08 Eylül 2011, Perşembe 21:11:08

THY GERGEDANI HAVADA GÖRDÜ

Türk Hava Yolları tarihinde ilk kez Rhinos cinsi gergedanları taşıdı. Johannesburg-İstanbul-New York hattındaki gergedanların yolculuğu Boeing 777 ve Airbus 330 tipi uçaklarla gerçekleştirildi.
  • Cehaletinin sebebi okuyamaman olabilir mi acaba?Gerdan'i nerde gorduysen...
  • CAHİLİMİ BAGİŞLAYİN GERDAN NE CİNS BİR HAYVAN???????????BENİ DE BİR BİLGİLENDİRİN
  • ben bunlardan kabinde çok gördüm thy ye. özellikle almanya çıkışlı istanbul varışlu uçuşlarda mutlaka oluyor :D ayh bayılacağım :D
  • gergedanlar istanbul'da kesilmekten kurtulmuş.. yönetim için ha deve , ha gergedan..
  • İnek bu yahu
  • THY deve kesti dünyaya haber oldu, gergedan kesse Marsa bile haber olur herhalde. Reklamın iyisi kötüsü olmaz diyene... Bir İngiliz, bir Fransız, bizim Temel, bir de gergedan uçakta gidiyorlarmış. Temel gergedanı görünce "sen yenisin galiba" demiş:)
  • gergedan penceresini kapatmamis diye duydum new york ucusunda cok bilgili ustadlar ne dusunuyor bu konuda ? gergedani kelepcelemek gerekir mi acaba ? hahaha
  • bir sirket ucagin sirf üst kismiyla para kazanmaz.adam lar THY ye güvenmis ve ucurmuslar.ayni hatti Lufthansa-Cargo ve Cargolux da ucuyor !!
  • Senelerce canlı hayvan taşımada bu işin kaymagını LH, AF, KLM, ve yeni yeni MNG yedi. Milli havayolumuz canlı hayvan taşıması için özelikle yarış atları taşıması için özel ULD ler alarak bu işe ciddi olarak başlamalı. Yeteri kadar bu iş ile ilgili yetiştirilmiş personeli zaten var. Devamını bekleriz. THY Kargo satış performans performans. Sizden onceki personelin bukadar imkanı yoktu, artık THY da yok yok, GENİŞ Govdeli ucak bol.
  • Kurban Bayramı'na kadar besleyip apronda mi kesekcekler acaba..? İnsan düşünmeden edemiyor.
Gergedanların yolculuğu, Johannesburg’ta başladı. 22 Temmuz tarihinde Johannesburg-İstanbul-New York hattında, Airbus A330 ve Boing 777 yolcu uçakları ile seyahatlerini gerçekleştiren 6 gergedan, uygun koşullarda ve güvenli bir şekilde, Amerika'da bundan sonraki yaşamlarını sürdürecekleri 3 farklı hayvanat bahçesine sağ salim ulaştı.
 
Türk Hava Yolları, gergedanların bu ilginç seyahatinin bütün detaylarını ve fotoğrafları facebook sayfasında paylaştı.
Seyahatlerinin başında, 6 Rhinos, bakıcıları tarafından gerekli ilaçlarla sakinleştirilerek, IATA ve CITES kurallarına uygun koşullarda hazırlanmış konteynerler içinde uçağa yüklendi.
 
Johannesburg-New York bağlantısı için 4 saate yakın süre kargo terminalinde misafir edilen Rhinos'lar, yükleme personelinin dikkatli çalışması sonucu güvenle uçağa yüklenip, sorunsuz bir şekilde New York yolculuklarını tamamladı.
 
Özel kargo taşımaları arasında önemli bir yere sahip olan, canlı hayvan taşımalarını başarılı bir şekilde gerçekleştiren Turkish Cargo, uzun süredir taşımakta olduğu canlı hayvanlara, (evcil-akvaryum-özel koşullar gerektiren hayvanlar) “Wildlife” kategorisindeki Rhinos'ları da ekleyerek, verdiği kargo hizmetini genişletmiş oldu.
 
“Wildlife” kategorisinde bulunan Rhinos’ların türleri koruma altında, bu yüzden özel koşullarda muhafaza edilmeleri gerekiyor.

THY GERGEDANI HAVADA GÖRDÜ

Yorumlar Tüm Yorumlar (21)

Misafir ~ 13 yıl önce
Cehaletinin sebebi okuyamaman olabilir mi acaba?Gerdan'i nerde gorduysen...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
CAHİLİMİ BAGİŞLAYİN GERDAN NE CİNS BİR HAYVAN???????????BENİ DE BİR BİLGİLENDİRİN

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
ben bunlardan kabinde çok gördüm thy ye. özellikle almanya çıkışlı istanbul varışlu uçuşlarda mutlaka oluyor :D ayh bayılacağım :D

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
gergedanlar istanbul'da kesilmekten kurtulmuş.. yönetim için ha deve , ha gergedan..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
İnek bu yahu

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
THY deve kesti dünyaya haber oldu, gergedan kesse Marsa bile haber olur herhalde. Reklamın iyisi kötüsü olmaz diyene... Bir İngiliz, bir Fransız, bizim Temel, bir de gergedan uçakta gidiyorlarmış. Temel gergedanı görünce "sen yenisin galiba" demiş:)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
gergedan penceresini kapatmamis diye duydum new york ucusunda cok bilgili ustadlar ne dusunuyor bu konuda ? gergedani kelepcelemek gerekir mi acaba ? hahaha

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
bir sirket ucagin sirf üst kismiyla para kazanmaz.adam lar THY ye güvenmis ve ucurmuslar.ayni hatti Lufthansa-Cargo ve Cargolux da ucuyor !!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Senelerce canlı hayvan taşımada bu işin kaymagını LH, AF, KLM, ve yeni yeni MNG yedi. Milli havayolumuz canlı hayvan taşıması için özelikle yarış atları taşıması için özel ULD ler alarak bu işe ciddi olarak başlamalı. Yeteri kadar bu iş ile ilgili yetiştirilmiş personeli zaten var. Devamını bekleriz. THY Kargo satış performans performans. Sizden onceki personelin bukadar imkanı yoktu, artık THY da yok yok, GENİŞ Govdeli ucak bol.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Kurban Bayramı'na kadar besleyip apronda mi kesekcekler acaba..? İnsan düşünmeden edemiyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000