13 Ekim 2015, Salı 09:30:13

THY Hanoi'ye uçacak

Türk Hava Yolları, Vietnam'ın başkenti Hanoi kentine sefer başlatacağını açıkladı.
  • İşe al pilot al kabin memuru al harekat al vs.. İş lazım büyü thy büyüü
  • Uzakdogu hatlarinda THY diger havayolu sirketlerine gore pahali kaliyor, bunun cozumu slot sayisni artirmaktir, ucuncu havalimani ile beraber ucak siparisi verilip sefer sayisi gunder her destonasyon icin ikiye cikarilabilir, bunun en guzel orgeni Bangkok hattidir,
  • Amerikada yasayan turizmciyim, THY acil CUBA ve Cancun hatti acmalidir, Rusya aktarmali tursitleri British Airways ve Rus havayolu sirketlerine kacirmaktadir. Ayni sekilde direk Phuket ucuslarinda Qatar ve Emirates ful cekiyor, Phulet ve Ko Samui benzeri iki nokta birlestirilebilir.
  • yükselen yıldız. iş gücü ucuz, doğa harika. turizm mükemmel. herşey cok ucuz. gidin görün. ben gittim gördüm çok sevdim. tekrar gitmek isterim.
  • Avustralya, Yeni Zellanda, Kambocya, Burma ulkelerinde de buyuk potansiyel var yolcu acisindan; ve Cin ile Hindistan'in diger onemli kentleri de gundeme alinmalidir.
  • hayırlı olsun. THY Türkiye'nin gururu. gun gectikce buyuyor. Diğer havayolları ders olsun. nice komforlu emniyetli guzel uçuşlara inşallah
  • Hanoi, cok guzel bir secim. Ulkede, bir cok uluslarasi sirketin uretim tesisleri bulunmakta ve bildigin kadariyla, Avrupa'da. direk ucan, Air France haricinde baska bir havayolu yok. Biran once baslamasi umidiyle.
  • uzakdoguda turklerin en zor vize aldığı ulke diye duydum .
  • Ho Chi Minh cok yuksek doluluka ucuyor, Hanoi de yine Bangkokaugrayarak ucar olasilikla hem cok doku bir hat olan Bangkok hatti icin alternatif bir ucus daha olur hem de Bangkokgan HoChi Minhe yolcu aldigi gibi Hanoiye de alir. THY bu isi cok iyibhapiyor kim ne ne derse desin
  • Seferlerin 2016 Temmuz'dan itibaren başlaması planlanıyor. Haftada 4 frekans Ho Chi Minh'e (SGN) ve 3 frekans da Hanoi'ye (HAN) Istanbul'dan direkt uçulacak. IST-BKK-SGN hattı da kaldırılmış olacak... Herhalde a330-300'ler kullanılacak.

Türk Hava Yolları, Vietnam'ın başkenti Hanoi kentine sefer başlatacağını açıkladı.

THY'den Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

Ortaklığımız Yönetim Kurulu'nca, uçak müsaitliğine bağlı olarak Vietnam'ın başkenti Hanoi şehrine tarifeli seferlerin başlatılmasına karar verilmiştir.

THY Hanoi'ye uçacak

Yorumlar Tüm Yorumlar (26)

iPhone Uygulaması ~ 8 yıl önce
İşe al pilot al kabin memuru al harekat al vs.. İş lazım büyü thy büyüü

Yanıtla

Kalan karakter 1000
UzakDogu ~ 8 yıl önce
Uzakdogu hatlarinda THY diger havayolu sirketlerine gore pahali kaliyor, bunun cozumu slot sayisni artirmaktir, ucuncu havalimani ile beraber ucak siparisi verilip sefer sayisi gunder her destonasyon icin ikiye cikarilabilir, bunun en guzel orgeni Bangkok hattidir,

