19 Haziran 2016, Pazar 12:38:09

THY filosuna 3 uçak daha katıldı

Türk Hava Yolları (THY), Airbus ve Boeing firmasına verdiği siparişlerden birer adet uçağını filosuna dahil etti. TC-LJI ve TC-JTL kuyruk numaralı uçaklar Atatürk Havalimanı'na indi.
  • Benim dikkatimi çeken filodaki Boeing 777-300IER sayısı sizin verdiğiniz sayı 31 THY nin internet filo sayfasında 30 tplam 327 olarak gözüküyor şimdi filo rakamları A 340 4 adet A330 58 adet kargo dahil
  • Ucak doluluklari yerlerde % 71'de buna en cok Bin ali In alinin yegeni THY mufettisi Omer Onder Haberdar ve diger torpilli mufettisler seviniyor.Cunku Haberdar ve diger babadan torpilli sozumona mufettisler butun seyahatlerine rahatca bussinessta ucabiliyor.eee ne edersin herkesin kendine gore bir derdi var.
  • kuveytin isid icin kara para aklamasi cikti gun yuzune bu itibarli ulkelerin cekindigi bir durum ama bugunlerde devlet itibari turkiyede kimsenin umuru degil varsa yoksa RTEnin itibari onemli olan.thynin new yorkta milyonlarca dolari kara para aklamak icin tasidigi hususunda fbi'in supheliler ve takip listesinde oldugu zaten biliniyor.Bir film izliyoruz, maskeli hirsizlarin maskeleri dusecek mi gorecegiz.
  • Sozumona dunya liderimizin yeni turkiyesi dunyada out ve guya geri kalmis iran ise in pozisyonunda suanda dunya kamuoyunda.Bunlar thynin iyi gunleri,iran pazari elden gitsin gunde iki olan lax ucuslarini 1e indirirsiniz ve doluluk da % 70ten % 50ye duser, tasirsiniz artik torpilli mufettislerinizi business clasta ne de olsa bos koltuk lazim.
  • doluluk orani % 72 yani 340 ucaktan 95 ucak bombos ucuyor neyin kafasinda thy kendini basariliymis gibi gosteriyor.gun gectikce gercek yuzunuz ortaya cikiyor torpilci kafalilar size . torplille profesyonel yasamda o ucaklariniz kagit ucaga donusur.anlayana
  • ay cok begendim. parliyor yine. bundan guzel sey varmi? cevap verim: yok abiler ve ablalar. nice keyifli komforlu emniyetli kazasiz belasiz ucuslar insallah. gun gectikce thy a hayranligim artiyor. yasa be. kim tutar. kim yetisir senin hizina , cevap: hic kimse!
  • Bu uçaklari hangi hatlara verecekler merak ediyorum.. Zaten uçaklar bos gidip geliyor. Almanya uçuslarini günde 4'eçikartmislardi (örnek Stutgart), baktilar bos gidip geliyor her gün bir uçusu iptal ediyor (Yarin TK1702, Çarsamba TK1704).
  • ohh be! rabbim verdikçe veriyor; thy'yi çekemeyenler kuduruyor...ya ya ya şa şa şa thy thy çok yaşa diyorum, başka da birşey demiyorum. günden güne büyüyoruz, çok çalışıyoruz, bu başarı hepimizin...evet, doğru bazı insanlar daha çok nemalanıyor ve ücretlerde sıkıntı var ama inanın şu gurur tablosu için gerekirse cebimizden para vermeli, icap ederse 1-2 ay maaş almamalıyız. herşey ülkemiz için, herşey vatan için....
  • Hayirli olsun, Kazasiz kirimsiz ucuslar..! Ancak THY acilen Doluluga el atmali, Oranlar 73%e kadar düstü.. Orantili büyüme en uygunu, suan icin sözkonusu degil malesef..
  • Ya su sirket dusmanliginiz bitemedi gitti be. Kurtulun artik su ideolojik saplantilardan. Koca yonetim kurulu bilmiyor siz biliyorsunuz degil mi delirince de delirdi diyorsunuz. Herneyse filoya katilan ucaklarin ugur ve bereket getirmesini dilerim

Türk Hava Yolları (THY), 339 uçaklık filo hedefine her geçen gün daha da yaklaşıyor. Dünyanın en büyük iki uçak üreticisi Airbus ve Boeing'e verilen siparişlerden birer uçak THY filosuna dahil oldu.

Airbus'tan sipariş edilen TC-JTL kuyruk numaralı A321-200 tipi uçak, Almanya'nın Hamburg'daki teislerinden yola çıtkı ve önceki gün THY filosuna katıldı. TC-JTL kuyruk tescilli uçakla birlikte THY filosundaki A321 sayısı 63'e yükselmiş oldu.

Amerikalı üretici Boeing'den de bir uçağını teslim alan THY, TC-LJI kuyruk numaralı uçağı filosuna kattı. Bu uçakla birlikte THY filosundaki B777 sayısı 31'e yükselmiş oldu.

THY filosuna bir adet de Boeing B737-800 tipi uçak katıldı. Seattle'dan yola çıkan uçak önceki gün THY filosuna dahil oldu. TC-JVU kuyruk tescilli uçak, THY filosundaki 83'üncü B737-800 oldu.

