14 Şubat 2013, Perşembe 16:58:25

THY FREKANS ARTIRIYOR

Türk Hava Yolları, İstanbul'dan Madrid ve Kuveyt'e düzenlediği seferlerde frekans artışına gitme kararı aldı. Peki, Türk Hava Yolları bu seferleri haftada kaç frekans olarak icra edecek?
  • pegasusla thy'yi aklınca yarıştırmaya çalışanları komik buluyorum. thy'ye alternatif arıyorsanız dünyada en fazla 3 şirkettir. ve bu şirketlerin hiçbiri low cost değildir.
  • Haber thy ile ilgili , size ne oluyor nedir bu eziklik , bu kompleks ilgili ilgisiz pegasus a nasil geitiyorsunuz konuyu . sizi cin carpmis THY nin carpmasina gerek yok anladiniz siz onu!!!
  • pegasus bu ay sonu biskek ucacak olsaydi 3 ay onceden duyururdu itibar etmeyin
  • pegasus bu ay sonu bişkek e uçuyor tabi thy engelemezse http://turkkazak.com/site/?p=29452#more-29452
  • Ucuslarimizda alkol ve alkol iceren gidalar bulunmamaktadir. Bilgilerinize
  • Kahramanmarasa da Frekans artisi istiyoruz /talep ediyoruz
  • kuveyt türkiye arasinda bir saat fark var diye biliyorum. o zaman bu ucuslar 4,5 saatmi sürüyor yani? bir saat fazla sürüyormus gibi geldi bana...
  • 3.havalimani acildi da haberimiz mi yok. Thy AHL'ye daha ne kadar yuklenebilecegini dusunuyor? Ankara'yi kucuk de olsa 2. bir merkez olarak neden kullanmaz? Thy duvara toslayacak yakinda. Istanbul'da yeni sehirler, yeni rantlar yaratmak adina, bunlari hakli gostermek adina mantiksiz isler yapiliyor gibi. Istanbul hava yollarina basarilar, ismindeki "Turkiye" sozcugunu haketmiyor. Baskentine dusman milli havayolu istemiyoruz.
  • saw dan da kuveyt basliyor

Türk Hava Yolları, Madrid ve Kuveyt'e düzenlediği seferlerde frekans artırma kararı aldı.

Türk Hava Yolları tarafından İstanbul-Madrid uçuşlarıyla ilgili yapılan açıklamada, "Türk Hava Yolları'ndan yapılan o açıklama, "Haftada 14 frekans olarak icra edilen İstanbul-Madrid(MAD)-İstanbul seferlerimiz, 2 Nisan 2013 tarihinden itibaren haftada 17 frekans, 23 Nisan 2013 tarihi itibariyle 18 frekans, 1 Haziran 2013 tarihi itibariyle 20 frekans olarak uygulanacaktır" denildi.

İstanbul-Kuveyt uçuşları için yapılan açıklama da şu şekilde: 

"Haftada 14 frekans olarak icra edilen İstanbul-Kuveyt(KWI)-İstanbul seferlerimiz, 31 Mart 2013 tarihinden itibaren haftada 17 frekans, 22 Nisan 2013 tarihi itibariyle 19 frekans, 20 Mayıs 2013 tarihi itibariyle 21 frekans, 17 Haziran 2013 tarihi itibariyle 28 frekans olarak uygulanacaktır."

İSTANBUL- MADRİD-İSTANBUL UÇUŞ TARİFESİ:

İSTANBUL-KUVEYT-İSTANBUL UÇUŞ TARİFESİ:

THY FREKANS ARTIRIYOR

Yorumlar Tüm Yorumlar (12)

onur ~ 11 yıl önce
pegasusla thy'yi aklınca yarıştırmaya çalışanları komik buluyorum. thy'ye alternatif arıyorsanız dünyada en fazla 3 şirkettir. ve bu şirketlerin hiçbiri low cost değildir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Manas a ~ 11 yıl önce
Haber thy ile ilgili , size ne oluyor nedir bu eziklik , bu kompleks ilgili ilgisiz pegasus a nasil geitiyorsunuz konuyu . sizi cin carpmis THY nin carpmasina gerek yok anladiniz siz onu!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
manas.. ~ 11 yıl önce
arkadaş senin cebin dolu galiba.. biz öyle 1500 tl verecek kadar zengin değiliz istanbul bişkek uçuşlarına.. evet eziğiz ama parasal olarak ... beyinsel olarak değil
uydurma ~ 11 yıl önce
pegasus bu ay sonu biskek ucacak olsaydi 3 ay onceden duyururdu itibar etmeyin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
manas ~ 11 yıl önce
adamlar air manas kiralık ucacak
manas.. ~ 11 yıl önce
pegasus bu ay sonu bişkek e uçuyor tabi thy engelemezse http://turkkazak.com/site/?p=29452#more-29452

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Helal ~ 11 yıl önce
Ucuslarimizda alkol ve alkol iceren gidalar bulunmamaktadir. Bilgilerinize

Yanıtla

Kalan karakter 1000
malum ~ 11 yıl önce
malum ucuslarda lojistik zorluk cekiyorladi alkol yuklemede, artik frekans arttirimdan sonra alkolsuz icecekte bulunmaz. Ne lojistikmis bu be!! Helal sana THY
Kahramanmaras ~ 11 yıl önce
Kahramanmarasa da Frekans artisi istiyoruz /talep ediyoruz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
saat farki ~ 11 yıl önce
kuveyt türkiye arasinda bir saat fark var diye biliyorum. o zaman bu ucuslar 4,5 saatmi sürüyor yani? bir saat fazla sürüyormus gibi geldi bana...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Duvara Karsi ~ 11 yıl önce
3.havalimani acildi da haberimiz mi yok. Thy AHL'ye daha ne kadar yuklenebilecegini dusunuyor? Ankara'yi kucuk de olsa 2. bir merkez olarak neden kullanmaz? Thy duvara toslayacak yakinda. Istanbul'da yeni sehirler, yeni rantlar yaratmak adina, bunlari hakli gostermek adina mantiksiz isler yapiliyor gibi. Istanbul hava yollarina basarilar, ismindeki "Turkiye" sozcugunu haketmiyor. Baskentine dusman milli havayolu istemiyoruz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
saw da basliyor ~ 11 yıl önce
saw dan da kuveyt basliyor

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000