Yanıtla

Kalan karakter 1000
turizmci ~ 8 yıl önce
Amerikada yasayan turizmciyim, THY acil CUBA ve Cancun hatti acmalidir, Rusya aktarmali tursitleri British Airways ve Rus havayolu sirketlerine kacirmaktadir. Ayni sekilde direk Phuket ucuslarinda Qatar ve Emirates ful cekiyor, Phulet ve Ko Samui benzeri iki nokta birlestirilebilir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
vietnam. rezalet. ~ 8 yıl önce
yükselen yıldız. iş gücü ucuz, doğa harika. turizm mükemmel. herşey cok ucuz. gidin görün. ben gittim gördüm çok sevdim. tekrar gitmek isterim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sinsirella ~ 8 yıl önce
Ayh bi sen gördün, hiç hiç gitmedik sankim
herkes de bana ~ 8 yıl önce
sataşıyor. sinsirella bi tek ben gittim demiyorum ki ? sen de git hatta benim gidip görmediğim yerlere git.
leman ~ 8 yıl önce
herkes derken? biraz açar mısınız?
leman ~ 8 yıl önce
derdin ne ? sen birazdan mesene adresi de istersin benden. aldın tabi paranın kokusunu.
Cinalinin yaltakcisi leman ~ 8 yıl önce
Leman sen ne tarz bir kekosun insanlari trollemekten baska ne ise yararsin fethullah orgutundenmisin sende
Hemsehiricilik yapiliyor ~ 8 yıl önce
Siz rizeli ve trabzonlulara kurban olsun kiskanc sumsukler tabiki karadenizliler cogunlukta olucak.istanbuldaki chp belediyeleride alevi dolu kimse birsey diyormu..herkez kendi adamini yakinina yardim etmek ister
Rezelet ~ 8 yıl önce
Guzelim yorumumu mahvettiler. Isin icine siyaset kattilar. SiZi gidi orgiciler siziiii
Asya & Pasifik ~ 8 yıl önce
Avustralya, Yeni Zellanda, Kambocya, Burma ulkelerinde de buyuk potansiyel var yolcu acisindan; ve Cin ile Hindistan'in diger onemli kentleri de gundeme alinmalidir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
fan from abroad ~ 8 yıl önce
hayırlı olsun. THY Türkiye'nin gururu. gun gectikce buyuyor. Diğer havayolları ders olsun. nice komforlu emniyetli guzel uçuşlara inşallah

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hanoi, Vietnam ~ 8 yıl önce
Hanoi, cok guzel bir secim. Ulkede, bir cok uluslarasi sirketin uretim tesisleri bulunmakta ve bildigin kadariyla, Avrupa'da. direk ucan, Air France haricinde baska bir havayolu yok. Biran once baslamasi umidiyle.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
vvv ~ 8 yıl önce
uzakdoguda turklerin en zor vize aldığı ulke diye duydum .

Yanıtla

Kalan karakter 1000
haklısın ~ 8 yıl önce
kapıda vize alabiliyoruz ancak cok zor. aracı bir kurum lazım ve zamanında türkler vize alırken bunları cok dolandırdıgı için bir çok kurum artık uzak duruyor türklerden. zor bela birini buldum ben de o şekilde alabilmiştim. ve normal avrupalıya amerikalıya 10-15 dolarken türklere bundan cok fazlaydı.
Cok iyi ~ 8 yıl önce
Ho Chi Minh cok yuksek doluluka ucuyor, Hanoi de yine Bangkokaugrayarak ucar olasilikla hem cok doku bir hat olan Bangkok hatti icin alternatif bir ucus daha olur hem de Bangkokgan HoChi Minhe yolcu aldigi gibi Hanoiye de alir. THY bu isi cok iyibhapiyor kim ne ne derse desin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
mafaky ~ 8 yıl önce
Seferlerin 2016 Temmuz'dan itibaren başlaması planlanıyor. Haftada 4 frekans Ho Chi Minh'e (SGN) ve 3 frekans da Hanoi'ye (HAN) Istanbul'dan direkt uçulacak. IST-BKK-SGN hattı da kaldırılmış olacak... Herhalde a330-300'ler kullanılacak.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kaynak? ~ 8 yıl önce
Böyle olursa iyi olur.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000