07 Ekim 2021, Perşembe 13:33:13

THY en iyiler arasında ilk 3'te

Türk Hava Yolları (THY), dünyaca ünlü seyahat dergisi Condé Nast Traveler'ın okuyucuları arasında düzenlenen ankette, küresel havayolu şirketleri arasında ilk 3'e girmeyi başardı.
  • Maaşınız yarım bile değil aslında. Şimdi herkes iki sene önceki bordrosuna baksın. Ortalama maaşlarınzı çıkartın ikramiye vs. Üzerine yıllık yuzde 20 ( aslında enflasyon çok daha fazla) , bu sene için de yuzde 20 koyun. Şu anki maaşınız bakın bakalım yarısı ediyor mu. Yuzde 30 maaşla ucuyorsunuz haberiniz yok!
  • Balıyorum da thy nin ne kadar düşmanı varmış, çok yazık.....
  • Kim tutar seni çakma honda,önce personeline adam akıllı maaş vermeyi bil sonra 3.ol
  • Maaşta kesinti yap,ikramiyeleri verme,mobbing uygula,her ay aldığımız maaş sanki borsaya endeksli gibi değişim göstersin,yemek yemeği burnumuzdan getir,sonra deki 3. Sıradayız. Yaw he he
  • Arkadaşlar thy ne zaman kabin memuru işten atacak her sene bi temizlik yapıyor somra alım oluyor derlerdi alım vs olmayacak mı sivil havacılık mezunu 3 dil bilen birisi olarak bu firmada calısmak cok istiyorum
  • Uçucuların,aralıksız çalışan tekniğin,kargonun,yer hizmetlerinin yanına canım arkadaşım evden çalışanlarıda başarı sıralamasında en başa yazmış kıyamam. Sezonluk dizileriniz, filimleriniz,belgeselleriniz bitip, ikinci yaz dönemi sonu gezecek yer ve paranız kalmayınca 1.5 sene sonra çalışmak çalıştırılmak bir anda akıllara geldi. Yazık siz şimdi haftada iki gün işemi geleceksiniz ay kıyamam çok zorlamayın kendinizi çok üzülürüz. Siz ev modunda devam edip aldığınız kiloları nasıl vereceğinizi, bu uzun süreçte neler yaşadığınızı nerelere gittiğinizi anlatın bunları yaparkende şayet yorulup acıkırsanızda kahve,çorba,sandiviç,açık büfe ikramları ve özel menülerle karnınızı doyurun aman aç kalmayın mazallah hastalanıp hibrit işe gelmek istemiyorum diyerek birde boş yere istirahatte almaya kalkarsınız.
  • Düşün bu şirkette f/o olduğunu … Boş gününü değiştirilebilir diye alıp uçuş koyuyorlar … Senin hakkın olan izin gününde seni yolcu olarak başka bi havalimanına çekiyorlar sonrada badesin olmayan saw da bitiyor ordan da havalimanına servisle geçiyorsun arabanı alıp ordan eve gidiyorsun … ertesi gün home standby da sana Afrika uçuş çıkıyor . Bir evde iki kişi yaşıyorsun bir sen bir de nişanlın düşün bir birinizin yüzünü görmüyorsunuz çünkü siz artık çift değil ev arkadaşı olmuşsunuzdur …
  • Bagajları yükleyen elmanı ol, itfaiye ol ground da çalış kabin memuru ol , kabin amiri ol , ama bu firmada pilot olma . Kaptan belki ama asla F/O olma , bu firmada F/O olmak girmek ömür boyu başlayacak bir pişmanlığın ilk adımı olur… Bir kere adam akımı maaş alamazsın bin bir bahane eline üç kuruş verirler kiranı zor ödersin zaten kabin amiri ile aynı maaşı alıyorsundur. Eğer bu şirkette f/ o olmadıysan ve başvurmayı düşünüyorsan güneş gibi ılık saçan Sunexpress var.
  • Arff ye alim varmi.
  • Bu başarı pandemi döneminde evinde çalışan personelin, Pandemide terminalde görev alan insanların, Ailesi hastalık riskine rağmen uçan pilot ve hostelerin, Yer hizmetleri veren tüm insanların ve her gün km lerce yol tepen ikramcıların, yakıtcıların başarısıdır, müdürler böbürlenmesin lütfen ama haklısınız parayı siz lüpleteceksiniz doğru

Türk Hava Yolları (THY), dünyaca ünlü seyahat dergisi Condé Nast Traveler'ın okuyucuları arasında düzenlenen ankette, küresel havayolu şirketleri arasında ilk 3'e girmeyi başardı.

THY Basın Müşavirliği'nden yapılan açıklamada, dünyada en fazla okunan seyahat dergileri arasında bulunan Condé Nast Traveler okuyucularının THY'yi zirveye taşıdığı belirtildi. Derginin okurları arasında gerçekleştirdiği oylamalar sonucunda "Okuyucuların Seçimi Ödülleri"ne göre dünyanın en çok ülkesine ve uluslararası noktasına uçan THY'nin, küresel havayolları arasında ilk 3 havayolundan biri olmayı başardığı vurgulandı.

Açıklamada, “800 bini aşkın okuyucunun katıldığı 'Conde Nast Traveler Okuyucuların Seçimi Ödülleri'nde okuyucular; havayolları, şehir ve otel gibi farklı kategorilerde beğendikleri hizmet ve uygulamaları oyladılar. Basılı ve dijital medyada aylık toplam 37 milyon okuyucu ile buluşan mecra, dünyada öne çıkan seyahat trendlerini ve şehirleri seyahat severlere ulaştırıyor" denildi.

