13 Temmuz 2017, Perşembe 10:58:24

THY Galatasaray'a sponsor oldu

Türk Hava Yolları, Galatasaray’ın 2017-2018 sezonundaki Avrupa maçlarında forma sponsoru oldu.
  • çok güzel bu yüzden dünkü maçta GS madara oldu:)
  • Anlaşılan bu sene sadece iki maçta görünecek.
  • Değerli çalışma arkadaşlarımız, yapmış olduğumuz sponsorlukta lütfen eleştiri yapmayalım biz herşeyi araştırıp gerekeni yapıyoruz. Saygılarımızla.
  • Biyerimizden terler akarken limitsiz kuralsiz ucarken bu sponsorliklar nedir.Gereksiz para dokmeler nezaman bitecek.Insanlar korkarak ise gelir sirketse korkusuzca sponsor olur
  • Bari bi tane turk olsa
  • Siz takılın bunlara, kontrollü darbe işte.. Biz de işimize bakalım..
  • Fetönün ele geçirdiği futbolcularının bile ne olduğu ortaya çıkan bu takıma destek vermek zaten bazı şeyleri anlatıyor.. ne yani thy gidip Atatürk ün takımı fetönün ele geçiremediği Fenerbahçe ye mi sponsor olacaktı? Hadi canım sende... thy içini temizlesin önce
  • hani GS FETÖ cü idi ? Tiyatro işte.. İmanınız para olmuş.. Şimdi bunları nasıl tutuklayacaksını?? Hahahaga
  • Avrupa maçında 1 kez boy gösterecek sonra elenecek gereksiz sponsorluk olmuş BEŞİKTAŞ'a yapılsa işe yarardı
  • gereksiz normal bir ingiltere premier lig e sponsor olsan daha fayfasi olur

Türk Hava Yolları, Galatasaray’ın 2017-2018 sezonundaki Avrupa maçlarında forma sponsoru oldu.

Galatasaray Spor Kulübü ile Türk Hava Yolları arasında yapılan anlaşmaya göre Galatasaray, geçtiğimiz senelerde olduğu gibi, önümüzdeki sezon da bir yıl boyunca Avrupa kupalarında oynayacağı maçlarda Turkish Airlines logolu forma ile boy gösterecek.
Kulüp, İsveç takımı Östersunds ile bu akşam oynayacağı maçla birlikte tüm Avrupa maçlarında Türk Hava Yolları logolu forması ile mücadele edecek.

Uzun yıllardır Türk futbolunun birçok takımına sağladığı ulaşım sponsorluğu desteğini Galatasaray Spor Kulübü için de sergileyen Türk Hava Yolları, Sarı-Kırmızılılara sunduğu bu desteği, 2017-2018 sezonu Avrupa maçlarında, forma sponsorluğu kategorisinde de sürdürecek.

Aynı zamanda ulaşım sponsoru olduğu Galatasaray’ı, Avrupa kupalarında başarıdan başarıya taşımayı amaçlayan Türk Hava Yolları, bu işbirliği ile Avrupa başta olmak üzere futbolun takip edildiği her bölgede marka bilinirlik ve algısını daha da güçlendirmiş olacak.

THY Galatasaray'a sponsor oldu

Yorumlar Tüm Yorumlar (17)

güzel ~ 7 yıl önce
çok güzel bu yüzden dünkü maçta GS madara oldu:)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Avrupa Macerası ~ 7 yıl önce
Anlaşılan bu sene sadece iki maçta görünecek.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Thy reklam ve sponsorluklar müdürlüğü ~ 7 yıl önce
Değerli çalışma arkadaşlarımız, yapmış olduğumuz sponsorlukta lütfen eleştiri yapmayalım biz herşeyi araştırıp gerekeni yapıyoruz. Saygılarımızla.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ÇARŞI_AYT ~ 7 yıl önce
BJK spor kulübü 3 yıldır şampiyonlar liginde mücadele ediyor Barcelonaya dortmund'ta sponsor olan bayrak taşıyıcımız Beşiktaşımıza neden sponsor olmuyor bunu da kamoyuna acıklar mısınız ? BJK spor kulubu çok büyük paralar mı istiyor Çok merak ediyoruz !
Gsli ~ 7 yıl önce
Bjk stad + forma olarak sponsorluğu vodafone a verdi.gs sponsor bulamiyor ustün basarilarindan dolayi!
Off off ~ 7 yıl önce
Biyerimizden terler akarken limitsiz kuralsiz ucarken bu sponsorliklar nedir.Gereksiz para dokmeler nezaman bitecek.Insanlar korkarak ise gelir sirketse korkusuzca sponsor olur

Yanıtla

Kalan karakter 1000
CptnRb ~ 7 yıl önce
Bari bi tane turk olsa

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Lalala ~ 7 yıl önce
Siz takılın bunlara, kontrollü darbe işte.. Biz de işimize bakalım..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Vaybe ~ 7 yıl önce
Fetönün ele geçirdiği futbolcularının bile ne olduğu ortaya çıkan bu takıma destek vermek zaten bazı şeyleri anlatıyor.. ne yani thy gidip Atatürk ün takımı fetönün ele geçiremediği Fenerbahçe ye mi sponsor olacaktı? Hadi canım sende... thy içini temizlesin önce

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kuzey ~ 7 yıl önce
Bir kaç oyuncusu fetöcü diye koca bir takımı böyle karalamak, fetöcü askerler oldu diye koca TSK'yı karalamakla eş değerdir. Bu ülkede ben dahil milyonlarca Galatasaray'lı insan var saygınızı ve adabınızı takınınız! Cumhurbaşkanının yaptığı gibi her karşında olanı terörist olarak niteleyen kafa yapısına sahipsiniz şu an.
Kuzey e ~ 7 yıl önce
Yazıyı iyi oku, bir kaç futbolcu yüzünden demiyor, zaten yönetim olarak ne durumda olduğu malum, futbolcuyu ilaveten söylüyor, tüm camiaya taraftara genellemiyor, takımı diyor... takımın fetönün kontrolünde olduğu zaten malumdu söyleniyordu, neyse taraftar gözüyle baktığın için olmayacak.. ben gs yi tuttuğum dönemlerde 3 kulübün tarihini kuruluş amaçlarını ve icraatlarını okuyunca gs yi bırakmıştım.. yıllar önce ne ise hala aynı değişen yok, bu zihniyeti milyonlarca ülke svdalısı taraftarı bile değiştiremiyor
Hani ~ 7 yıl önce
hani GS FETÖ cü idi ? Tiyatro işte.. İmanınız para olmuş.. Şimdi bunları nasıl tutuklayacaksını?? Hahahaga

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Cincon ~ 7 yıl önce
Avrupa maçında 1 kez boy gösterecek sonra elenecek gereksiz sponsorluk olmuş BEŞİKTAŞ'a yapılsa işe yarardı

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Galatasarayli ~ 7 yıl önce
gereksiz normal bir ingiltere premier lig e sponsor olsan daha fayfasi olur

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000