16 Temmuz 2013, Salı 10:24:15

THY "EN İYİ PAZARLAMA" ÖDÜLÜNÜ DE KAPTI

Türk Hava Yolları’na Airline Business’dan önemli ödül…
  • odulmus palavra!!! daha sen calisanlarina dogru duzgun kalitede yemek vermiyorsun , servislerin rezalet, b kapisinda,genel mudurluk onunde ise gelis ve gidislerde neler yasaniyor haberin yok olsa bile umurunda degil bilmem ne odulu aldik diye ovunuyorsun!!! nasilsa o odulu havaciligi internetten beraber ogrendiginiz torpilli yandaslarinizla ve karadenizli firinci,findikcilarla bileginizin hakkiyla kazandiniz!!!
  • ne kotu THY dusmanlarina yazacak bir sey kalmadi THy ni basarilarindan baska, buna takacak bir kulp bulamadi mi acaba Irlandalilar, soyle uyduruk, parayla alinmis filan gibi. Skytrax odulleri bile boyle saldirilara maruz kalmisti
  • Bir Chp li olarak Temel Bey kanimca TK ye gelen en iyi genel mudur, kendilerinin isanlara karsi olan yaklasimi cok sicak ve samimi ki buna bizzat ben de sahit oldum. Basarilarinin devamini dilerim.

Son üç yıldır Skytrax tarafından "Avrupa’nın En İyi Havayolu Şirketi" seçilen Türk Hava Yolları, “The Airline Strategy Awards 2013”de Pazarlama kategorisi ödülünün sahibi oldu.

Dünya genelinde havacılık sektörüne ait üst düzey toplantı salonlarında önde gelen aylık konu başlığı olan Airline Business, havacılık ve uzay sanayi ile ilgili online haber ve bilgi sitesi Flightglobal’ın ve aynı zamanda Flight International, Flightglobal Pro, flightglobal.com’un önemli bir parçası.

Geçtiğimiz yıllarda, Etihad Airways, Lufthansa, Jetblue Airways, Air New Zealand ve Virgin Australia gibi önemli havayolu şirketlerinin layık görüldüğü bu yıl ki Pazarlama kategorisi ödülü, geçtiğimiz Pazar gecesi, Londra Honourable Society of Lincoln’s Inn’de düzenlenen ödül töreninde, Tampa International Airport Genel Müdürü Joe Lopano tarafından, Türk Hava Yolları Genel Müdür’ü Temel Kotil’e takdim edildi.

Airline Business Editörü Max Kingsley-Jones, “Havayolu şirketlerinin zorlu ekonomik süreçler ve yüksek yakıt fiyatları arasında rekabet etmeleri sebebiyle güçlü bir liderlik vasfı, başarılı olanlarda oldukça önemli ve ayırt edici bir özellik. Bu bağlamda, The Airline Strategy Awards, son 12 yıldır liderlik katında sektörün en iyilerini takdir etmekte, tıpkı bu yılın alanlarında öncü kazananlarında görüldüğü gibi.” ifadelerini kullandı.

THY "EN İYİ PAZARLAMA" ÖDÜLÜNÜ DE KAPTI

Yorumlar Tüm Yorumlar (5)

palavra ~ 11 yıl önce
odulmus palavra!!! daha sen calisanlarina dogru duzgun kalitede yemek vermiyorsun , servislerin rezalet, b kapisinda,genel mudurluk onunde ise gelis ve gidislerde neler yasaniyor haberin yok olsa bile umurunda degil bilmem ne odulu aldik diye ovunuyorsun!!! nasilsa o odulu havaciligi internetten beraber ogrendiginiz torpilli yandaslarinizla ve karadenizli firinci,findikcilarla bileginizin hakkiyla kazandiniz!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yağcılar ~ 11 yıl önce
Bu yoruma olumsuz tıklayan amma da torpilli,yağcı takımı varmış! Servis ve yemek sorunu aşmış gitmiş diğerlerini saymıyorum bile tabii sizin gibi internet havacıları dalkavukların umurunda değil!
hayret ses yok ~ 11 yıl önce
ne kotu THY dusmanlarina yazacak bir sey kalmadi THy ni basarilarindan baska, buna takacak bir kulp bulamadi mi acaba Irlandalilar, soyle uyduruk, parayla alinmis filan gibi. Skytrax odulleri bile boyle saldirilara maruz kalmisti

Yanıtla

Kalan karakter 1000
havagazı ~ 11 yıl önce
yarın rüzgar terse döndü mü göreceğiz bakalım takunya hava yolları o palavra ödülleri ne ile almış? merak etme onlar kimin ne olduğunu iyi bilirler!! şimdi rüzgar thy den yana olduğu için ve türklerin de gazı sevdiklerini bildikleri için gaz verip nemalanma peşindeler!! ha bu arada thy güvenlikte de sondan 3. sırada seçildi bunun için ne diyeceksin peki???
Tebrikler ~ 11 yıl önce
Bir Chp li olarak Temel Bey kanimca TK ye gelen en iyi genel mudur, kendilerinin isanlara karsi olan yaklasimi cok sicak ve samimi ki buna bizzat ben de sahit oldum. Basarilarinin devamini dilerim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000