30 Ekim 2015, Cuma 12:41:32

THY golfü de uçurdu

Türk Hava Yolları’nın golfe verdiği desteğin sonuçları KPMG raporuyla sergilendi.
  • Önüne geleni uçuruyor ama tgs personeline maaş vermeye gelince eli cebine gitmiyor. Bizim sırtımızdan paralar kazanıp elaleme para saçıyorlar.
  • Kısın Avrupada golf oynamak icin en guzel yer Antaltadır. THY nin bunu gormesi ve degerlendirmesi guzel bir sey.Tebrikler...
  • Evet ata sporumuz golf'tür zaten bizim.
  • Ata sporumuz golfü sevelim sevdirelim.
  • SAYGISIZ HERIFLER SUTCU BEYGIRLERI GIBI KOLTUKLARA YAN GELMIS GEYIK MUHABBETI YAPIYORSUNUZ O ARKANIZDA DIKILEN MAYANLARA YAZIK! NE OLACAK KAYTAN BIYIKLININ TALIMATIDIR KESIN

Sporun birçok dalında yurtdışı ve yurtiçinde önemli sponsorluk anlaşmaları yapan Türk Hava Yolları golf sporunun ülkemizdeki gelişimine büyük katkı sağlıyor. Son üç yıldır Turkish Airlines Open isim sponsoru olan Türk Hava Yolları geçtiğimiz günlerde bu desteğini 3 yıl daha sürdüreceğini açıkladı. Türk Hava Yolları aynı zamanda Turkish Airlines World Golf Cup isimli 2015 yılında 70 destinasyonda gerçekleştirilen, 2016 yılında ise yaklaşık 100 destinasyonda gerçekleştirilecek olan amatör golf turnuvasını organize ediyor. Bunlar dışında golf alanında Turkish Airlines Challenge, Turkish Airlines Ladies Masters, Porsche European Open turnuvalarının da sponsoru olan milli havayolumuz ülkemizde golfün tanınması ve sevilmesinde ciddi rol oynuyor.

Dünyaca ünlü danışmanlık ve denetim firması KPMG Türkiye’nin golf sporunda ulaştığı noktayı değerlendiren bir rapor açıkladı.

Halen devam etmekte olan Turkish Airlines Open 2015 turnuvası kapsamında açıklanan KPMG raporunda Türkiye golf destinasyonlarının ‘yükselen yıldızı’ olarak sunuldu. Türkiye’de golfün özellikle Antalya Belek bölgesinde odaklandığı belirtilen raporda bu bölgenin Avrupa’nın üzerinde bir büyüme gerçekleştirdiği açıklandı. 2004’ten bu yana Belek bölesinde golf kulüplerinin sayısı üç kat, oynanan rauntların sayısı da iki buçuk kattan fazla artış gösterdi. 2014 yılında bölgede 513 bin raunt golf oynandı. Bunun son derece etkileyici bir rakam olduğunu vurgulayan KPMG bulgularına göre, Belek an itibarıyla bütün Akdeniz bölgesinin en iyi performans sergileyen golf destinasyonu.

Türkiye Golf Federasyonu Başkanı Ahmet Ağaoğlu şöyle konuştu: “Son yıllarda bu harika sporun ülkemde kaydettiği büyümeyi görmek benim için büyük bir mutluluktu. Rapordaki bulgulara şaşırdığımı söyleyemeyeceğim, çünkü insanların bu güzel ülkede golf oynamaktan aldığı hazzı ve yaşadıkları heyecanı her gün görüyorum. Türkiye’nin golfün yükselen yıldızı olarak önümüzdeki yıllarda da büyümeye devam edeceğini görmeyi sabırsızlıkla bekliyorum.”

Türk Hava Yolları Basın Müşaviri Dr. Ali Genç ise şunları kaydetti: “Türkiye’de golfün gelişimini desteklemekten gurur duyuyoruz. Özellikle de dünya çapında üne sahip Turkish Airlines Open’a verdiğimiz destek bizim için çok önemli. Bu raporda da ortaya koyulduğu gibi Türkiye’de harika golf sahaları var, yenileri de şu anda inşaat halinde. Bütün bu tesisler  dünyanın pek çok yerinden golfçüleri çekiyor. Türk Hava Yolları’nın da diğer bütün hava yollarından daha fazla ülkeye uçtuğunu düşünürsek, dünyanın bütün golfçülerini ülkemize getirmek konusunda işimizin kolaylaştığını söyleyebiliriz!”



THY golfü de uçurdu

Yorumlar Tüm Yorumlar (10)

TGS personeli ~ 8 yıl önce
Önüne geleni uçuruyor ama tgs personeline maaş vermeye gelince eli cebine gitmiyor. Bizim sırtımızdan paralar kazanıp elaleme para saçıyorlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
vatandas ~ 8 yıl önce
Kısın Avrupada golf oynamak icin en guzel yer Antaltadır. THY nin bunu gormesi ve degerlendirmesi guzel bir sey.Tebrikler...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Spor ~ 8 yıl önce
Evet ata sporumuz golf'tür zaten bizim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
bayat ~ 8 yıl önce
Arkadaşım Şu bayat ve bağnaz düşünceleri bırakın,komik duruma düşüyorsunuz,Bir Dünya şirketi global olmalıdır .Siz Bu Golf sporunun ülkemize getirisinin ne olduğunu bir araştırın.
Amaç ~ 8 yıl önce
Aksiyonun ana fikri Dünya'daki Golf sporu yapan kişilerin ülkemize çok sayıda getirilmesidir,Bu kişiler Türkiye'de gelmeseler-de bir yerlerde Golf oynayacaklardır.Burada amaç ata sporlarının tanıtımı değildir.
Golf ~ 8 yıl önce
Ata sporumuz golfü sevelim sevdirelim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
bayat-2 ~ 8 yıl önce
Kardeşim sen ata sporlarını sev,sevdir,engel olan mı var ? Yaz bakalım hangi ata sporunu sevdireceksin bize.
SADE VATANDAS ~ 8 yıl önce
SAYGISIZ HERIFLER SUTCU BEYGIRLERI GIBI KOLTUKLARA YAN GELMIS GEYIK MUHABBETI YAPIYORSUNUZ O ARKANIZDA DIKILEN MAYANLARA YAZIK! NE OLACAK KAYTAN BIYIKLININ TALIMATIDIR KESIN

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000