11 Mayıs 2017, Perşembe 17:22:02

THY Genel Müdürü Bilal Ekşi; "Take off başladı"

Türk Hava Yolları (THY) Genel Müdürü Bilal Ekşi, Twitter hesabından yaptığı duyuru ile havacılığın büyüyeceğine işaret etti.
  • Uçuş ekiplerini böyle illegal uçurmaya devam ettiğiniz sürece büyüyecek tek şey emniyetsiz uçuşlar olacaktır. Planlama kafasına göre TIS kafasına göre FTL uygulayarak mobing uygulamaktadır. Elde olan ve işleyen sistemi bozup şirket içi huzursuzluk yaratılmaktadır. Sizler oturduğumuz yerlerde beylik lafları ediyorsunuz ama gelin görün ki o uçaklar nasıl kalkıyor bizler hataları aksaklıkları nasıl telafi ediyoruz. Haftada 45 saat uçun da bir görelim ...
  • Evet yolcu sayısı arttı yeni eklenen seferler oldu gecen yıla göre bununla beraber zarar çünkü müdür şef uzman personel ve diğer giderler haddinden çok olunca zarar oluyor kimse alınan faZla maaşlara dur demiyor resmen sömürülüyor
  • Ha bire zarar açıklayan bir kurum nasıl oluyorda take off'a geçiyor, anlatsınlarda anlayalım.
  • Bilal Bey in acıklamalarında çelişki arayan arkadaslara; Sizin bahsetmiş oldugunuz zarar ilk çeyreğe ait, Bilal Bey ytd rakamlar veriyor yani verilerde Nisan ve Mayıs rakamları da var. Nisan, Mayıs çok iyi gecti/geciyor Haziran verileride gayet iyi. 2.ceyrek çok iyi kapanacaktır. Bunun yanında yolcu satısı artışı demek aynı oranda kar artışı anlamına gelmez cunku yolcu birim gelirlerinde dusus var ve bu çok normal. Turkiye varıslı kaybedilen yolcu, transit yolcuyla kompanse edildi bu da yolcu birim gelirlerini dusuren bir etken. Oyle yorumlar yapılıyorki sanki bu havayolunun hub ında saldırı olmamış, ulkede 15 gun arayla bomba patlamamış, darbe girişimi olmamış vb. bu kadar musibet baska bir ulke yada havayolunun basına gelse kepenk indirirdi. Hataları hepimiz eleştirelim, daha guzele dogruya yoneticilerimizi tesvik edelim ancak yıkıcı ve nefret dolu soylemlerin kimseye yararı yok. Bu ulkede şirkette bizim. Son olarak genel kurul un ertelenmesinin nedeni, yonetim kurulu nun genel kurul uyelerinin karsısına daha guzel bir tabloyla çıkma dusuncesi olabilir. Ben kurul sonrası Thy hisse senetlerinde de artış bekliyorum. Sonuc olarak THY ye yıllarını vermiş biri olarak sunu gordum ki şirket buyudukçe, guclendikçe çalışanlarda buyur, guclenir bu nedenlede işimize 4 elle sarılmaya devam edecek, THY yi dunyanın en iyi havayolu yapana kadar durmayacağız.
  • torpille kariyer ve makam sahibi olan rizeliye bak neler söylüyor...şirketi tepetaklak gidiyor o hala rüya görüyor tıpkı ağababaları gibi...
  • Yolcu sayısının ve doluluğun artması önemli bir veri. Ama gelir ne kadar arttı, koltuk başı karlar ne durumda, onlara bakmak lazım. Zaten bu açıklamanın sebebi bilgi vermek değil, 15 mayıs da genel kurulda yetki artırımı için pr yapmak. İlker bey de yetkiler gitmesin diye televizyona çıkmıştı. Basın müşaviri İlker'e çalışınca Bilal bey de twitter dan pr yapıyor.
  • yegenim surekli zarar aciklayip surekli ucak alinmasi nasil oluyor bi aciklayiver hele. elleri vatandasin cebinde bu kafadakilerin. dag deniz onlar bitti artik.
  • Gecen toplanti genel mudur yardimcimiz da sirket artik para kazaniyor dedi.. o zaman hakkimiz olan maas zamlarini hemen duzeltme vakti degil midir acaba ?
  • Take off hiç durmadıki
  • Takeoff'layamazsan takeoff'larlar

Türk Hava Yolları (THY) Genel Müdürü Bilal Ekşi, Twitter hesabından yaptığı duyuru ile havacılığın büyüyeceğine işaret etti.

Rusya ile de yaşanan krizin ardından, geçtiğimiz yıl ülkemizde yaşanan bombalı eylemler, Atatürk Havalimanı saldırısı, darbe girişimi havacılık sektörünü krize sürüklemişti.

Başta Türk Hava Yolları olmak üzere havayolu şirketleri, çeşitli hamleler ile ayakta kalmaya çalışmıştı. Rusya krizinin de aşılmasıyla birlikte havacılık sektöründe bir ivmelenme başladı. THY Genel Müdürü Bilal Ekşi de bu durumu sosyal medya hesabından paylaştı. 

