17 Haziran 2013, Pazartesi 10:35:24

THY GREVİ ETKİN OLMAYINCA

Gezi Parkı protestoları sürerken Hava İş Sendikası Başkanı Atilay Ayçin’in sosyal medyaya yansıyan fotoğrafı ilgi çekti...
  • şovmene bak sen! orada kimsede maske gözlük yokken bi bu takmış ve bir fedaisinede foto çektirmiş:)) aynı şovları geçenki toplantıdada yaptı bu. nezaman biz grev bitsin dediysek hemen fedaileri ve 305ciler devreye girip bizi susturdu. ama artık susumak yok tüm gücümle burada gerçekleri haykıracağım!!
  • Sen cok yedın heralde o gazı? Haklı seylerın arkasında durup ınsanları satacagına bence arkasında yanında durması gereken calısanların yanında olmalı arkadasım....
  • Eylemlere katılmadığı, gazdan korunma yöntemleri hakkında en ufak bir fikri olmadığı belli yazarın. Deniz gözlüğüyle dalga geçiyor bir şnorkeli eksik diye. Çıplak gözle o biber gazını ye bakalım, hala böyle basit "espriler" yapıyor olacak mısın?
  • Sen hakkını araman gereken yerde olmalısın ekmek düşmanlığı yapma senın vazıfen suanda gm onu bence orda dur daha fazla batma.305 kısıyı yaktınız baeı gerıde kalanlara zarar vermeden bırakın vazıfenızı sonra hangı eyleme veya mıtınge ıstıyosanız yaverınızıde alın gıdın.sızı esefle sıddetle kınıyorum!
  • Resimdeki kişi pek Ayçin'e benzemiyor bence!Eğer oysa yanlış yapıyor,yok o değilse o zaman Airporthaber yanlış yapıyor.
  • DİREN ATİLLA HER NE KADAR PERSONEL SENİ SATSADA.BARİ TİS İMZALANIRKEN ŞU YÜZDE 3 LERİ 5 E ÇEK BARİ GREV YAPTIĞIMIZA DEĞSİN..
  • AKP BU ULKEYİ 10 yilda NEREDEN NEREYE GETİRDİ,AKLİ SELİM İNSANLARLA %62 geliyor son anketler bunu gosterdi ,zira boyle olmasa sayin basbakanimiz mudahale etmezdi.
  • Yani sendika başkanı diye demokratik vatandaşlık hakkını kullanamaz öylemi :) yandaş yorumlar bunlar yazık cok yazık..
  • 305 kabin memur bu adam yüzünden isinden oldu bu adami niye kimse mahkemeye vermiyor bu 305 kisi arasinda ?
  • O deniz gözlüğü değil deniz gözlüğü burnuda kapatır en azindan o büyuklükte olanı.

Türk Hava Yolları’ndaki grevi neredeyse unutturan Gezi Parkı olaylarında, polis ile eylemciler arasında çatışmalar sürerken olaylar sırasında tanıdık bir isim dikkat çekti. Gezi Parkı eylemlerinin başlamasından sonra THY grevindekilerin bir bölümünün Taksim’de konuşlanması genel müdürlük önünde sürdürülen grevin etkisini tamamen yitirmesine neden olurken Hava İş yönetimi de tam kadro Taksim’de devam eden gösterilerde yer aldı.

Olaylar sırasında bir eylemcinin fotoğraf makinesinin objektifine takılan Hava İş Sendikası Başkanı Atilay Ayçin, gazdan korunmak için kullandığı gözlük ve atkı ile ilginç bir görüntü ortaya koydu. Biber gazından etkilenmemek için gaz maskesi yerine deniz gözlüğü kullanmayı tercih eden Ayçin, adeta “Bir şnorkeli eksik” dedirtti.

