19 Mayıs 2010, Çarşamba 09:02:12

THY, "Fırsatları değerlendirmeye açığız" dedi...

THY, herhangi bir havayolu ile stratejik ortaklık yönünde kararın bulunmadığını bildirdi.
  • Bence de cok iyi olur. Rusya'nin degisik noktalarina Istanbul'dan direk ucus koyar ve THY'nin dalgalarina baglarlar. Vize de kalkar kalkmaz basarili bir havayolu olur diye dusunuyorum...
  • Her fırsatı değerlendirdiği belli. THY bitti. Şimdi de cemaate yer bulalım diye TGS kuruldu. Hadi bu fırsatı da değerlendirin.
  • keşke sunexpress gibi bir firma kursalar aeroflot ile ben isterdim

Türk Hava Yolları A.O'nun Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yayımlanan özel durum açıklamasında, bazı yerli ve yabancı yayın kuruluşlarında, Ortaklığın Aeroflot ile ortak bir havayolu kuracağı yönünde haberlerin yer aldığı belirtildi.

Açıklamada, "Daha önceki özel durum açıklamalarımızda da belirtildiği üzere herhangi bir havayolu ile stratejik ortaklık yönünde yönetim kurulu kararımız bulunmamakla birlikte ortaklığımızın, büyüme stratejisi çerçevesinde oluşabilecek fırsatları değerlendirmeye açık olduğunu kamuoyuna saygılarımızla arz ederiz" denildi.

 

THY, "Fırsatları değerlendirmeye açığız" dedi...

Yorumlar

Misafir ~ 14 yıl önce
Bence de cok iyi olur. Rusya'nin degisik noktalarina Istanbul'dan direk ucus koyar ve THY'nin dalgalarina baglarlar. Vize de kalkar kalkmaz basarili bir havayolu olur diye dusunuyorum...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Her fırsatı değerlendirdiği belli. THY bitti. Şimdi de cemaate yer bulalım diye TGS kuruldu. Hadi bu fırsatı da değerlendirin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
keşke sunexpress gibi bir firma kursalar aeroflot ile ben isterdim

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000