07 Haziran 2020, Pazar 09:19:15

THY Eurocontrol bölgesinde zirveye çıktı

Türk Hava Yolları(THY), normalleşme adımları kapsamında tarifeli uçuşlarını başlatmasının akabinde Eurocontrol verilerine göre 359 uçuşla Eurocontrol bölgesindeki en yoğun işletmeci hava yolu şirketi oldu.
  • DHMİ havacılık tazminatını geri gönderdiği için THY Avrupa sahasına örneğin 100 Euro öderken Avrupa şirketleri Türk hava sahasına 10 Euro ödüyor. Yani THY kısacası avrupalıya çalışıyor. ANK ACC en yoğun 3. ACC ama Eurocontrol gelirlerinden en az yaralananı aynı zamanda 41 ülke arasında. Başka yorumum yok
  • Pandemi boyunca görevimizin basındaydık. Hava trafiği sadece sivil hava araçları olarak düşünülmesin. İhalar ve askeri trafiklere de hizmet veriyoruz. Özellikle Doğu meydanları son yıllarda bu konuda inanılmaz yuk aliyor. İsin özeti eğer zirvedeysek bu pastadan personele de dağıtılmalı.
  • Türk havasahası pandemi krizi öncesinde de en yoğun ACC ve TMA trafiklerini yönetiyordu. Hatta bizzat Eurocontrol tarafından en verimli yönetilen hava sahası olduğu raporlanmış hatta ANSP'ye bu sayede ödüller teşekkürler bildirilmişti. Bütün bunlar olurken ne oluyordu. Mesela ilgili kurumun Genel Müdürü bu işin ne büyük aktörü mesleği görmekten geliyordu. Özlük hakkı talepleri dinlenmiyordu. Bizzat aynı kurum çalışanları tarafından organize bir şekilde hakaretlere uğrarken ilgili kurum bu durumu ne ses çıkarıyor ne de personeline sahip çıkıyordu. Belki de bütün bunları çocuklarımızı istismar etmek pahasına hashtag altında algı yaratmak yerine, işimizi en iyi şekilde yapmayı seçtiğimiz için hak etmiştik.
  • Reklam yaparken personele ne olacak? Hakkımızı verin!
  • Thy Teknik Engelli ellerinden ve ayaklarından son 3 yılda hastalanan A bakım dar gövde ucak teknisyeni 39 yaşında PERFORMANSTAN işten attı ALAY ETME ENGELLİ HASTA İŞSİZ BOŞTA YAŞAMAK ZOR SİZİNDE BAŞINIZA GELMESİN
  • Vira Bismillah...
  • asın bayrakları

Türk Hava Yolları(THY), normalleşme adımları kapsamında tarifeli uçuşlarını başlatmasının akabinde Eurocontrol verilerine göre 359 uçuşla Eurocontrol bölgesindeki en yoğun işletmeci hava yolu şirketi oldu.

Bayrak taşıyıcı hava yolu şirketi Türk Hava Yolları, korona virüsle mücadelede normalleşme adımları kapsamında 1 Haziran’dan itibaren tarifeli iç hat uçuşlarını kademeli olarak başlatma kararı aldı. İç hat uçuşlarını devam ettiren THY, bu süreçte Eurocontrol bölgesindeki en yoğun işletmeci hava yolu şirketi oldu.

359 uçuşla en yoğun şirket oldu

Eurocontrol’ün resmi internet sitesinden ve sosyal medyadan yapılan paylaşımda, “İç hat yolcu operasyonlarını yeniden başlattıktan sonra Pazartesi ve dün uluslararası operasyonlarda Türk Hava Yolları, 359 uçuşla Eurocontrol bölgesindeki en yoğun işletmeciydi” ifadesi kullanıldı.





 

THY Eurocontrol bölgesinde zirveye çıktı

Yorumlar Tüm Yorumlar (12)

atc ~ 4 yıl önce
DHMİ havacılık tazminatını geri gönderdiği için THY Avrupa sahasına örneğin 100 Euro öderken Avrupa şirketleri Türk hava sahasına 10 Euro ödüyor. Yani THY kısacası avrupalıya çalışıyor. ANK ACC en yoğun 3. ACC ama Eurocontrol gelirlerinden en az yaralananı aynı zamanda 41 ülke arasında. Başka yorumum yok

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Atco ~ 4 yıl önce
Pandemi boyunca görevimizin basındaydık. Hava trafiği sadece sivil hava araçları olarak düşünülmesin. İhalar ve askeri trafiklere de hizmet veriyoruz. Özellikle Doğu meydanları son yıllarda bu konuda inanılmaz yuk aliyor. İsin özeti eğer zirvedeysek bu pastadan personele de dağıtılmalı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
birisi ~ 4 yıl önce
geeç kaldınız zaten
ATCO YA ~ 4 yıl önce
SİZİN İŞİNİZİ BİLGİSAYAR YAPIYOR ARTIK,NE PASTASI NE PERSONELİ.İŞİN OLDUĞUNA ŞÜKRET,YAKINDA BİLGİSAYAR GEÇER YERİNE ONUNDA FİŞİNİ TAKTINMI ELEKTRİĞE TAMAM,NE MAAŞ İSTER NE PASTA!!
Good morning after supper ~ 4 yıl önce
Türk havasahası pandemi krizi öncesinde de en yoğun ACC ve TMA trafiklerini yönetiyordu. Hatta bizzat Eurocontrol tarafından en verimli yönetilen hava sahası olduğu raporlanmış hatta ANSP'ye bu sayede ödüller teşekkürler bildirilmişti. Bütün bunlar olurken ne oluyordu. Mesela ilgili kurumun Genel Müdürü bu işin ne büyük aktörü mesleği görmekten geliyordu. Özlük hakkı talepleri dinlenmiyordu. Bizzat aynı kurum çalışanları tarafından organize bir şekilde hakaretlere uğrarken ilgili kurum bu durumu ne ses çıkarıyor ne de personeline sahip çıkıyordu. Belki de bütün bunları çocuklarımızı istismar etmek pahasına hashtag altında algı yaratmak yerine, işimizi en iyi şekilde yapmayı seçtiğimiz için hak etmiştik.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
HE CANIM HE ~ 4 yıl önce
GEÇMİŞSİN EKRAN BAŞINA SAĞA DÖN SOLA DÖN.ARTIK O İŞLERİ BİLGİSAYARLAR YAPIYOR.HERHANGİ BİR İNSANIN YAPACAĞI SIRADAN BİR İŞ!
Eee peki ~ 4 yıl önce
Reklam yaparken personele ne olacak? Hakkımızı verin!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
OPS sekli ~ 4 yıl önce
Yillarca yediniz doymadiniz
ENGELLİEngellemeyin ~ 4 yıl önce
Thy Teknik Engelli ellerinden ve ayaklarından son 3 yılda hastalanan A bakım dar gövde ucak teknisyeni 39 yaşında PERFORMANSTAN işten attı ALAY ETME ENGELLİ HASTA İŞSİZ BOŞTA YAŞAMAK ZOR SİZİNDE BAŞINIZA GELMESİN

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hadi Hayırlısı... ~ 4 yıl önce
Vira Bismillah...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
thy ~ 4 yıl önce
asın bayrakları

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Arff ~ 4 yıl önce
Biz görevimizin başındayız

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000