20 Kasım 2015, Cuma 14:29:23

THY ekipler için uçak yolluyor

THY, Bamako'da kurtarılan personeli getirmek için uçak kaldırıyor.
  • Uçak direk uçuyor radarda görünüyor iki saat sonra orada olur şu an Cezayir üzerinde
  • Yurt içi, yurt dışı abuk subuk yerlere yatı yaptırmayın artık,kaçtır direkten dönülüyor.Olur olmaz yerlerde yatı yaptırmamak için illaki birilerinin ölmesimi lazım.
  • Ayak takımına gore kendilerinden başka kimse adam değil zaten. Bi tek ayak takimi hak ediyor herşeyin en iyisini,bi tek ayaklar adam.
  • 3 yildir ilk defa bu sitede yorum yapicam. Orada can yoldaslarimiz mahsur kalmis kimbilir ne haldeler neler yasadilar? O insanlar ölümle burun buruna gelmis burada tartisilan seylere bak! Biz bir aileyiz bırakın aranizdaki tartismalari baska yerde yapin. Kardeslerimizin basina gelen bu uzucu olayin sayfasinda egolarinizi tatmin etmeyin ayiptir gunahtir!
  • Sayın TK yöneticilerimiz ne zahmet ettiniz biz ordan yürüyerek gelirdik. Ayrıca rehin alındık diye işten atacaksanız lütfen haber verin. Şimdi biz pas döneceğiz ya bize nasıl tatlı bir süpriziniz var? Para kesintisi? Boş günümüzü yemece? Hadi arkadaşlar sizce bize nasıl bir süpriz yaparlar, yorumlarınızı bekliyorum.
  • Başınızda Kotil gibi yöneticiler olduğu sürece sizin başınıza daha çok işler gelir. Çok yazık oluyor bu insanlara, canlarını dişlerine takıp çalışıyorlar ama 3 kuruşluk değerleri yok. Şirket uçuş ekiplerine biraz değer verse bu tip bölgelere uçuş yapmazdı veya diğer şirketlerin aldığı tedbirleri alırdı. Bir Lufthansa nın, bir British Airways in ekiplerinin başına buna benzer rezillikler gelidğini gördünüz mü hiç?
  • Kaptan uçağın anahtarlarını odada unutmuş onun için motorları çalıştıramıyorlar, hayır düz kontak lafa çalışır motorlar ama , sigorta şirketleri bu durumda sigortayı geçersiz kılıyooooo
  • boş uçmaz o uçak kotil'cim. krizi fırsata çevirip afrika yolcusu doldursana.
  • tip müdürüyle teknik pilotlar yapsın bu özel seferi. ama tabi böyle bişey için ADAM olmak lazım önce
  • UHKM sisteminde IST-BKO uçuşlarının hepsi silinmiş. Bugünkü özel uçuşu yapacak ekibin de isimleri "null null". Kendi personeline "arkadaşlarımızı oradan almak için gayret gösteriyoruz" diye açıklama yapmak yerine isimleri gizlemeyi tercih ediyor şirket. Lafa gelince "biz bir aileyiz". Afrika'ya Widen Your Heart diyeceğine kendi personeline, sana ekmek kazandıran, olmazsa olmaz 1 numaralı personeline sahip çık, kucak aç önce.

Türk Hava Yolları (THY) Mali'de rehin alınan personeli için uçak gönderiyor.

THY'ye ait uçak az sonra Mali'ye gitmek üzere Atatürk Havalimanı'ndan kalkış yapacak.

THY'den rehine açıklaması;

Bamako’da istirahat eden görevli personelimizin konakladığı otelde yaşanan olay sonucunda, 5 personelimiz kurtulmuş olup, 2 personelimizin halen otelde kalması söz konusudur.

İlgili personelimiz ile irtibatımız sürmektedir.

Türk Hava Yolları Basın Müşavirliği, kamuoyunu  gelişmelerden haberdar edecek olup, resmi makamlar dışında başka kaynaklardan alınacak bilgilere itibar edilmemesi sürecin başarıyla yönetilmesi açısından önem arz etmektedir.

THY ekipler için uçak yolluyor

Yorumlar Tüm Yorumlar (26)

Arbeitslos ~ 8 yıl önce
Uçak direk uçuyor radarda görünüyor iki saat sonra orada olur şu an Cezayir üzerinde

