra haftada 7 sefere çıkma değil de 3 sefere inme gibi görünüyor.
  • arkadaslar bir sorum olack salı günü saw - str TK ucusunda Gate de beklerken bır bayan yolcu hal ve hareketlerinden biraz tuhaf davranışları ile dikkat cekiyordu ( rahatsızlığını bilemıyorum ) aynı bayan ucakta önümdeki sıralarda oturuyordu ve ucak kalktıktan sonra ara ara uçağın ön tarafına dogru gidip kapıya dogru cekılerek görme mesafesinden cıkyordu orada dakikalarca kalıyordu ve ön tarafta hic bir kabin memurunun bulunmadığı anlarda bile orada kaldı en son gittiğinde acaba lavaboyumu kullanacak diye o kadar kontrol ettım lavaboyu kullanan herkes girdi cıktı ama o elinde kahve bardağı ile kapının kenarında dikiliyordu dayanamayıp kabin amiri servisi bitirip servis yaptıgı trolleyi yerlestirirken kendısıne bu bayanın burda defalarca yanlız basına ve kımse yok ken kalmasının sebebını sordum yolcumuzun bıraz problemlerı var o yüzden burada beklıyor dıye soruma nazıkce cevapladı bu bır tehlike arz etmez mi?ya gercekten psikolojik sorunları varsa !yada kabın amır bılıyor olması yetermi
  • Hayırlı olsun inşallah
  • Türk Hava Yolları'na para kazandıran Ukrayna'da büyümek mantıklı bir strateji, akıl edenleri,emeği geçenleri tebrik ediyoruz. Bu kriz ortamında böyle başarılı aksiyonlara ihtiyaç var.

Türk Hava Yolları’nın Ukrayna’da sefer sağlayacağı yeni uçuş noktası, Harkiv’e direkt uçuşlar 30 Mart 2017 itibarıyla başlıyor.

Sefer düzenlediği 119 ülkedeki 295 destinasyonla dünyanın en çok ülkesine uçan havayolu şirketi unvanına sahip küresel taşıyıcı; Ukrayna’nın eğitim, kültür ve sanayisiyle tanınan bölgelerinden biri olan Harkiv’i de kapsamlı uçuş ağına dâhil ederek, inşasını hız kesmeden sürdürdüğü köprülere bir yenisini daha ekliyor.

30 Mart 2017’den itibaren haftanın 4 günü Harkiv’e sefer düzenleyecek olan Türk Hava Yolları, 30 Mayıs 2017 itibariyle bu sayıyı 7’ye çıkaracak.

İstanbul’dan Ukrayna’nın ikinci büyük şehri; Harkiv’e, tüm vergiler dâhil gidiş-dönüş 109 Amerikan Doları’ndan başlayan ücretlerle seyahat edilebilir.

Ayrıca, Miles&Smiles üyeleri, yeni açılan hatlarda ilk 6 ay boyunca %25 mil indirimli ödül biletle seyahat edebilir ve uçuş sınıflarını yükseltebilirler.
 

Uçuş No.

Başlangıç Tarihi

Günler

Kalkış

Varış

TK1473

30.03.2017

Pazartesi, Çarşamba, Perşembe, Pazar

IST

06:40  

HRK

 08:50

TK1474

30.03.2017

Pazartesi, Çarşamba, Perşembe, Pazar

HRK

09:45

IST

12:25

TK1475

30.05.2017

Salı, Cuma, Cumartesi

IST

18:40  

HRK

 20:50

TK1476

30.05.2017

Salı, Cuma, Cumartesi

HRK

21:45

IST

00:25+1

 
THY Harkiv seferlerinin detaylarını açıkladı

Yorumlar Tüm Yorumlar (14)

hayrullah ~ 7 yıl önce
donetski kaybettik die İvanoyu zaporijniyi vs açtik patladık. Kiev odesa kurtarmıyor zaten. kharkivde cumadan giden türk zamparalarıyla olmaz. Rusyayla arayı duzeltıp Donetski almalıyız orası zengın

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Musti ~ 7 yıl önce
Thy nin tanıtım reklam yapması gerekli bu terör oyunları Türkiye de teròr havası estirip ülkemizin turizmine darbe vurmak . Bu oyunu tanıtımla çok çalışarak bozmak gerekli birde Thy uçakların dışına neden reklam almıyor örnekleri Asya lı havayollarında mevcut Eva All Nipon Cathay Pacifik Air Asya Qantas gibi her modelde bir yada iki uçağını sponsor al mesela fındık tarihi turizm bölgeleri pamukkale nin resmini bir uçağın dışına şekil ver ülke tanıtımına katkı olur hem thy gelir kapısı uçağın dışındaki resim ilgi görünce meraklısı gezip görmek isteyecek ve buda uçağa yolcu ülkeye turist demek 334 adet uçak var hepsi tek renk olmaz bu uçak gövdeleri birer reklam tabelası pamukkale İstanbul boğazı Sümela Ayasofya Sultan Ahmet camii kardeniz yaylaları daha aklıma gelmeyen bir sürü tarihi turistik yörelerimiz var neden olmasın

