15 Kasım 2013, Cuma 14:52:17

THY FİKİRLERİ KANATLANDIRIYOR

Türk Hava Yolları yeni projesi Invest On Board ile girişimcilere fikirlerini Türk Hava Yolları uçaklarında sunma imkanı veriyor.
  • daha gecen sene yunanistan'daki turkler bayram namazini polisin guvenlik onlemi almasiyla kilabildi neden bahsediyorsunuz siz ??? ayrica rumlar bir tane turk pilot calistirirlar mi ??? yunanistan'da calisan kac tane turkiye'den gitme turk var ??? ben insan ayirmiyorum dinine,milliyetine vs bakmiyorum ama elin adami bize her turlu sorunu yasatirken ben niye onun insanina is vereyim ??? biz eyvallah dedikce adamlar daha cok kafamiza cikiyorlar !!! yunanistan parasizliktan kavruluyor ama ulkesine tatile gidecek turklere 3 gunluk vize veriyor kendileri turkiye'ye kimlikleri ile geliyor bu da bizim baska bir kepazeligimiz!!!!!
  • her ülkeden var neden sadece rumlara taktınız onu anlamadım? eskiden ingiliz fransız hintli rus ne ararsan hepsiyle savaştık sonuç olarak... yani bu adamlar gelmiş buraya...alıp oraya buraya götürmek beraber gezmek eğlenmek dost olmak varken eski günlere gülüp geçmek varken...aşın artık bunları kıbrıs çıkarması biteli kaç sene oldu elalem marsa çıkıyor... ne yaptı yani adam havalimanında rum bayrağımı açtı sanki...onlar zaten burada çalışarak zaten ülkelerinin güçsüz olduğunu kabul ediyorlar...çalışmak için senin ülkene geliyorlar...bu onlara zaten yeter kapak olarak...
  • Bu bana Airbus'ın fly your ideas yarışmasını hatırlattı. Adamlar 30000€ ödül veriyorlardı.
  • Ilk girişim fikri benden olsun Thy bulunan 25 tane Rum asıllı Güney Kıbrıslı kaptanları Yunan asıllı kaptanları işden çıkartım dışarıda type eğitimi almış uçmaya hazır olan işsiz pilotları alarak başlayabilirsiniz.2 yabancı kaptanların 65 yas da emekli edeceğinize elimizdeki 63 yasında ki kaptanları emekli etmeyin onlarida 65 yasında emekli edin.

Türk Hava Yolları yeni projesi Invest On Board ile girişimcilere fikirlerini Türk Hava Yolları uçaklarında sunma imkanı veriyor. Bu proje sayesinde iş adamları ve yatırımcılar uçakta seyahat ederken en iddialı startup fikirlerini oturdukları yerden izleme ve değerlendirme şansı buluyor.

Türk Hava Yolları’nın eTohum ile birlikte gerçekleştirdikleri Invest On Board projesi girişimcilerle yatırımcıların buluşabileceği yeni bir alan yaratmayı hedefliyor.

Bu kapsamda seçilen ilk 11 startup projesi, Aralık ayından itibaren Türk Hava Yolları’nın geniş film, müzik ve oyun arşivine sahip, dokunmatik ve işlevsel uçak içi eğlence sistemi Planet’ e yüklenmiş olacak. Ayrıca yeni başvurular arasından seçilecek projeler, aydan aya Planet sistemine yüklenecek. Seyahat eden yatırımcılar ve iş adamları bu sistem sayesinde projeleri rahatça izleyip inceleyebilecek.

Invest On Board, yatırımcılara rahatça seyahat ederken parlak fikirleri dinleyip onları tanıma ve inceleme fırsatı verirken, fon arayan girişimcilere de projelerini bir kerede farklı ülkelerden yüzlerce kişiye sunma şansı tanıyor. Fikirlerin kolay erişilebilir olması, dinleyicilerin projeleri dinlerken dikkatlerini dağıtacak unsurlardan uzak olmaları ve girişimcilerin tek bir sunumla binlerce kişiye bir kerede ulaşılabilmeleri projeyi her iki taraf için de cazip hale getiriyor.

