21 Mayıs 2014, Çarşamba 17:02:29

THY ELİNİ TAŞIN ALTINA KOYDU!

THY Genel Müdürü Temel Kotil’in çağrısıyla Manisa’nın Soma ilçesinde yaşanan maden faciasında hayatını kaybedenlerin yakınlarına yönelik yardım kampanyası başlatmıştı. Peki, Cuma günü başlatılan kampanyada kaç para toplandı? İşte ayrıntılar...
  • Sanki yardimi Kotil yapmis gibi algilaniyor .Neden T.Kotil gorunur de Yon Kur Bsk bu tur haberlerde yeralmaz ? Soma faciasinda personelden toplanan yardimi degil THY kurum olarak ne odedi ? onu sormuyorum .!!!
  • Dikkatimi cekiyorda Temel bey hep reklam kokan sirin haberlerde on planda , cok iyi verkaca girip herdaim Hamdi beye zor konulari pas ederek oyunu cok guzel oynuyor ,kamuoyuna sirin gorunmekte Temel beyin eline kimse su dokemez.
  • Her kişinin bir vicdanı var ( bu yadımlar kime ) deyip dedikodu yaratarak insanların piskolojisini bozan sayın yorumcu arkadaşlarım ,sizler bu konuları düşünmeseniz daha hayırlı olur kanısındayım , her konuyu belli bir yere bağlamaktan vaz geçin bu işler size göre değil belliki .
  • Reklam kokan hareketler bunlar...
  • Bence düzenli olarak her ay maaşlardan bir kesinti yaparak bir fon oluşturmak lazım.2013 yılında 1300 cıvarında iş kazasında hayatını kaybeden var.Allah rahmet eylesin
  • Thy sirket olarak ne yardim yapacakmis???
  • Simdi basbakanlik sorumlulugunda ya yardimlar.bizim yardimlar montaja kurban gitmesin sonra :(
  • Sorumlu patron zaten işçilere yüklü tazminat ödeyecek ayrıca devlette kanunen maaş bağlamak zorunda bu yardımlar kime ?
  • Maden. Sahihibi kanuni sorumlulugu dışında. Ne. Kadar. Yardım yapaçak,yoksa.
  • binlerce pilot çalışıyor. bin tanesi biner lira koysa bir milyon tl yapar zaten. ben mühendis olarak 500 tl verdim. şefi, müdürü, başkanı, genel müdür yardımcısı var. haydi burayı okuyan uçucu personel. baki olan dünyaya yatırım zamanı.

Türk Hava Yolları, Soma’daki maden faciasında hayatını kaybedenlerin yakınlarına yönelik olarak geçtiğimiz Cuma günü yardım kampanyası başlatmıştı. THY Genel Müdürü Temel Kotil’in “THY ailesinin sosyal duyarlılıktaki öncü pozisyonu, madenci kardeşlerimizin ailelerinin yanında olmayı gerekli kılıyor” çağrısıyla başlayan kampanyada 5 günde yapılan yardım rakamları açıklandı.

AirportHaber’in edindiği bilgiye göre; Türk Hava Yolları’nın hem bugüne kadarki bağış miktarını açıklamak hem de yardım kampanyasına henüz katılmayan personeli de teşvik etmek amacıyla yaptığı açıklamada 3 bin 527 personelin bağış yaptığını duyurdu.

30 Mayıs 2014 tarihine kadar sürdürülecek olan “Taşın altına elini koyma sırası bu kez bizde!” kampanyasına katılan 3 bin 527 personel toplamda 510 bin 550 TL’lik yardımda bulundu.

Tüm Türk Hava Yolları çalışanlarına gönderilen duyuruda 7 haneli rakamlara ulaşılması hedeflendiği belirtildi. Star Alliance’ın Nisan ayında güncellenen verilerine göre Türk Hava Yolları’nın 18 bin 882 çalışanı buluyor.

Bağış bedelleri, kampanyaya katılmak isteyen THY personelinin 8 Haziran’da yatacak ilk maaşlarından (yurtdışındakiler 8 Temmuz) belirli bir miktarı kesilerek tahsil edilecek.

©AirportHaber.com ÖZEL

THY ELİNİ TAŞIN ALTINA KOYDU!

Yorumlar Tüm Yorumlar (18)

Thy ne odedi ~ 10 yıl önce
Sanki yardimi Kotil yapmis gibi algilaniyor .Neden T.Kotil gorunur de Yon Kur Bsk bu tur haberlerde yeralmaz ? Soma faciasinda personelden toplanan yardimi degil THY kurum olarak ne odedi ? onu sormuyorum .!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kotil-Sirinlik ~ 10 yıl önce
Dikkatimi cekiyorda Temel bey hep reklam kokan sirin haberlerde on planda , cok iyi verkaca girip herdaim Hamdi beye zor konulari pas ederek oyunu cok guzel oynuyor ,kamuoyuna sirin gorunmekte Temel beyin eline kimse su dokemez.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Her kişinin bir vicdanı var ( bu yadımlar kime ) deyip dedikodu yaratarak insanların piskolojisini bozan sayın yorumcu arkadaşlarım ,sizler bu konuları düşünmeseniz daha hayırlı olur kanısındayım , her konuyu belli bir yere bağlamaktan vaz geçin bu işler size göre değil belliki .

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 10 yıl önce
Reklam kokan hareketler bunlar...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
hayır ~ 10 yıl önce
kurum içi bir hayır kampanyası bu. airporthabere şirket servis etmedi.
Bu kafayla gidersek ~ 10 yıl önce
Bence düzenli olarak her ay maaşlardan bir kesinti yaparak bir fon oluşturmak lazım.2013 yılında 1300 cıvarında iş kazasında hayatını kaybeden var.Allah rahmet eylesin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Thy sirket olarak ne yardim yapacakmis???

Yanıtla

Kalan karakter 1000
hacilar ~ 10 yıl önce
Simdi basbakanlik sorumlulugunda ya yardimlar.bizim yardimlar montaja kurban gitmesin sonra :(

Yanıtla

Kalan karakter 1000
nbox ~ 10 yıl önce
çatır çatır yerler var havadan
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Sorumlu patron zaten işçilere yüklü tazminat ödeyecek ayrıca devlette kanunen maaş bağlamak zorunda bu yardımlar kime ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
MADEN SAHİBİ ~ 10 yıl önce
Maden. Sahihibi kanuni sorumlulugu dışında. Ne. Kadar. Yardım yapaçak,yoksa.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
binlerce pilot çalışıyor. bin tanesi biner lira koysa bir milyon tl yapar zaten. ben mühendis olarak 500 tl verdim. şefi, müdürü, başkanı, genel müdür yardımcısı var. haydi burayı okuyan uçucu personel. baki olan dünyaya yatırım zamanı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000