Yanıtla

Kalan karakter 1000
~ 7 yıl önce
Kendini bir turist olarak düşün. Her ay en az 1 defa Türkiyedeki bir patlamanın veya çatışmanın haberini görüyorsun. Belli ki Türkiye de bir şeyler ters gidiyor. Sonra sen Thy üzerindeki Pamukkale veya İstanbul Boğazı livery sini çok beğeniyorsun ve oraları da merak ediyorsun. Ama biliyorsun ki Türkiye de güvenlik ve istihbarat zaafiyeti var. Hatta ülken mecbur kalmadıkça gitmeyin diyor. Şimdi sen bu durumda Türkiye ye gider misin? Zannedersem gitmezsin. İşte turistin Türkiye ye gelmeme sebebi bu. Sen istediğin kadar reklam da yapsan bu olaylar bitmeden ülkeye turist GELMEZ.
sizin orda . , ? ! var mıydı hacı? ~ 7 yıl önce
Hadi noktalama işaretlerini geçelim de sana şunu sorayım; şimdi bu uçağın dışına fındık resmi , pamukkale resmi vs. koysak sonra o uçağı londra, paris, dubai vs. şehir sokaklarında fino köpeği gibi gezdirip insanların görmesini mi sağlayacağız. yoksa o uçakların sefer yaptığı airportlardaki yükleme boşaltma personeline mi göz diktin kerata seni;))
Yıllar sonra... ~ 7 yıl önce
Pegasusun yıllardır kaymağını yediği bir destinasyon. Thy'nin coktan uçması gereken bir yerdi. Hatta Kherson şehrinden önce HRK'dan slot alababilirdi diye düşünüyorum.. Neyse geç olmuş güç olmamış. Umarım rekabetten kalite doğar. Pgs'ye muhtaç olmaktan kurtuluruz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
7 değil 3 ~ 7 yıl önce
Listede 30 mayıstan sonra haftada 7 sefere çıkma değil de 3 sefere inme gibi görünüyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
4+3 ~ 7 yıl önce
bunun nesini anlamadin ucmadigi diger 4 gun
işini bile sorum ~ 7 yıl önce
arkadaslar bir sorum olack salı günü saw - str TK ucusunda Gate de beklerken bır bayan yolcu hal ve hareketlerinden biraz tuhaf davranışları ile dikkat cekiyordu ( rahatsızlığını bilemıyorum ) aynı bayan ucakta önümdeki sıralarda oturuyordu ve ucak kalktıktan sonra ara ara uçağın ön tarafına dogru gidip kapıya dogru cekılerek görme mesafesinden cıkyordu orada dakikalarca kalıyordu ve ön tarafta hic bir kabin memurunun bulunmadığı anlarda bile orada kaldı en son gittiğinde acaba lavaboyumu kullanacak diye o kadar kontrol ettım lavaboyu kullanan herkes girdi cıktı ama o elinde kahve bardağı ile kapının kenarında dikiliyordu dayanamayıp kabin amiri servisi bitirip servis yaptıgı trolleyi yerlestirirken kendısıne bu bayanın burda defalarca yanlız basına ve kımse yok ken kalmasının sebebını sordum yolcumuzun bıraz problemlerı var o yüzden burada beklıyor dıye soruma nazıkce cevapladı bu bır tehlike arz etmez mi?ya gercekten psikolojik sorunları varsa !yada kabın amır bılıyor olması yetermi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
gergindir ~ 7 yıl önce
biraz rahatlamaya çalışıyodur. o kadar tırstıysan vursaydın iki tane ağzına, bayıltıp kendini güvene alsaydın :)
dadaş ~ 7 yıl önce
ukrayanada iki tane dadaş var, hallederler onlar tebrik ediyoruz canı gönülden.. yürüyün dadaşlarım, kadayıf dolmasını yiyin saldırın.
Meraklıseni ~ 7 yıl önce
Personeldır.
YAZIK! ~ 7 yıl önce
Şimdiye kadar giden maliyetlere yazık.Zaten neden Antalya biri bana anlatsın?Yurtdışında her noktadan adamı getir birde Antalya ya götür.İstanbul'da otel mi yok? Yönetim yurtdışı müdürlerine motivasyon diye düşünüyorsada farkında değil demek ki yurtdışı md leri zaten kendilerine göre çıkarttıkları famtriplerle dünyayı geziyorlar. Bu famtrıplerın maliyetinin ve hatlara katkısının raporlandıgı bır yer var mı :) xyz
Yazık. ~ 7 yıl önce
Bu yorum eleştiri sınırlarını aştığı için sansürlenmiştir.
Sakin ~ 7 yıl önce
Hayırlı olsun inşallah

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Doğru karar ~ 7 yıl önce
Türk Hava Yolları'na para kazandıran Ukrayna'da büyümek mantıklı bir strateji, akıl edenleri,emeği geçenleri tebrik ediyoruz. Bu kriz ortamında böyle başarılı aksiyonlara ihtiyaç var.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000