09 Mart 2011, Çarşamba 08:45:02

THY ERMENİLERE BEYAZ PEYNİR TAŞIYACAK

THY, Los Angeles’a beyaz peynir götürecek, Ermenileri taşıyacak...
  • sayın editör fırıncı başlıklı yazı yazmıştım yayınlamamışınız yazım uygunsuz sözler içermiyordu sadece topçuyu iyi tanıdığım için o yazıyı yazdım uygunsuzdur diye yazmadınız yoksa yazımı incelemeyemi aldınız veya topçunun bir parmağımı var yayınlamadınız teşekkürler
  • Her yere uçması ve hizmet götürmesi güzel, isteklere ticari kafa yapısıyla bakması güzel ama bu ermeniler her fırsatta Türkiye aleyhine çalışan ve Türkiye yi kötüleyen bir yapıya sahipler ! Zaman gösterecek ki beyaz peynir götürdüğünüz ermeniler size ihanet edecektir... DEMEDİ DEMEYİN...
  • Yorumunuz uygunsuz ve hakaret içeren unsurlara yer verdiğinden dolayı yayımlanmamaktadır.
  • bari para da verin kalkınmalarına da katkımız olsun o amerikadaki ermeniler taşısın ne taşıyacaklarsa
  • Yorumunuz uygunsuz ve hakaret içeren unsurlara yer verdiğinden dolayı yayımlanmamaktadır.
  • O da Yunanistan'a vizeyi tek taraflı kaldırmıştı. Onlar hergün elini kolunu sallaya sallaya gelip gidiyor. Gümrük Birliğine de tek taraflı girmiştik, şimdi bizi vize'li bile zor alıyorlar Avrupa'dan içeri. Sen de peynirlerini taşı. Allah'ım Türkiye kimlere emanet!
  • Arkadaslar uyanin artik, 21. yuz yilda yasiyoruz. Bu konuya ticari yonden bakin, ve suna inanin ermeninin bizi semiyyeninden cok seveni var. Helal olsun THY'ye ve Hamdi Topcu'da cok guzel soylemis.
  • Bir bu kalmıştı Zaten yakında uçak bileti yerine Futbol basketbol bileti satacaklar .Şarküteriyede girmişler .Lütfen pastırmamızıda tanıtmayı unutmayın Ermenilere
  • THY yakında açıklayacak. 5 adet A380 siparişi yolda. Demedi demeyin :)
  • Sol alttaki Airbus A380 modeli de çoook güzel durmuş. Hayırlısı...
THY Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Topçu, Los Angeles’ta 500 bin Ermeni’nin yaşadığını belirterek, “Bizden beyaz peynir istekleri var. Onlara beyaz peynir taşıyacağız” dedi. Topçu, ABD-Ermenistan arasında köprü olmak istediklerini vurguladı.

Türk Hava Yolları, Ermeni diasporasını İstanbul üzerinden dünyaya taşımak üzere harekete geçti.

Dünyada en yoğun Ermeni nüfusunun yaşadığı şehirlerden biri olan Los Angeles’ın hat açılışında bölgedeki Ermeni dernek başkanları ile bir araya gelen THY Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Topçu, “Buradaki Ermeni nüfusun önemli kısmı Erminastan’dan ABD’ye göç etmiş. Dedelerinin yaşadığı toprakları görmek istiyorlar. Onları İstanbul üzerinden duraksız uçurmak istiyoruz” dedi.

Ermenistan’a büro açtı
İki ülke arasında THY’nin sefer yapmadığını belirten Topçu, “Bu konuda THY olarak biz devletimizin politikalarına uyuyoruz. Henüz uçuşumuz yok. Ancak Ermenistan’ın başkenti Erivan’da bir büro açtık” diye konuştu. Los Angeles’tan haftanın 4 günü karşılıklı gerçekleştirilen uçuşların saatlerini İstanbul-Erivan arasındaki charter seferlerle bağlantı verecek şekilde bir çalışma yaptıklarını ifade eden Topçu, şunları anlattı: “Eğer bunu gerçekleştirirsek dostluğun kazanması için çok önemli bir adım atmış olacağız. Eminim ki THY uçağına binen, İstanbul Atatürk Havalimanı’nın modern terminalini kullanan hatta bir gece İstanbul’da kalan bir Ermeni’nin Türkiye, Türk insanına bakışı kesinlikle değişecektir”

Dostluk kazanır
Topçu, şu değerlendirmeyi yaptı: “Biz 500 yıl kardeş kardeş yaşamışız. Ermenilerden sadrazam, vezir olmuş, devletin en üst yönetim kademelerine tırmanmış kişiler var. Musikimize katkıları, zanaatkarlıkta yaptıkları tartışılmaz. Ama 1915’te bir otorite boşluğu olmuş. Başbakan Erdoğan’ın da dediği gibi bunu bağımsız tarihçiler araştırmalı.”