Geçtiğimiz yıla göre yurtdışı yolcu sayısının yüzde 11,7'lik artış gösterdiğini açıklayan Ekşi, havacılık sektörünün yükselişe geçtiğine işaret etti. 

THY Genel Müdürü Bilal Ekşi, Twitter hesabından yaptığı paylaşım ile "Nisan ayında yurt dışı yolcu sayısı 2016'ya göre %11.7 artarak 3.205,591 oldu" dedi.

THY Genel Müdürü Bilal Ekşi; "Take off başladı"

Yorumlar Tüm Yorumlar (45)

Sn.Aviator ~ 7 yıl önce
Uçuş ekiplerini böyle illegal uçurmaya devam ettiğiniz sürece büyüyecek tek şey emniyetsiz uçuşlar olacaktır. Planlama kafasına göre TIS kafasına göre FTL uygulayarak mobing uygulamaktadır. Elde olan ve işleyen sistemi bozup şirket içi huzursuzluk yaratılmaktadır. Sizler oturduğumuz yerlerde beylik lafları ediyorsunuz ama gelin görün ki o uçaklar nasıl kalkıyor bizler hataları aksaklıkları nasıl telafi ediyoruz. Haftada 45 saat uçun da bir görelim ...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ulu ~ 7 yıl önce
Evet yolcu sayısı arttı yeni eklenen seferler oldu gecen yıla göre bununla beraber zarar çünkü müdür şef uzman personel ve diğer giderler haddinden çok olunca zarar oluyor kimse alınan faZla maaşlara dur demiyor resmen sömürülüyor

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Asel ~ 7 yıl önce
Ha bire zarar açıklayan bir kurum nasıl oluyorda take off'a geçiyor, anlatsınlarda anlayalım.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Aviator ~ 7 yıl önce
Bilal Bey in acıklamalarında çelişki arayan arkadaslara; Sizin bahsetmiş oldugunuz zarar ilk çeyreğe ait, Bilal Bey ytd rakamlar veriyor yani verilerde Nisan ve Mayıs rakamları da var. Nisan, Mayıs çok iyi gecti/geciyor Haziran verileride gayet iyi. 2.ceyrek çok iyi kapanacaktır. Bunun yanında yolcu satısı artışı demek aynı oranda kar artışı anlamına gelmez cunku yolcu birim gelirlerinde dusus var ve bu çok normal. Turkiye varıslı kaybedilen yolcu, transit yolcuyla kompanse edildi bu da yolcu birim gelirlerini dusuren bir etken. Oyle yorumlar yapılıyorki sanki bu havayolunun hub ında saldırı olmamış, ulkede 15 gun arayla bomba patlamamış, darbe girişimi olmamış vb. bu kadar musibet baska bir ulke yada havayolunun basına gelse kepenk indirirdi. Hataları hepimiz eleştirelim, daha guzele dogruya yoneticilerimizi tesvik edelim ancak yıkıcı ve nefret dolu soylemlerin kimseye yararı yok. Bu ulkede şirkette bizim. Son olarak genel kurul un ertelenmesinin nedeni, yonetim kurulu nun genel kurul uyelerinin karsısına daha guzel bir tabloyla çıkma dusuncesi olabilir. Ben kurul sonrası Thy hisse senetlerinde de artış bekliyorum. Sonuc olarak THY ye yıllarını vermiş biri olarak sunu gordum ki şirket buyudukçe, guclendikçe çalışanlarda buyur, guclenir bu nedenlede işimize 4 elle sarılmaya devam edecek, THY yi dunyanın en iyi havayolu yapana kadar durmayacağız.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
bilal beyciğini ~ 7 yıl önce
Bu yorum eleştiri sınırlarını aştığı için sansürlenmiştir.
torpilli bilal ~ 7 yıl önce
torpille kariyer ve makam sahibi olan rizeliye bak neler söylüyor...şirketi tepetaklak gidiyor o hala rüya görüyor tıpkı ağababaları gibi...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yasin ~ 7 yıl önce
Yolcu sayısının ve doluluğun artması önemli bir veri. Ama gelir ne kadar arttı, koltuk başı karlar ne durumda, onlara bakmak lazım. Zaten bu açıklamanın sebebi bilgi vermek değil, 15 mayıs da genel kurulda yetki artırımı için pr yapmak. İlker bey de yetkiler gitmesin diye televizyona çıkmıştı. Basın müşaviri İlker'e çalışınca Bilal bey de twitter dan pr yapıyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
4 ceyrek var ~ 7 yıl önce
yegenim surekli zarar aciklayip surekli ucak alinmasi nasil oluyor bi aciklayiver hele. elleri vatandasin cebinde bu kafadakilerin. dag deniz onlar bitti artik.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Paramizi versinler ~ 7 yıl önce
Gecen toplanti genel mudur yardimcimiz da sirket artik para kazaniyor dedi.. o zaman hakkimiz olan maas zamlarini hemen duzeltme vakti degil midir acaba ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ceplere ~ 7 yıl önce
Take off hiç durmadıki

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Banu alkan ~ 7 yıl önce
Takeoff'layamazsan takeoff'larlar

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000