12 Şubat 2014, Çarşamba 08:52:48

THY HABOM'DA TİS SÜRECİ MASAYA YATIRILDI

THY HABOM A.Ş'deki Çelik-İş Sendikası Temsilcileri, sendikanın daveti üzerine genel merkeze giderek toplu iş sözleşmesiyle (TİS) ilgili sıkıntılarını dile getirdi.
  • Inş cnm ya
  • ısmarlama sendikaya üye olmayın dedikçe koşa koşa gidiyordunuz bekleyin şimdi gelir....
  • o değilde arkadaş belki yetkili birileri okuyordur. YA BEN SİZE HAKİKATEN HAKKIMI HELAL ETMİYORUM. inşallah çoluğunuzdan çocuğunuzdan çıkar. amin söylemesi bile rahatlattı :)
  • Bu sendikadan vazgecilip birlesik metal sendikasina uye olunmali . Dinsizin hakkindan imansiz gelir derlerya hani . Feto hoca gibi beddua edesim geldi :)
  • beter olsunlar üye oldunz da noldu yanlı sendıka size ne vericek ! vericek olsa tekniğe alırdı yeni bir sirket kurmazdı . öğretmen olamadnz teknsyen olacaksnz tabi.! ekmek parası tabı
  • artık bisey olmicak biliyorum bari ankara da rahat edeyim. ankaradakiler nasil orda calisiyor bizde gitmek istiyoruz.... Bu haksizlik bende anakarada rahat etmek istiyorum.İstanbulin çilesini çekmek istemiyorum.daha fazla calisiyorum burada gurbette.
  • Herkes birbirine oyun oynuyor sendika da bize neymiş patronunuz çok katıymış... kardeşim biz size bu şirkette boşuna mı yetkili kıldık? senin hani vermem diyen patronlardan kopardığın zamlar haklar? Patronunuzun tutumu katı deyip bizleri aldığımız değil verilenlerle avutma, insanları aza alıştırma çabaları bunlar.. ama biz yer miyiz? Bu habom personeli yemez. Çünkü bizler hava aracı bakımı yapıyoruz.
  • HABOMCULARDAN KARAKTER SAHIBI ,YUCE INSAN SAYIN TOPCUYA SEVGILER BOL BOL HORMETLER... BIZI DUDUKLEMEYE DEVAM SAYIN COK GENEL MUDUR... ELBET TOPRAK ALTINA GIRECEK BEDENIN VE ORDA BEKLEYEN HAKLARIMIZ OLACAK...
  • bu şirkete hiçbir şekilde hakkımı helal etmiyorum. sürekli hakkımızı yediler. adalet bu şirkette kadın ismi bile olamaz. o kadar söylüyorum! habom olarak maduriyetimiz ortada. üstüne üstlük ben işe girdiğimden berdiri ankara esenboğaya gitmeye çalıştım eşimin işinden dolayı ama göndermediler. oysa ki orada habomdan çalışanlar var. bu insanlar torpilli midir nedir nasıl gidiyorlar bize gelince hayır. ben eşimle ayrı yaşıyorum yazık değil mi bana. ankaradaki habomlulardan neyim eksik
  • Rabbim sizleri bildigi gibi yapsın islah eylesin gönül gÖzünüzü açsın. Artık başım zonkluyor.

Çelik-İş Sendikası Yönetim Kurulu'nun daveti üzerine, THY  HABOM A.Ş.'deki Sendika Temsilcileri Ankara'ya gelerek, Çelik-İş Sendikası Genel Merkezi ve HAK-İŞ Konfederasyonu Genel Merkezi'ni ziyaret etti. Temsilci heyeti, Baş temsilci Ferhan Öner başkanlığında, Nurettin Nabi Delice, Şükrü Gökçe, Mustafa Aktay, Mehmet Serhat Ünal, Sefer Ayaz, Deniz Günaltay ve Yavuz Ekincioğlu'dan oluştu.

Temsilciler, Çelik-İş Sendikası Genel Merkezi'nde Genel Sekreter Yunus Değirmenci başkanlığında diğer Yönetim Kurulu Üyeleri ile HAK-İŞ Konfederasyonu Genel Merkezi'nde Genel Sekreter Dr. Osman Yıldız ile görüştü.

THY HABOM A.Ş.'deki, Çelik-İş Sendikası temsilcileri görüşmelerde, TİS (Toplu İş Sözleşmesi)  ile ilgili devam eden mevcut süreç ve geleceğe yönelik beklentilerini ortaya koymuş olup konuyla ilgili değerlendirmeler yapıldı.

THY HABOM A.Ş'nin güçlü geleceğine vurgu yapılarak, çalışanların Çelik-İş Sendikalarımızda kenetlenerek her zaman daha ileri kazanımlar elde edeceği vurgulandı.

Bu çerçevede görüşmelerde, TİS süreci ve geleceğe yönelik strateji ve yaklaşımlar ortaya konuldu.

