15 Mayıs 2008, Perşembe 16:54:55

THY, Halep uçuşlarına başlıyor

Türk Hava Yolları, İstanbul-Halep seferlerine bu akşam yapılacak ilk seferle başlıyor…
  • THY Artık Yutiçinede Önem Vermeli Bölgesel Uçuş Üzerine Hiç Bir Çalışması Yok. Elindeki 2 Adet A319'la Nereye Kadar Gidecekler. Ben Tokatlı Biri Olarak Artık THY'yi Tokat'ta Görmek İstiyorum. Elindeki A319 Uçaklar Tokat'a Uygun Uçaklardır. THY Elindeki A319 Sayısını Yükseltmeli. THY'yi Tokat'ta Görmekten Mutluluk Duyacağım. Saygılarımla

THY'den yapılan açıklamaya göre, haftada karşılıklı üç sefer planlanan hatta, İstanbul'dan Halep'e vergiler hariç tek yön ücret 79 Euro'dan başlayacağı belirtildi.
 
Yolcular Ankara, İzmir ve Denizli'den Halep'e tek yön 20 Euro, Türkiye'nin diğer noktalarından ise tek yön 40 Euro fark ödeyerek uçabilecek.
 
İstanbul'dan Halep'e Pazartesi, Perşembe, Cumartesi, Halep'ten İstanbul'a ise Salı, Cuma ve Pazar günleri sefer yapılacak.
 
Halep hattıyla birlikte THY'nin uçtuğu dış hat sayısı 108'e çıkacak.

©AirportHaber.com

 

THY, Halep uçuşlarına başlıyor

Yorumlar

Caner ~ 16 yıl önce
THY Artık Yutiçinede Önem Vermeli Bölgesel Uçuş Üzerine Hiç Bir Çalışması Yok. Elindeki 2 Adet A319'la Nereye Kadar Gidecekler. Ben Tokatlı Biri Olarak Artık THY'yi Tokat'ta Görmek İstiyorum. Elindeki A319 Uçaklar Tokat'a Uygun Uçaklardır. THY Elindeki A319 Sayısını Yükseltmeli. THY'yi Tokat'ta Görmekten Mutluluk Duyacağım. Saygılarımla

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000