GREV BİTTİ, POLİS GİTTİ

Bu arada THY Genel Müdürlük binası girişinde devam eden greve katılımın bir hayli düştüğü dikkatlerden kaçmazken grevdekilerin ağırlığı Taksim Gezi Parkı’na vermesinin grevi unutturduğu ifade edildi. Grev için Atatürk Havalimanı’na konuşlanan çevik kuvvet polisleri de artık havaalanı nöbetini bıraktı. Atatürk Havalimanı’nda görmeye alıştığımız onlarca polis de Gezi Parkı gösterileri için geri çekildi.

THY GREVİ ETKİN OLMAYINCA

Yorumlar Tüm Yorumlar (63)

KiminKininKimi ~ 11 yıl önce
şovmene bak sen! orada kimsede maske gözlük yokken bi bu takmış ve bir fedaisinede foto çektirmiş:)) aynı şovları geçenki toplantıdada yaptı bu. nezaman biz grev bitsin dediysek hemen fedaileri ve 305ciler devreye girip bizi susturdu. ama artık susumak yok tüm gücümle burada gerçekleri haykıracağım!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Km ye ~ 11 yıl önce
Sen cok yedın heralde o gazı? Haklı seylerın arkasında durup ınsanları satacagına bence arkasında yanında durması gereken calısanların yanında olmalı arkadasım....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
km ~ 11 yıl önce
Eylemlere katılmadığı, gazdan korunma yöntemleri hakkında en ufak bir fikri olmadığı belli yazarın. Deniz gözlüğüyle dalga geçiyor bir şnorkeli eksik diye. Çıplak gözle o biber gazını ye bakalım, hala böyle basit "espriler" yapıyor olacak mısın?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Aycin e ~ 11 yıl önce
Sen hakkını araman gereken yerde olmalısın ekmek düşmanlığı yapma senın vazıfen suanda gm onu bence orda dur daha fazla batma.305 kısıyı yaktınız baeı gerıde kalanlara zarar vermeden bırakın vazıfenızı sonra hangı eyleme veya mıtınge ıstıyosanız yaverınızıde alın gıdın.sızı esefle sıddetle kınıyorum!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPad ile gönderildi ~ 11 yıl önce
Resimdeki kişi pek Ayçin'e benzemiyor bence!Eğer oysa yanlış yapıyor,yok o değilse o zaman Airporthaber yanlış yapıyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
DİREN ATİLLA ~ 11 yıl önce
DİREN ATİLLA HER NE KADAR PERSONEL SENİ SATSADA.BARİ TİS İMZALANIRKEN ŞU YÜZDE 3 LERİ 5 E ÇEK BARİ GREV YAPTIĞIMIZA DEĞSİN..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
%62 geliyorr ~ 11 yıl önce
AKP BU ULKEYİ 10 yilda NEREDEN NEREYE GETİRDİ,AKLİ SELİM İNSANLARLA %62 geliyor son anketler bunu gosterdi ,zira boyle olmasa sayin basbakanimiz mudahale etmezdi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
%98 ~ 11 yıl önce
son oylamada %98 olmuş Aklı evvel insanlar çoğalmış, ülke kalkınmış gidiyor, Amerika yı geride bırakmışız, gezi eylemcileri atom bombası üretmişler yıl 2199 olmuş akp hala iktidarda, bankayı ben soydum, bir uyandım hay Allah rüya imiş meğer
sendika.. ~ 11 yıl önce
Yani sendika başkanı diye demokratik vatandaşlık hakkını kullanamaz öylemi :) yandaş yorumlar bunlar yazık cok yazık..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
şahsi düşünce ~ 11 yıl önce
Bende sendikanın yanlış yaptığı konusunda herkes ile hemfikirim ama burada farklı bir olay var, eğer bu kişi şahsi inancı ve düşünceleri ile orada ise saygı duymak lazım THY ile ne bağdaştırıyorsunuz.
Demokratik ~ 11 yıl önce
305 kabin memur bu adam yüzünden isinden oldu bu adami niye kimse mahkemeye vermiyor bu 305 kisi arasinda ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Deniz gözlüğü ~ 11 yıl önce
O deniz gözlüğü değil deniz gözlüğü burnuda kapatır en azindan o büyuklükte olanı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000