Öte yandan Türk Hava Yolları (THY), bu yıl için belirlenen 339 uçaklık filo hedefine ulaşmaya yaklaştı. THY'nin resmi sitesinde belirtilen toplam uçak sayısı 327. Hedefe ulaşmak için ise 12 uçağın daha filoya katılması gerekiyor. 

©AirportHaber

THY filosuna 3 uçak daha katıldı

Yorumlar Tüm Yorumlar (64)

Mustafa Turan ~ 8 yıl önce
Benim dikkatimi çeken filodaki Boeing 777-300IER sayısı sizin verdiğiniz sayı 31 THY nin internet filo sayfasında 30 tplam 327 olarak gözüküyor şimdi filo rakamları A 340 4 adet A330 58 adet kargo dahil

Yanıtla

Kalan karakter 1000
OHHH Misss ~ 8 yıl önce
Ucak doluluklari yerlerde % 71'de buna en cok Bin ali In alinin yegeni THY mufettisi Omer Onder Haberdar ve diger torpilli mufettisler seviniyor.Cunku Haberdar ve diger babadan torpilli sozumona mufettisler butun seyahatlerine rahatca bussinessta ucabiliyor.eee ne edersin herkesin kendine gore bir derdi var.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
kuveyt thy fay hatti ~ 8 yıl önce
kuveytin isid icin kara para aklamasi cikti gun yuzune bu itibarli ulkelerin cekindigi bir durum ama bugunlerde devlet itibari turkiyede kimsenin umuru degil varsa yoksa RTEnin itibari onemli olan.thynin new yorkta milyonlarca dolari kara para aklamak icin tasidigi hususunda fbi'in supheliler ve takip listesinde oldugu zaten biliniyor.Bir film izliyoruz, maskeli hirsizlarin maskeleri dusecek mi gorecegiz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
thy out ~ 8 yıl önce
Sozumona dunya liderimizin yeni turkiyesi dunyada out ve guya geri kalmis iran ise in pozisyonunda suanda dunya kamuoyunda.Bunlar thynin iyi gunleri,iran pazari elden gitsin gunde iki olan lax ucuslarini 1e indirirsiniz ve doluluk da % 70ten % 50ye duser, tasirsiniz artik torpilli mufettislerinizi business clasta ne de olsa bos koltuk lazim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
doluluk ~ 8 yıl önce
doluluk orani % 72 yani 340 ucaktan 95 ucak bombos ucuyor neyin kafasinda thy kendini basariliymis gibi gosteriyor.gun gectikce gercek yuzunuz ortaya cikiyor torpilci kafalilar size . torplille profesyonel yasamda o ucaklariniz kagit ucaga donusur.anlayana

Yanıtla

Kalan karakter 1000
p. ~ 8 yıl önce
ay cok begendim. parliyor yine. bundan guzel sey varmi? cevap verim: yok abiler ve ablalar. nice keyifli komforlu emniyetli kazasiz belasiz ucuslar insallah. gun gectikce thy a hayranligim artiyor. yasa be. kim tutar. kim yetisir senin hizina , cevap: hic kimse!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Gönül İster ki ~ 8 yıl önce
Tabii ki Gönül ister ki, 500-600 uçağımız olsun.hepsi havada ve dolu olsun. Kazasız belasız uçsun.
gonulll ~ 8 yıl önce
senle birlikte 601 olsun
Uçaklar bos ~ 8 yıl önce
Bu uçaklari hangi hatlara verecekler merak ediyorum.. Zaten uçaklar bos gidip geliyor. Almanya uçuslarini günde 4'eçikartmislardi (örnek Stutgart), baktilar bos gidip geliyor her gün bir uçusu iptal ediyor (Yarin TK1702, Çarsamba TK1704).

Yanıtla

Kalan karakter 1000
meraksız ~ 8 yıl önce
ohh be! rabbim verdikçe veriyor; thy'yi çekemeyenler kuduruyor...ya ya ya şa şa şa thy thy çok yaşa diyorum, başka da birşey demiyorum. günden güne büyüyoruz, çok çalışıyoruz, bu başarı hepimizin...evet, doğru bazı insanlar daha çok nemalanıyor ve ücretlerde sıkıntı var ama inanın şu gurur tablosu için gerekirse cebimizden para vermeli, icap ederse 1-2 ay maaş almamalıyız. herşey ülkemiz için, herşey vatan için....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Moise ~ 8 yıl önce
Bu söylemi herkes söylerse anlamlı olur. Birileri devleti rant alanı görürse hiç anlamını yitirir. Gönül isterki 500 - 600 uçağı olsun.
Mesut ~ 8 yıl önce
Hayirli olsun, Kazasiz kirimsiz ucuslar..! Ancak THY acilen Doluluga el atmali, Oranlar 73%e kadar düstü.. Orantili büyüme en uygunu, suan icin sözkonusu degil malesef..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İzmirli ~ 8 yıl önce
Fiyatları düsürürse doluluk yüzde 90 ı aşar
Sirket dusmanlari ~ 8 yıl önce
Ya su sirket dusmanliginiz bitemedi gitti be. Kurtulun artik su ideolojik saplantilardan. Koca yonetim kurulu bilmiyor siz biliyorsunuz degil mi delirince de delirdi diyorsunuz. Herneyse filoya katilan ucaklarin ugur ve bereket getirmesini dilerim

Yanıtla

Kalan karakter 1000
tb ~ 8 yıl önce
Üzülme kardeşim meyve veren ağaç taşlanır siz güzellikleri izlemeye devam edin

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000