Açıklamada, THY Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı İlker Aycı'nın da görüşlerine yer verildi. Sonucun tesadüf olmadığını belirten Aycı, "Pandemi sürecindeki zorluklara rağmen aldığımız önlemler, hijyen uygulamalarımız ve temassız hizmetlerimiz ile yolcularımızın takdir ve beğenisini toplamaya devam ediyoruz. Bu başarıyı tüm zorlu şartlara rağmen markasına sahip çıkan çalışma arkadaşlarıma, büyük Türk Hava Yolları ailesinin fertlerine borçluyuz. Markamızdan memnuniyetleri ve bizi layık gördükleri bu başarı için değerli Conde Nast Traveler okuyucularına teşekkür ediyoruz" dedi.

THY en iyiler arasında ilk 3'te

Yorumlar Tüm Yorumlar (25)

Ayakta uyutuyorlar ~ 2 yıl önce
Maaşınız yarım bile değil aslında. Şimdi herkes iki sene önceki bordrosuna baksın. Ortalama maaşlarınzı çıkartın ikramiye vs. Üzerine yıllık yuzde 20 ( aslında enflasyon çok daha fazla) , bu sene için de yuzde 20 koyun. Şu anki maaşınız bakın bakalım yarısı ediyor mu. Yuzde 30 maaşla ucuyorsunuz haberiniz yok!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
HEZARFEN ~ 2 yıl önce
Balıyorum da thy nin ne kadar düşmanı varmış, çok yazık.....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yürü be ~ 2 yıl önce
Kim tutar seni çakma honda,önce personeline adam akıllı maaş vermeyi bil sonra 3.ol

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tgs ~ 2 yıl önce
Maaşta kesinti yap,ikramiyeleri verme,mobbing uygula,her ay aldığımız maaş sanki borsaya endeksli gibi değişim göstersin,yemek yemeği burnumuzdan getir,sonra deki 3. Sıradayız. Yaw he he

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Otelci ~ 2 yıl önce
Arkadaşlar thy ne zaman kabin memuru işten atacak her sene bi temizlik yapıyor somra alım oluyor derlerdi alım vs olmayacak mı sivil havacılık mezunu 3 dil bilen birisi olarak bu firmada calısmak cok istiyorum

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Km ~ 2 yıl önce
Kardesim bence sen bu ise hic alinma Allahtan dilegim.başkasinin kotulugunu zararini isteyerek icinde biriktirdigin ur ve virusle Allah sana nasip etmez.
kibritçiler ~ 2 yıl önce
Uçucuların,aralıksız çalışan tekniğin,kargonun,yer hizmetlerinin yanına canım arkadaşım evden çalışanlarıda başarı sıralamasında en başa yazmış kıyamam. Sezonluk dizileriniz, filimleriniz,belgeselleriniz bitip, ikinci yaz dönemi sonu gezecek yer ve paranız kalmayınca 1.5 sene sonra çalışmak çalıştırılmak bir anda akıllara geldi. Yazık siz şimdi haftada iki gün işemi geleceksiniz ay kıyamam çok zorlamayın kendinizi çok üzülürüz. Siz ev modunda devam edip aldığınız kiloları nasıl vereceğinizi, bu uzun süreçte neler yaşadığınızı nerelere gittiğinizi anlatın bunları yaparkende şayet yorulup acıkırsanızda kahve,çorba,sandiviç,açık büfe ikramları ve özel menülerle karnınızı doyurun aman aç kalmayın mazallah hastalanıp hibrit işe gelmek istemiyorum diyerek birde boş yere istirahatte almaya kalkarsınız.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ses ~ 2 yıl önce
Düşün bu şirkette f/o olduğunu … Boş gününü değiştirilebilir diye alıp uçuş koyuyorlar … Senin hakkın olan izin gününde seni yolcu olarak başka bi havalimanına çekiyorlar sonrada badesin olmayan saw da bitiyor ordan da havalimanına servisle geçiyorsun arabanı alıp ordan eve gidiyorsun … ertesi gün home standby da sana Afrika uçuş çıkıyor . Bir evde iki kişi yaşıyorsun bir sen bir de nişanlın düşün bir birinizin yüzünü görmüyorsunuz çünkü siz artık çift değil ev arkadaşı olmuşsunuzdur …

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ses ~ 2 yıl önce
Bagajları yükleyen elmanı ol, itfaiye ol ground da çalış kabin memuru ol , kabin amiri ol , ama bu firmada pilot olma . Kaptan belki ama asla F/O olma , bu firmada F/O olmak girmek ömür boyu başlayacak bir pişmanlığın ilk adımı olur… Bir kere adam akımı maaş alamazsın bin bir bahane eline üç kuruş verirler kiranı zor ödersin zaten kabin amiri ile aynı maaşı alıyorsundur. Eğer bu şirkette f/ o olmadıysan ve başvurmayı düşünüyorsan güneş gibi ılık saçan Sunexpress var.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Arif ~ 2 yıl önce
Arff ye alim varmi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
BasarA ~ 2 yıl önce
Bu başarı pandemi döneminde evinde çalışan personelin, Pandemide terminalde görev alan insanların, Ailesi hastalık riskine rağmen uçan pilot ve hostelerin, Yer hizmetleri veren tüm insanların ve her gün km lerce yol tepen ikramcıların, yakıtcıların başarısıdır, müdürler böbürlenmesin lütfen ama haklısınız parayı siz lüpleteceksiniz doğru

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000