02 Şubat 2018, Cuma 12:41:54

THY Güneş Sigorta ile anlaştı

Türk Hava Yolları, 331 uçaklık filosuyla birlikte yolcu ve çalışanlarını, sigorta sektöründe 60 yılı geride bırakan Güneş Sigorta ile sigortalatarak, olası risklere karşı teminat elde ediyor.
  • ne güzel globally ye de bu yakışır
  • Tgsye alim var mi?
  • Güneş sigorta? Daha 1 ay önce mail geldi tüm çalışanlara bu yıl da Acıbadem sigorta ile anlaşma yapıldığına dair?
  • Uçaklar güneş sigorta, marabalar acıbadem. Burada bahsedilen kaza sigortası, sağlık sigortası değil, ilgi çekmek için yapılan haber tekniği işte, anlayın...
  • bırakın bu işleri türkiye hiç kimse uçak sigortası yapamaz (hazine hariç) bunlar sadece yurtdışı firmaların buradaki temsilcisi gibi yani fronting yapan firmalar! hiçbir risk almazlar hatta alamazlar!
  • Acibadem sigorta yalan mi oldu?
  • Taşeron ne olacak rapor aldığımızda maaş alamamız ,rapor aldığımızda ücretimizin kesilmesi, THY nin işini yapıp hiç bir hakka sahip olamamak ?? HAKKA SECDE EDENLER DÜŞÜNÜN !!!!!
  • Güneş sigorta İlker başkanın daha önce Genel Müdürlük yaptığı sigorta şirketleri şirketi değil mi, yoksa yanlış mı hatırlıyorum? Pls help! fyi
  • Gunes sigorta burada frontier olarak calisan bir firma. Arkada reasurer olarak hangi firmalar var. Yani milyarlarca dolar riski alan guruplar kim? Bunlari yazarsaniz daha fazla teminati nasil garanti altina aldiklarini ogrenmis oluruz.

Türk Hava Yolları, 331 uçaklık filosuyla birlikte yolcu ve çalışanlarını, sigorta sektöründe 60 yılı geride bırakan Güneş Sigorta ile sigortalatarak, olası risklere karşı teminat elde ediyor.

Güneş Sigorta; uçak gövde ve harp sigortası, yedek parça sigortası, yolcu kargo, bagaj sorumluluk sigortası, üçüncü şahıs sorumluluk, işveren sorumluluk ve havacılık dışı sorumluluk sigortası ile Türk Hava Yolları'nın risklerini 1 yıl süreyle güvence altına alıyor.

Anlaşma kapsamında ulusal bayrak taşıyıcının 27’si eğitim uçağı olmak üzere toplamda 331 uçağını sigortalayan Güneş Sigorta, sorumluluk sigortaları ile yolcu ve üçüncü şahısları da yine güvence altına alacak. Bu anlaşma ile Türk Hava Yolları A.O. ve Teknik A.Ş.’de çalışan toplam 31.000’e yakın personele Güneş Sigorta güvencesi ile teminat sağlanmış olacak.

İş birliği ile ilgili konuşan Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı M. İlker Aycı; “Dünya havacılığında zirveyi hedefleyen Türk Hava Yolları, Güneş Sigorta gibi ülkemizin sektörel liderleriyle de çeşitli iş birlikleri tesis etmeye devam ediyor. Kalitesiyle sayısız ödüle layık görülmüş bir havayolu olarak yolcularımıza ve çalışanlarımıza sunduğumuz tüm ürün ve servislerde “en iyi”lerle çalışmak bizim için genel ve sabit bir yaklaşım. Bu iş birliği ile yine alanında “en iyi”lerden biri olarak addedilen Güneş Sigorta sayesinde filomuz, değerli yolcularımız ve çalışanlarımızı güvence altına almaktan büyük bir memnuniyet duyuyoruz.” şeklinde görüş bildirdi.

Türkiye’nin Milli Bayrak Taşıyıcı havayolu ile uzun yıllara dayanan bir iş birlikleri olduğunu belirten Güneş Sigorta Genel Müdürü Serhat Süreyya Çetin de anlaşmayla ilgili olarak; “Ülkemizin alanlarında en güçlü ve köklü iki markası olan Türk Hava Yolları ve Güneş Sigorta’nın imza altına aldıkları bu iş birliğinden Güneş Sigorta tarafı olarak biz büyük bir onur duyuyoruz. 9 yıldır sürdürdüğümüz bu iş birliği ile Türk Hava Yolları filosu, yolcuları ve keza çalışanları Güneş Sigorta güvencesi altında olmayı sürdürecekler.” dedi.

THY Güneş Sigorta ile anlaştı

Yorumlar Tüm Yorumlar (15)

hamdolsun ~ 6 yıl önce
ne güzel globally ye de bu yakışır

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tgs ~ 6 yıl önce
Tgsye alim var mi?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Meraklı ~ 6 yıl önce
Güneş sigorta? Daha 1 ay önce mail geldi tüm çalışanlara bu yıl da Acıbadem sigorta ile anlaşma yapıldığına dair?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ah ah ~ 6 yıl önce
Kimlerle beraber çalışıyoruz
Çifte standart ~ 6 yıl önce
Uçaklar güneş sigorta, marabalar acıbadem. Burada bahsedilen kaza sigortası, sağlık sigortası değil, ilgi çekmek için yapılan haber tekniği işte, anlayın...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
! ~ 6 yıl önce
bırakın bu işleri türkiye hiç kimse uçak sigortası yapamaz (hazine hariç) bunlar sadece yurtdışı firmaların buradaki temsilcisi gibi yani fronting yapan firmalar! hiçbir risk almazlar hatta alamazlar!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kimseli ~ 6 yıl önce
Acibadem sigorta yalan mi oldu?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
77fo ~ 6 yıl önce
:)) yok acbadem devamm, uca
... ~ 6 yıl önce
Uçaklara sağlık sigortası mi yapıyorlar. ?
O değil ~ 6 yıl önce
Ondan bahsetmiyorlar sen kahveni dağıt
Kimseli ~ 6 yıl önce
İlk paragrafi okumadin sanirim. Dipnot: kahve dagitan yada copcu, her ise saygi duy. Gun gelir kuru ekmege muhtac olursun
Kargo 5m ~ 6 yıl önce
Taşeron ne olacak rapor aldığımızda maaş alamamız ,rapor aldığımızda ücretimizin kesilmesi, THY nin işini yapıp hiç bir hakka sahip olamamak ?? HAKKA SECDE EDENLER DÜŞÜNÜN !!!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Thy ~ 6 yıl önce
Rapor alınca thy de de kesinti oluyor hemde çok büyük rakamlar kesiliyor merak etme sen
İh möhte Köfte ~ 6 yıl önce
Güneş sigorta İlker başkanın daha önce Genel Müdürlük yaptığı sigorta şirketleri şirketi değil mi, yoksa yanlış mı hatırlıyorum? Pls help! fyi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sigorta Be reasurans ~ 6 yıl önce
Gunes sigorta burada frontier olarak calisan bir firma. Arkada reasurer olarak hangi firmalar var. Yani milyarlarca dolar riski alan guruplar kim? Bunlari yazarsaniz daha fazla teminati nasil garanti altina aldiklarini ogrenmis oluruz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000