26 Haziran 2016, Pazar 08:51:17

THY Frankfurt ofisi iftarda buluştu

Almanya'nın Frankfurt kentindeki Türk Hava Yolları (THY) ofisi çalışanları iftar programı düzenledi.
  • ye kürküm yeee..
  • adam havayolu olmayi birakip din komisyonculuguna soyunuyor. Sen kimin parasi ile kime yaranmaya calisiyorsun. ben bir ateist olarak hakkimi helal etmiyorum. Benim vergimden gitmiş 0.0001 kurus dahi olsa haram olsun.
  • Hani yıl tasarruf yılıydı.Tasarruf sadece aşağıdakilere mahsus bir durum sanırım.üsttekiler non stop harcamaya devam. afiyet olsun ne diyelim bal tutan parmaklara
  • Iftar menüde deve eti yiyecek? Thy camia zikiri çekecek? Frankfurt airport'a cami yapacak?
  • THY'nin iftarla ne isi var?

Almanya'nın Frankfurt kentindeki Türk Hava Yolları (THY) ofisi çalışanları iftar programı düzenledi.

Bir oteldeki iftara, Türkiye'nin Frankfurt Başkonsolosu Mustafa Çelik, Muavin Konsolos Kurtuluş Yücel, THY iş ortakları, sivil toplum kuruluşlarının ve seyahat bürolarının temsilcileri katıldı.

Program öncesinde kısa bir konuşma yapan Başkonsolos Çelik, iftar programına katılmaktan dolayı mutlu olduğunu belirterek, "Bu güzel bereketli ayda birlikte olmak hepimiz için ve Türk toplumu açısından da çok güzel bir durum." dedi.

THY Frankfurt Ofisi Müdürü Mehmet Akalın ise THY'nin 5 yıldır üst üste "Avrupa'nın en iyi havayolu şirketi" seçildiğini anımsatarak, bunu gelecek yıllarda da sürdürmeye devam edeceklerini söyledi.

Yaz sezonunda Frankfurt'tan Türkiye'nin çeşitli şehirlerine haftada 48 sefer icra ettiklerini aktaran Akalın, "Seferlerimiz, saatlerimizin çok çeşitili olması nedeniyle daha kısa sürede yolcularımızın erişmek istedikleri yere gitmelerini sağlıyor. Bunu İstanbul Atatürk, Sabiha Gökçen ve Ankara Esenboğa olmak üzere 3 meydandan gerçekleştiriyoruz. Ayrıca buradan 291 şehire erişim sağlıyoruz." diye konuştu.

Akalın ayrıca, aile indirimi kampanyasının ekim ayı sonuna kadar devam edeceğini ve kampanya kapsamında çok cazip fiyatlar sunulduğunu da sözlerine ekledi.

THY Frankfurt ofisi iftarda buluştu

Yorumlar Tüm Yorumlar (10)

7-7 ~ 8 yıl önce
ye kürküm yeee..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
sacmalik ~ 8 yıl önce
adam havayolu olmayi birakip din komisyonculuguna soyunuyor. Sen kimin parasi ile kime yaranmaya calisiyorsun. ben bir ateist olarak hakkimi helal etmiyorum. Benim vergimden gitmiş 0.0001 kurus dahi olsa haram olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ercan ~ 8 yıl önce
Tamam ateistsin de helal etmek etmemek sizde ne anlama geliyor acaba? Bunlar tamamen ahiretle ilgili kavramlar ve ateistsen ahirete nasıl inanıyorsun be kuzum?
Tasarruf ~ 8 yıl önce
Hani yıl tasarruf yılıydı.Tasarruf sadece aşağıdakilere mahsus bir durum sanırım.üsttekiler non stop harcamaya devam. afiyet olsun ne diyelim bal tutan parmaklara

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Vatandaş ~ 8 yıl önce
İftara davet edilenlerde zaten aşağı kadro dediğimiz ofis çalışanları.
abey ~ 8 yıl önce
Iftar menüde deve eti yiyecek? Thy camia zikiri çekecek? Frankfurt airport'a cami yapacak?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
zevzek ~ 8 yıl önce
Ne kadar basitsin. Sekltörden biri misin acaba merak ettim.
abey ~ 8 yıl önce
merak ettin? neyi merak ettin? fazla merak iyi değildir. ben sektörüm yada değilim. sen iftar açmaya devam. franfurtada cami yapacak?
Iftar ~ 8 yıl önce
THY'nin iftarla ne isi var?

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000