31 Mayıs 2011, Salı 16:42:28

THY HANGİ ŞİRKETİN YÜZDE 49'UNU ALIYOR?

Bir süredir konuşulan Türk Hava Yolları-Spanair ortaklığında tarafların anlaşmak üzere olduğu ileri sürüldü.
  • anlama sorunun var senin. Burada THY zarar etti diye göbek atmıyor vatandaş. Üzüntülerini bildiriyor. Esas başarısızlığın üzerini örtmeye çalışan senin gibi yağdanlıkları araştırmak lazım rum mu ermeni mi diye. Penetrasyon yazarak '' ben bu işi biliyorum '' imajı çizmeye çalışmışsın ama kuyruk bacak falan yazarak ta asıl ne olduğunu kusmuşsun ortalığa.
  • Yeni uçak penetrasyonu karlılığı etkilemiştir doğrudur. Bu geçici bir durumdur. 2011'in 3. ve 4. çeyrek rakamlarını bekleyin. Ondan sonra kuyruğunuzu bacaklarınızın arasına alın ve oturup ağlayın içimizdeki Ermeniler, Yunanlılar.
  • 322 trilyonluk zararı hangi bilanço açıklar onu da öğreniver hazır gitmişken.
  • Hesap ortada birader zararın zarar olduğunu anlaman için üniversite bitirmen gerekiyorsa buyur bitir. Ha zeten bitirdiysen git tekrar oku.
  • işletme eğitimi aldınız mı? kar -zarar ne demektir biliyormusunuz? bilanço nasıl hazırlanır en ufak bilginiz var mı? şirketler sizin bildiğiniz gibi bakkal hesabı yönetilmezler.siz bildiğiniz işi yapın.BİLGİSİZ YORUM OLMAZ.
  • osmanlı da heryeri almıştı sonra kala kala elinde türkiye kaldı ki o da ne mücadelelerle...bu gidişin sonu iyi değil..öyle herşeyi almak,ortak olmak bilmem ne yapmak değeri 3 olana 13 vermek marifet değil...madem çok başarılı madem heryeri alsın istiyorsunuz neden 322 trilyon zarar etti o zaman?? demek ki iyi yönetilmiyor, planlamalar yanlış yoksa sadece benzin yüzünden bu kadar zarar edilemez...kandırmasınlar kimseyi..
  • Biraderim devlet desteğiyle amerikan havayollarını bile satın alabilirsiniz. Zarar etmeden vatandaşın vergisine muhtaç olmadan ticari basarıyla bunu yapabiliyormusun? mesele orada. Yoksa ben de isterim milli hava yolumuzun başarılı olmasını. Allah korusun kim ister birsürü arkadaşımızın işsiz kalmasını. Sağlam durmalı THY adı edilen zararlarla anılmamalı. Kar ettiğini duymak istiyoruz. Hayatında uçağa binemeyecek vatandaşların ödediği vergilerle Tanzanya'ya 3 yolcu ile uçmak, ona buna sponsor olmak , neticesinde de zarar açıklamak gurur duyulacak olaylar değil.
  • her satın alma haberinden sonra çoşku ve sevinç duyuyorum tüm dünyanın hava yollarını ele geçirmeyi Allah bizlere naship etsin.Thy Türkiyenin Bayrak taşıyıcısı herkezin mutlu olması gerekir
  • şu THY düşmanları çok komik kişiler, hepsini gülerek izliyoruz.. canlarım benim..
  • 1 numara olacaz insallah.yuru be kim tutar seni thy

İspanyol Expansion gazetesinde yer alan haber, uluslararası haber ajanslarında flaş haber olarak yer aldı. Spanair’in adı açıklanmayan kaynaklarına dayandırılarak verilen haberde, THY’nin İspanyol Spanair’in yüzde 49’unu satın almak üzere olduğu bildirildi.

THY HANGİ ŞİRKETİN YÜZDE 49'UNU ALIYOR?

Yorumlar Tüm Yorumlar (29)

Misafir ~ 13 yıl önce
anlama sorunun var senin. Burada THY zarar etti diye göbek atmıyor vatandaş. Üzüntülerini bildiriyor. Esas başarısızlığın üzerini örtmeye çalışan senin gibi yağdanlıkları araştırmak lazım rum mu ermeni mi diye. Penetrasyon yazarak '' ben bu işi biliyorum '' imajı çizmeye çalışmışsın ama kuyruk bacak falan yazarak ta asıl ne olduğunu kusmuşsun ortalığa.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Yeni uçak penetrasyonu karlılığı etkilemiştir doğrudur. Bu geçici bir durumdur. 2011'in 3. ve 4. çeyrek rakamlarını bekleyin. Ondan sonra kuyruğunuzu bacaklarınızın arasına alın ve oturup ağlayın içimizdeki Ermeniler, Yunanlılar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
322 trilyonluk zararı hangi bilanço açıklar onu da öğreniver hazır gitmişken.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Hesap ortada birader zararın zarar olduğunu anlaman için üniversite bitirmen gerekiyorsa buyur bitir. Ha zeten bitirdiysen git tekrar oku.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
işletme eğitimi aldınız mı? kar -zarar ne demektir biliyormusunuz? bilanço nasıl hazırlanır en ufak bilginiz var mı? şirketler sizin bildiğiniz gibi bakkal hesabı yönetilmezler.siz bildiğiniz işi yapın.BİLGİSİZ YORUM OLMAZ.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
osmanlı da heryeri almıştı sonra kala kala elinde türkiye kaldı ki o da ne mücadelelerle...bu gidişin sonu iyi değil..öyle herşeyi almak,ortak olmak bilmem ne yapmak değeri 3 olana 13 vermek marifet değil...madem çok başarılı madem heryeri alsın istiyorsunuz neden 322 trilyon zarar etti o zaman?? demek ki iyi yönetilmiyor, planlamalar yanlış yoksa sadece benzin yüzünden bu kadar zarar edilemez...kandırmasınlar kimseyi..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Biraderim devlet desteğiyle amerikan havayollarını bile satın alabilirsiniz. Zarar etmeden vatandaşın vergisine muhtaç olmadan ticari basarıyla bunu yapabiliyormusun? mesele orada. Yoksa ben de isterim milli hava yolumuzun başarılı olmasını. Allah korusun kim ister birsürü arkadaşımızın işsiz kalmasını. Sağlam durmalı THY adı edilen zararlarla anılmamalı. Kar ettiğini duymak istiyoruz. Hayatında uçağa binemeyecek vatandaşların ödediği vergilerle Tanzanya'ya 3 yolcu ile uçmak, ona buna sponsor olmak , neticesinde de zarar açıklamak gurur duyulacak olaylar değil.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
her satın alma haberinden sonra çoşku ve sevinç duyuyorum tüm dünyanın hava yollarını ele geçirmeyi Allah bizlere naship etsin.Thy Türkiyenin Bayrak taşıyıcısı herkezin mutlu olması gerekir

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
şu THY düşmanları çok komik kişiler, hepsini gülerek izliyoruz.. canlarım benim..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
1 numara olacaz insallah.yuru be kim tutar seni thy

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000