30 Ekim 2015, Cuma 11:46:41

THY Esenboğa'yı uçurmaya devam ediyor

Türk Hava Yolları, Ankara’dan düzenlediği yurt dışı uçuşlarına iki yeni güzergâh ekliyor.
  • 3/4 yıl önce ankaradan bürüksel, amsterdam, moskova, tahran, viyana, londra ve hatırlayamadığım birkaç avrupa seferi zaten vardı keşke bu seferler anadolujetten THY na aktarılıp devam etseydi. Çok geç kalınmış bir karar. Belkide mecburiyetten, istanbul Atatürk havalimanı kesinlikle yatersiz kalıyor. Başkent THY dan beklenti içerisinde. Hatta izmir, antalya adana gibi illerimizden de ticari potansiyeli olan merkezlere uçuş olmalı. Ankaradan eski hatlara ilave bakü bekliyoruz. Ayrıca konu hakkında bilgi ve tecrubesi olanlar bizleri aydınlatabilirmi? Bazı THY uçakları operasyonlarına ankara,izmir, antalyadan başlasa ve orada bitirecek şekillde ağ oluşturulsa, İstanbul Atatürk havalimanı rahatlamaz mı? Tarifelerde etkinlik olmaz mı?
  • esb çıkışlı berlin ve viyana uçuşları nihayet gerçekleşiyor. haftada 2 uçuş planlanmış ancak önümüzdeki dönemlerde daha sık ve daha fazla noktaya uçuş gerçekleşir diye ümit ediyoruz. thy'ye teşekkür etmekle birlikte, esb-txl uçuşlarının saatleri tam bir felaket; gece 03:00 gibi ankara'ya iniyor ki, evinize ya da işinize vasıl olduğunuzda sabahı etmiş oluyorsunuz. yolcu memnuniyetinden bahseden thy'nin bu uçuşları da medeni saatlerde yapması beklenmez mi..! almanya, bürüksel ve hollanda gibi TC vatandaşlarının yoğunluklu yaşadığı diğer uçuş noktalarının da önümüzdeki aylarda kademeli olarak esb'ye bağlanması, ahl ve saw'ın yükünü kısmen alacak ve ankara'yı yeniden thy'nin base'i yapacaktır. kararı ve benzer gelişmeleri gönülden destekliyoruz.
  • Istanbul adalara ne zaman başlıyor. Süper olur turizm patlaması olur .... her adaya bir havalimanı
  • http://www.airporthaber.com/havacilik-haberleri/ankara-icin-direkt-ucuslar-artiriliyor.html Mayıs ayında airporthaber'de yazılan bu haberde 1 ekim itibariyle Frankfurt, Viyana, Bakü, Brüksel, Londra, Tahran, Amsterdam seferleri başlayacak dendi. Bu açıklama bizzat ATO başkanının ağzından yapıldı. Ekim'in sonu geldi hala bir numara yok. Dalga geçercesine yaz sezonu açılan iki sefer sürekli yapılmış ve yeni güzergah açıldı diye haber yapılıyor. Çok merak ediyorum bu ülkede verilen hangi söz zamanında tutulacak !
  • THY İzmir - Frankfurt hattı gelebilir mi?
  • Ankara-Köln/Düsseldorf türklerin en yoğun yaşadığı bölgeden başkente sefer yok inanılmaz
  • İzmir e açacağız deyip Ankara ya açıyorlar. İzmirlilet de base olacağız sanıyorlar. Başkent olmanın farkı işte.
  • Evet Ankara base açsınlar
  • Amsterdam, londra, bruksel seferleri ne oldu sevgili thy? Anadolujet baslatacakti bu ucuslari? Hala bir haber yok
  • Viyana'ya İstanbul aktarmalı gidip gelmekten bıktık artık walla. Viyana'ya Ankara'dan sefer başlatma kararı geç de olsa çok yerinde olmuş bence.

Dünya üzerinde uçulmadık nokta bırakmamak adına uçuş ağını genişletmeyi sürdüren Türk Hava Yolları, transfer merkezi İstanbul Atatürk Havalimanı’nın yanı sıra İstanbul Sabiha Gökçen ve Ankara Esenboğa havalimanlarından icra ettiği ilâve uçuşlarla yolcu memnuniyetini artırıyor.

Bu bağlamda, hâlihazırda Ankara Esenboğa Havalimanı’ndan gerçekleştirdiği Frankfurt, Moskova seferlerine Berlin ve Viyana seferlerini de ekleyerek, iki yeni güzergâhı daha yolcularının istifadesine sunuyor. 



Türk Hava Yolları ve uçuş tarifesi ile ilgili daha ayrıntılı bilgilere www.turkishairlines.com web sitesinden, 444 0 849 numaralı Çağrı Merkezi’nden veya satış ofislerinden ulaşılabilir. 

