10 Haziran 2011, Cuma 08:58:43

THY FREKANS ARTIŞINA GİDİYOR

Hamburg-İstanbul uçuşları 13 Haziran'dan itibaren günde 3 kez yapılacak.
  • BU BASARI ACENTAYA AITTIR
  • bu basarida emegi olan herkese tesekkurler,Cemil Tezgah Hamburg daki basarinin mimaridir.Inaniyorum ki daha yuksekler ucmaya devam edeceksiniz.
  • Güzel temiz sanayi şehri. Mükemmel metro sistemi soğuk nemli havası. Geçen sene A321 tıka basa doluydu. Beni elit kartım yüzünden ücretsiz Bussiness'e terfi etmişlerdi, çok da mutlu olmuştum .Uçağa binince anladım ki benim ekonomi biletimi bile satmışlar.A321 Full dü. Şimdi 3 karşılıklı sefer. Hatalı oldukları her zaman eleştirdiğim THY ye bu sefer şapka çıkarıyorum.Darısı ABD de bir kaç noktadan günde en ez 2 karşılıklı sefer ( NY başladı sıra diğerlerinde) yapmaları.Tebrikler hayırlı , dolu , karlı ve huzurlu yolculuklar.
  • Hamburg hem almanyanın hem de avrupanın en önemli 3. büyük limanına sahiptir.. Ayrıca gemi , inşa, bakım,söküm sanayi, yat sanayi, çok büyük konteynır limanı,tersanaler, balıkçılık son derece gelişmiş olup çok ciddi bir sanayi ve endüstri sektörüne sahiptir. Ayrıca yaşayan binlerce Türk de vardır..
Konu ile ilgili olarak Hamburg kentindeki Dört Mevsim otelinde düzenlenen basın toplantısında bilgi veren THY Hamburg Müdürü Cemil Tezgah, THY'nin, geçen 50 yıl içinde dünyada büyük bir başarı elde ettiğini ve aldığı yoğun gelen talep doğrultusunda Hamburg-İstanbul-Hamburg seferlerinin sayısını artırma kararı aldığını söyledi.

Hamburg ve İstanbul arasındaki sefer sayısının artırılmasının, THY'nin güçlendiğinin bir göstergesi olduğunu belirten Tezgah, İstanbul'un coğrafi konumu sebebi ile Türkiye'nin dünyada transit ülke konumuna geldiğine dikkat çekti.

Dünyada geçen yıl 30 milyon yolcu taşıdıklarını ve bu yıl hedeflerinin 35 milyon yolcu olduğunu kaydeden Tezgah, "Dünyada 180 noktaya uçuşumuz var. Tüm hava yolu şirketleri arasında uçuş ağı bağlamında 8. sıradayız. Bu müthiş bir başarı. TYH, 2010 yılında Skytrax tarafından dünyanın en iyi ekonomi sınıfı yemek hizmeti veren şirketi ve Güney Avrupa'nın da en hızlı büyüyen şirketi seçildi" diye konuştu.

THY'nin şu an Avrupa'daki 4. büyük hava yolu şirketi ve bunda THY'nin aldığı stratejik kararların etkisi olduğunu belirten Tezgah, "Şu an 2011 değil, 2023 yılındaki hedeflerimizi belirliyoruz. Yolcu sayımız daha da artacak. Almanya'da bütün noktalara ağırlık veriyoruz" dedi.

Hamburg Havaalanı Pazarlama Müdürü Jörgen Kearsley de, THY'nin çok önemli bir partner olduğunu ve 50 yıldan beri THY'nin büyük bir gelişme gösterdiğini belirterek, THY'nin özellikle hizmet sektöründeki başarısına dikkat çekti.

Toplantıya Hamburg Başkonsolosu Devrim Öztürk ile çok sayıda Türk ve Alman gazeteci katıldı.
THY FREKANS ARTIŞINA GİDİYOR

Yorumlar

Misafir ~ 13 yıl önce
BU BASARI ACENTAYA AITTIR

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
bu basarida emegi olan herkese tesekkurler,Cemil Tezgah Hamburg daki basarinin mimaridir.Inaniyorum ki daha yuksekler ucmaya devam edeceksiniz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Güzel temiz sanayi şehri. Mükemmel metro sistemi soğuk nemli havası. Geçen sene A321 tıka basa doluydu. Beni elit kartım yüzünden ücretsiz Bussiness'e terfi etmişlerdi, çok da mutlu olmuştum .Uçağa binince anladım ki benim ekonomi biletimi bile satmışlar.A321 Full dü. Şimdi 3 karşılıklı sefer. Hatalı oldukları her zaman eleştirdiğim THY ye bu sefer şapka çıkarıyorum.Darısı ABD de bir kaç noktadan günde en ez 2 karşılıklı sefer ( NY başladı sıra diğerlerinde) yapmaları.Tebrikler hayırlı , dolu , karlı ve huzurlu yolculuklar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Hamburg hem almanyanın hem de avrupanın en önemli 3. büyük limanına sahiptir.. Ayrıca gemi , inşa, bakım,söküm sanayi, yat sanayi, çok büyük konteynır limanı,tersanaler, balıkçılık son derece gelişmiş olup çok ciddi bir sanayi ve endüstri sektörüne sahiptir. Ayrıca yaşayan binlerce Türk de vardır..

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000