Beyaz peynir götürecek
ABD’de 1.2 milyon Ermeni’nin 500 binin Los Angeles’ta yaşadığını vurgulayan Topçu, uçaklarda beyaz peynir taşıyacaklarını, bölgede buna çok ciddi talep olduğunu söyledi. THY’de hiç Ermeni personelinin olmadığını söyleyen Topçu, “İstanbul’da İranlı bir arkadaşımızı işe aldık. Bir Ermeni vatandaşımızı da THY’de görmek istiyoruz. Bu konuda çalışma yapıyoruz” mesajı verdi.

2012 Euroleage finalini İstanbul’a almak istiyoruz
Hamdi Topçu, Avrupa basketbol ligi Euroleage’e 5 yıllığına sponsor olmalarının bilinirliğin artmasına önemli katkı sağladığına dikkat çekerek “Türkiye Cumhuriyeti tarihinin en büyük sponsorluk anlaşmasını yaptık. Bu ligi takip edenler THY markası ile çok iyi örtüşüyor. Özellikle iş adamlarından yoğun talep var. 2012’de yapılacak Euroleage finalinin İstanbul’da gerçekleşmesi için yoğun lobi yapıyoruz” dedi. Spordaki global sponsorlukları tamamladıklarını söyleyen Topçu, “Barcelona, Manchester United dünyanın en önemli futbol takımları. Yenisini eklemeye gerek yok. Basketbolda Kobe Bryant ve Euroleague ile göz önündeyiz. Teniste ise Caroline Wozniacki var. Bunlar bilinirliğimize, tercihlere çok etki ediyor” diye konuştu.

Konsolosluk gibi vize de verecek
Dışişleri Bakanlığı ile THY’nin ortak çalışmasıyla bazı Afrika ülkelerinde vize işlemleri THY tarafından gerçekleştirilecek. Benzer bir uygulamayı Birleşik Arap Emirlikleri’ne uçacak yolcular için THY’nin yaptığını söyleyen Hamdi Topçu, “Önümüzdeki 2 yıl içinde Afrika’da birçok yeni nokta açacağız. Ancak birçok ülkenin Türkiye’de konsolosluğu yok. Vize alımında sıkıntı yaşanacak. Bu nedenle Dışişleri Bakanlığımız ile ortak çalışıyoruz. Onlar adına vize verebilecek bir alt yapı geliştiriyoruz” dedi.

(Hürriyet)

THY ERMENİLERE BEYAZ PEYNİR TAŞIYACAK

Yorumlar Tüm Yorumlar (30)

Misafir ~ 13 yıl önce
sayın editör fırıncı başlıklı yazı yazmıştım yayınlamamışınız yazım uygunsuz sözler içermiyordu sadece topçuyu iyi tanıdığım için o yazıyı yazdım uygunsuzdur diye yazmadınız yoksa yazımı incelemeyemi aldınız veya topçunun bir parmağımı var yayınlamadınız teşekkürler

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Her yere uçması ve hizmet götürmesi güzel, isteklere ticari kafa yapısıyla bakması güzel ama bu ermeniler her fırsatta Türkiye aleyhine çalışan ve Türkiye yi kötüleyen bir yapıya sahipler ! Zaman gösterecek ki beyaz peynir götürdüğünüz ermeniler size ihanet edecektir... DEMEDİ DEMEYİN...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Yorumunuz uygunsuz ve hakaret içeren unsurlara yer verdiğinden dolayı yayımlanmamaktadır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
bari para da verin kalkınmalarına da katkımız olsun o amerikadaki ermeniler taşısın ne taşıyacaklarsa

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Yorumunuz uygunsuz ve hakaret içeren unsurlara yer verdiğinden dolayı yayımlanmamaktadır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
O da Yunanistan'a vizeyi tek taraflı kaldırmıştı. Onlar hergün elini kolunu sallaya sallaya gelip gidiyor. Gümrük Birliğine de tek taraflı girmiştik, şimdi bizi vize'li bile zor alıyorlar Avrupa'dan içeri. Sen de peynirlerini taşı. Allah'ım Türkiye kimlere emanet!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Arkadaslar uyanin artik, 21. yuz yilda yasiyoruz. Bu konuya ticari yonden bakin, ve suna inanin ermeninin bizi semiyyeninden cok seveni var. Helal olsun THY'ye ve Hamdi Topcu'da cok guzel soylemis.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Bir bu kalmıştı Zaten yakında uçak bileti yerine Futbol basketbol bileti satacaklar .Şarküteriyede girmişler .Lütfen pastırmamızıda tanıtmayı unutmayın Ermenilere

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
THY yakında açıklayacak. 5 adet A380 siparişi yolda. Demedi demeyin :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Sol alttaki Airbus A380 modeli de çoook güzel durmuş. Hayırlısı...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000