THY Esenboğa'yı uçurmaya devam ediyor

Yorumlar Tüm Yorumlar (18)

Başkent ~ 8 yıl önce
3/4 yıl önce ankaradan bürüksel, amsterdam, moskova, tahran, viyana, londra ve hatırlayamadığım birkaç avrupa seferi zaten vardı keşke bu seferler anadolujetten THY na aktarılıp devam etseydi. Çok geç kalınmış bir karar. Belkide mecburiyetten, istanbul Atatürk havalimanı kesinlikle yatersiz kalıyor. Başkent THY dan beklenti içerisinde. Hatta izmir, antalya adana gibi illerimizden de ticari potansiyeli olan merkezlere uçuş olmalı. Ankaradan eski hatlara ilave bakü bekliyoruz. Ayrıca konu hakkında bilgi ve tecrubesi olanlar bizleri aydınlatabilirmi? Bazı THY uçakları operasyonlarına ankara,izmir, antalyadan başlasa ve orada bitirecek şekillde ağ oluşturulsa, İstanbul Atatürk havalimanı rahatlamaz mı? Tarifelerde etkinlik olmaz mı?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ankara... ~ 8 yıl önce
esb çıkışlı berlin ve viyana uçuşları nihayet gerçekleşiyor. haftada 2 uçuş planlanmış ancak önümüzdeki dönemlerde daha sık ve daha fazla noktaya uçuş gerçekleşir diye ümit ediyoruz. thy'ye teşekkür etmekle birlikte, esb-txl uçuşlarının saatleri tam bir felaket; gece 03:00 gibi ankara'ya iniyor ki, evinize ya da işinize vasıl olduğunuzda sabahı etmiş oluyorsunuz. yolcu memnuniyetinden bahseden thy'nin bu uçuşları da medeni saatlerde yapması beklenmez mi..! almanya, bürüksel ve hollanda gibi TC vatandaşlarının yoğunluklu yaşadığı diğer uçuş noktalarının da önümüzdeki aylarda kademeli olarak esb'ye bağlanması, ahl ve saw'ın yükünü kısmen alacak ve ankara'yı yeniden thy'nin base'i yapacaktır. kararı ve benzer gelişmeleri gönülden destekliyoruz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
malesef ~ 8 yıl önce
biz çalışanlar da şaşırdık, bu saatlere bilet satmak vs. çok zor TXL için. Umarım saatler revize edilir..
adalar ~ 8 yıl önce
Istanbul adalara ne zaman başlıyor. Süper olur turizm patlaması olur .... her adaya bir havalimanı

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Resmen dalga geçmek ~ 8 yıl önce
http://www.airporthaber.com/havacilik-haberleri/ankara-icin-direkt-ucuslar-artiriliyor.html Mayıs ayında airporthaber'de yazılan bu haberde 1 ekim itibariyle Frankfurt, Viyana, Bakü, Brüksel, Londra, Tahran, Amsterdam seferleri başlayacak dendi. Bu açıklama bizzat ATO başkanının ağzından yapıldı. Ekim'in sonu geldi hala bir numara yok. Dalga geçercesine yaz sezonu açılan iki sefer sürekli yapılmış ve yeni güzergah açıldı diye haber yapılıyor. Çok merak ediyorum bu ülkede verilen hangi söz zamanında tutulacak !

Yanıtla

Kalan karakter 1000
BG ~ 8 yıl önce
THY İzmir - Frankfurt hattı gelebilir mi?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
THY ~ 8 yıl önce
Ankara-Köln/Düsseldorf türklerin en yoğun yaşadığı bölgeden başkente sefer yok inanılmaz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ESB ~ 8 yıl önce
İzmir e açacağız deyip Ankara ya açıyorlar. İzmirlilet de base olacağız sanıyorlar. Başkent olmanın farkı işte.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ankara ~ 8 yıl önce
Evet Ankara base açsınlar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Esb avrupa ~ 8 yıl önce
Amsterdam, londra, bruksel seferleri ne oldu sevgili thy? Anadolujet baslatacakti bu ucuslari? Hala bir haber yok

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Anadolujet ~ 8 yıl önce
Kim yurt disina Anadolujet ile ucar?? 1 saatlik ucusta bile ucus bitse de insek diye bekliyoruz. Ucaklar hurda, ikram yetersiz, ekipler soguk. Anadolujet keyif vermiyor.
Aktarmasız ~ 8 yıl önce
Viyana'ya İstanbul aktarmalı gidip gelmekten bıktık artık walla. Viyana'ya Ankara'dan sefer başlatma kararı geç de olsa çok yerinde olmuş bence.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000