05 Temmuz 2013, Cuma 14:22:35

THY ELÇİ OLDU

Türk Hava Yolları Orta Doğu'dan getirdiği 30 basın mensubunu İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu ile görüştürdü...
  • Thy TANİTİM Mudurlugunun yapamadigi isi yapiyor. Bu gereksiz mudurlukleri THY nin emrine verilmeli. Bak THY nin ticari mantikla dusunuen yineticiler bu zottirik burokratlari nasil calistiriyor
  • tebrikler türk hava yolları. istanbul için bakanlık'ın yaptığından fazlasını yapıyor.

Orta Doğu'da hızlı büyümesini devam ettiren Türk Hava Yolları, Birleşik Arap Emirlikleri, Suudi Arabistan, Mısır, Katar ve Kuveyt'ten, ülkelerinin önde gelen yaklaşık 30 basın mensubunu İstanbul'a davet etti.

4-6 Temmuz tarihleri arasında gerçekleştirilen bu organizasyon kapsamında gazeteciler İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu ile görüştü. Sohbet havasında geçen iki saati aşkın bilgilendirme toplantısına Türk Hava Yolları adına Pazarlama Satış Başkanı (1.Bölge)  Ziya Taşkent, Pazarlama Satış Başkan Yardımcısı (Ortadoğu & Kıbrıs) Murat Baş ve ilgili noktaların müdürleri katıldı.

Vali Mutlu öncelikle İstanbul’da son dönemde yaşanan ve dünya basınında geniş yer alan olaylardan ve nedenlerinden bahsetmiş, yapılan yaygın dezenformasyonun aksine, söz konusu toplumsal hareketliliğin gerçek boyutlarını kent ölçeğini dikkate alarak değerlendirdi.

Ayrıca Vali Mutlu, 3. Boğaz Köprüsü, 3. Havalimanı ve Kanal İstanbul gibi İstanbul’da yapılacak olan dünya çapındaki büyük projelerin, Türkiye ve İstanbul’da mevcut olan istikrara ve ülkemize duyulan güvene dair önemli bir gösterge olduğunu belirtti. Sıcak atmosferde geçen görüşmenin ardından konuk basın mensupları Valilik binasından, duydukları memnuniyeti ifade ederek ayrıldı.

THY ELÇİ OLDU

Yorumlar

Thy ~ 11 yıl önce
Thy TANİTİM Mudurlugunun yapamadigi isi yapiyor. Bu gereksiz mudurlukleri THY nin emrine verilmeli. Bak THY nin ticari mantikla dusunuen yineticiler bu zottirik burokratlari nasil calistiriyor

Yanıtla

Kalan karakter 1000
demokrat ~ 11 yıl önce
tebrikler türk hava yolları. istanbul için bakanlık'ın yaptığından fazlasını yapıyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000