Temsilciler, TİS sürecinde gelecek açısından önemli olacak kazanımlara ihtiyaç duyulduğunu vurgulamakla birlikte gelinen noktanın önemli kazanımlar içerdiğini belirtti.

Sendika temsilcileri, TİS'in imzalanmasının gecikmesinden rahatsızlıklarını iletti.

Temsilciler, bu amaçla TİS müzakere sürecinin bir an önce masa başında uzlaşmayla bitirilmesi taleplerini iletti.

Sendika, bu doğrultuda THY HABOM A.Ş. Yönetimi ile TİS'i en kısa zamanda masa başında imzalamak amacıyla her türlü gayreti sarfedeceğini belirtti.

THY HABOM'DA TİS SÜRECİ MASAYA YATIRILDI

Yorumlar Tüm Yorumlar (47)

Android Uygulaması ~ 10 yıl önce
Inş cnm ya

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ısmarlama sendika ~ 10 yıl önce
ısmarlama sendikaya üye olmayın dedikçe koşa koşa gidiyordunuz bekleyin şimdi gelir....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hep aynı şey.. ~ 10 yıl önce
Laf var icraat yok.. iyi diyosun hoş diyosunda ne yapalım peki.. çözüm söyle. hadi hepimiz istifa edelim. eyvallah. sonra.... ...
Yeni sendika ~ 10 yıl önce
Artık 2 tıkla edevletten noter ücreti vs ödemeden sendikaya üye olunabiliyor. Gerekirse toplanılıp DİSK'e bağlı bir sendikaya geçilebilir.
:) ~ 10 yıl önce
o değilde arkadaş belki yetkili birileri okuyordur. YA BEN SİZE HAKİKATEN HAKKIMI HELAL ETMİYORUM. inşallah çoluğunuzdan çocuğunuzdan çıkar. amin söylemesi bile rahatlattı :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
:) ~ 10 yıl önce
bende evde doğalgaz kesilecek çocuk üşür diye yanlış yeri sökmüşüm
çare morgül ~ 10 yıl önce
Bu sendikadan vazgecilip birlesik metal sendikasina uye olunmali . Dinsizin hakkindan imansiz gelir derlerya hani . Feto hoca gibi beddua edesim geldi :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
haombu ~ 10 yıl önce
beter olsunlar üye oldunz da noldu yanlı sendıka size ne vericek ! vericek olsa tekniğe alırdı yeni bir sirket kurmazdı . öğretmen olamadnz teknsyen olacaksnz tabi.! ekmek parası tabı

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsim / Rumuz ~ 10 yıl önce
artık bisey olmicak biliyorum bari ankara da rahat edeyim. ankaradakiler nasil orda calisiyor bizde gitmek istiyoruz.... Bu haksizlik bende anakarada rahat etmek istiyorum.İstanbulin çilesini çekmek istemiyorum.daha fazla calisiyorum burada gurbette.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
kandırmaca ~ 10 yıl önce
Herkes birbirine oyun oynuyor sendika da bize neymiş patronunuz çok katıymış... kardeşim biz size bu şirkette boşuna mı yetkili kıldık? senin hani vermem diyen patronlardan kopardığın zamlar haklar? Patronunuzun tutumu katı deyip bizleri aldığımız değil verilenlerle avutma, insanları aza alıştırma çabaları bunlar.. ama biz yer miyiz? Bu habom personeli yemez. Çünkü bizler hava aracı bakımı yapıyoruz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 10 yıl önce
HABOMCULARDAN KARAKTER SAHIBI ,YUCE INSAN SAYIN TOPCUYA SEVGILER BOL BOL HORMETLER... BIZI DUDUKLEMEYE DEVAM SAYIN COK GENEL MUDUR... ELBET TOPRAK ALTINA GIRECEK BEDENIN VE ORDA BEKLEYEN HAKLARIMIZ OLACAK...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Iphone Uygulaması ~ 10 yıl önce
bu şirkete hiçbir şekilde hakkımı helal etmiyorum. sürekli hakkımızı yediler. adalet bu şirkette kadın ismi bile olamaz. o kadar söylüyorum! habom olarak maduriyetimiz ortada. üstüne üstlük ben işe girdiğimden berdiri ankara esenboğaya gitmeye çalıştım eşimin işinden dolayı ama göndermediler. oysa ki orada habomdan çalışanlar var. bu insanlar torpilli midir nedir nasıl gidiyorlar bize gelince hayır. ben eşimle ayrı yaşıyorum yazık değil mi bana. ankaradaki habomlulardan neyim eksik

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yanlışın var. ~ 10 yıl önce
TK diye alınıp haboma geçirilen bir personelim. Aylarca işe girmeyi bekledim. Bekleme aşamasında şirkette akrabaları olanlar TK'ya geçti. Yani senin tabirinle torpilli olanlar. Torpilli olsam ben de diğer arkadaşlarım da TK'ya girerdim. Torpilli filan diyerek gündemi değiştirmenin hiç manası yok.
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Rabbim sizleri bildigi gibi yapsın islah eylesin gönül gÖzünüzü açsın. Artık başım zonkluyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000