Invest On Board projesi özellikle son yıllarda büyük bir çıkış yakalayan Türk girişimcilerinin atılımlarını destekleyen en farklı ve başarılı çalışmalardan biri olarak ortaya çıkıyor. Türk Hava Yolları ise geliştirdiği bu inovatif projeyle dünya sahnesinde bir kez daha adını yükseklere taşıyor.
 

THY FİKİRLERİ KANATLANDIRIYOR

Yorumlar Tüm Yorumlar (7)

gercekler ~ 10 yıl önce
daha gecen sene yunanistan'daki turkler bayram namazini polisin guvenlik onlemi almasiyla kilabildi neden bahsediyorsunuz siz ??? ayrica rumlar bir tane turk pilot calistirirlar mi ??? yunanistan'da calisan kac tane turkiye'den gitme turk var ??? ben insan ayirmiyorum dinine,milliyetine vs bakmiyorum ama elin adami bize her turlu sorunu yasatirken ben niye onun insanina is vereyim ??? biz eyvallah dedikce adamlar daha cok kafamiza cikiyorlar !!! yunanistan parasizliktan kavruluyor ama ulkesine tatile gidecek turklere 3 gunluk vize veriyor kendileri turkiye'ye kimlikleri ile geliyor bu da bizim baska bir kepazeligimiz!!!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yaneeeee ~ 10 yıl önce
her ülkeden var neden sadece rumlara taktınız onu anlamadım? eskiden ingiliz fransız hintli rus ne ararsan hepsiyle savaştık sonuç olarak... yani bu adamlar gelmiş buraya...alıp oraya buraya götürmek beraber gezmek eğlenmek dost olmak varken eski günlere gülüp geçmek varken...aşın artık bunları kıbrıs çıkarması biteli kaç sene oldu elalem marsa çıkıyor... ne yaptı yani adam havalimanında rum bayrağımı açtı sanki...onlar zaten burada çalışarak zaten ülkelerinin güçsüz olduğunu kabul ediyorlar...çalışmak için senin ülkene geliyorlar...bu onlara zaten yeter kapak olarak...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Fly Your Ideas ~ 10 yıl önce
Bu bana Airbus'ın fly your ideas yarışmasını hatırlattı. Adamlar 30000€ ödül veriyorlardı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Ilk girişim fikri benden olsun Thy bulunan 25 tane Rum asıllı Güney Kıbrıslı kaptanları Yunan asıllı kaptanları işden çıkartım dışarıda type eğitimi almış uçmaya hazır olan işsiz pilotları alarak başlayabilirsiniz.2 yabancı kaptanların 65 yas da emekli edeceğinize elimizdeki 63 yasında ki kaptanları emekli etmeyin onlarida 65 yasında emekli edin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
hamburg/tolga ~ 10 yıl önce
rum olsun yunan olsun alman olsun kürt olsun ne farkeder? hala aynı kafalar 100 yılda geçse değişmezsiniz!
Hamburg Tolga ya ~ 10 yıl önce
Evet kardeş hala aynı kafa, benım ulkemın vergılerıyle kuruldan şirketlerde, benım ınsanlarım sokakta ac gezerken, elın yabancılarına çuvalla para vermek insana koyuyor. Hayır desen kı aynı çapta bızde elaman yok, mecburen alıyoruz, eyvallah ama bızde bırsuru ınsanı işsiz gezıyor , sen yurt dışında ıssız kalmıs yabancıları şirkete topluyosun, daha az para versen hadı bı nebze gene eyvallah dıyecem. Ayrıca Hamburg'dan atıp tutacağına, önce bı bak lufthansa hangı kafayla ıs yapıyor... Bızde gelip çalışanlar ınan pıyasanın cerı copu. Adam başka yerde ıs bulamayınca gelıyor bıze, bızde el üstünde tutuluyor? Hayır anlayamadık kı amac ne? Nıye? Bırıde çıkıp mantıklı bır sebep söylese ,
hamburg/tolga cevap ~ 10 yıl önce
Devşirmeler yorum yazmasın şimdi sen rumu yunanımı savunuyorsun işinize gelince alman oluyorsunuz iki dakikada gelmedimi türküm senin vatan sevgini istemeyiz kalsın eleman türkiyede yaşamıyorsan söyleyecek sözünde olamaz

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000