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ekip ~ 8 yıl önce
Yurt içi, yurt dışı abuk subuk yerlere yatı yaptırmayın artık,kaçtır direkten dönülüyor.Olur olmaz yerlerde yatı yaptırmamak için illaki birilerinin ölmesimi lazım.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 8 yıl önce
Ayak takımına gore kendilerinden başka kimse adam değil zaten. Bi tek ayak takimi hak ediyor herşeyin en iyisini,bi tek ayaklar adam.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Km ~ 8 yıl önce
3 yildir ilk defa bu sitede yorum yapicam. Orada can yoldaslarimiz mahsur kalmis kimbilir ne haldeler neler yasadilar? O insanlar ölümle burun buruna gelmis burada tartisilan seylere bak! Biz bir aileyiz bırakın aranizdaki tartismalari baska yerde yapin. Kardeslerimizin basina gelen bu uzucu olayin sayfasinda egolarinizi tatmin etmeyin ayiptir gunahtir!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Çok Düşünceli ~ 8 yıl önce
Sayın TK yöneticilerimiz ne zahmet ettiniz biz ordan yürüyerek gelirdik. Ayrıca rehin alındık diye işten atacaksanız lütfen haber verin. Şimdi biz pas döneceğiz ya bize nasıl tatlı bir süpriziniz var? Para kesintisi? Boş günümüzü yemece? Hadi arkadaşlar sizce bize nasıl bir süpriz yaparlar, yorumlarınızı bekliyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ekibe geçmiş olsun ~ 8 yıl önce
Başınızda Kotil gibi yöneticiler olduğu sürece sizin başınıza daha çok işler gelir. Çok yazık oluyor bu insanlara, canlarını dişlerine takıp çalışıyorlar ama 3 kuruşluk değerleri yok. Şirket uçuş ekiplerine biraz değer verse bu tip bölgelere uçuş yapmazdı veya diğer şirketlerin aldığı tedbirleri alırdı. Bir Lufthansa nın, bir British Airways in ekiplerinin başına buna benzer rezillikler gelidğini gördünüz mü hiç?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
f. ~ 8 yıl önce
kacirma duymadim ama ucagin tekeri patlamistir ve 1977 583 ucak kazasinda 583 kisi hayatin kaybemis. THY ekibe birsey olmamis sukur.
Nokuyucu ~ 8 yıl önce
Kaptan uçağın anahtarlarını odada unutmuş onun için motorları çalıştıramıyorlar, hayır düz kontak lafa çalışır motorlar ama , sigorta şirketleri bu durumda sigortayı geçersiz kılıyooooo

Yanıtla

Kalan karakter 1000
windows uygulaması ~ 8 yıl önce
boş uçmaz o uçak kotil'cim. krizi fırsata çevirip afrika yolcusu doldursana.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
737-900 ~ 8 yıl önce
tip müdürüyle teknik pilotlar yapsın bu özel seferi. ama tabi böyle bişey için ADAM olmak lazım önce

Yanıtla

Kalan karakter 1000
739 ~ 8 yıl önce
onlar anca ofislerinden email yazar kendilerince birilerine ayar verir fırça atarlar dostum
Yapma bunuu ~ 8 yıl önce
Sizde geçen hafta işe başlattığımız yeni çömezlersiniz galiba. Ama ben sizi azarlamadım ki!
Aynen ~ 8 yıl önce
Hicbiri ADAM degil....
bilmeden konuşan ~ 8 yıl önce
günaydın kaptan commander olarak yapacak bu uçuşu. çünkü kendisi ADAMDIR...
zz ~ 8 yıl önce
zaten onlar yapıyor merak etme
Hocam, orda dur! ~ 8 yıl önce
Tip muduru, teknik kaptanlar falan.. yanlarinda yardakcisi olarak gorev yapan yalaka karaktersiz adam kilikli fo larla sira sira dakar ucusu yapiyor, pazar gunlerine denk getiriyorlar bir de.. Ac uhkm yi ara sira bak.. neden boyle bir gorevi ustlensinler ki dakar da guneslenmek varken havuz basinda. Komik olma lutfen :))
Pilot ~ 8 yıl önce
THY'de FO olamamak bir dert olmak bin dert. Şükür başka bir şirkette huzurla çalışıyorum, ne biçim şirketsiniz ya paranızda geniş gövdenizde sizin olsun, hiçbiriniz adam değilsiniz pilot bozuntuları sizi.
Pardon? ~ 8 yıl önce
Benim uçuşum bir iptal olsun gününüzü gösteririm size!
Aynaya bak ~ 8 yıl önce
O uçuşta kokpit ve kabin başkanları vardı. Tip müdürü de uçağın sorumlu kaptanıydı. Bu kadar ön yargılı yazmak için adam olmamak lazım.
..... ~ 8 yıl önce
Sen adam mısın acaba işiniz gücünüz fesatlık. Biraz delikanlı ol be hamurun bozuk olamazsın da en azından eteğini çıkar. Adamlıktan bahseden pilot müsfetteleri kesin bir yaranız var hasetlik yapıyorsunuz. Bu hasetlikle daha çok kucağa düşer millete iftira atarsınız. Delikanlılıktan bahsettiğin adamların hepsi Adam gibi adamdır. Dansöz değil. Her devirde senin gibi kılkuyruklar çıkar adamlara sanal alemden laf eder. Benim kim olduğumu anladın. Adamsan sen solesene sen kimsin. Var mı öyle bir yürek sende dansöz
ekip ~ 8 yıl önce
UHKM sisteminde IST-BKO uçuşlarının hepsi silinmiş. Bugünkü özel uçuşu yapacak ekibin de isimleri "null null". Kendi personeline "arkadaşlarımızı oradan almak için gayret gösteriyoruz" diye açıklama yapmak yerine isimleri gizlemeyi tercih ediyor şirket. Lafa gelince "biz bir aileyiz". Afrika'ya Widen Your Heart diyeceğine kendi personeline, sana ekmek kazandıran, olmazsa olmaz 1 numaralı personeline sahip çık, kucak aç önce.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ekibe ~ 8 yıl önce
IST-BKO uçuşu yok. yanlış bakmışsındır. IST-OUA-BKO yapıyor o sefer
johnny ~ 8 yıl önce
maşallah UKHM detaylarını da burda paylaşmıssın arkadasşm bari sicilini ve kodunu ver airporthaber de girsin. bu olayın ayrıca personel işlemleri ile ne alakası var? sen memnun değilsin galiba ,çık istersen.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000