11 Kasım 2013, Pazartesi 13:15:43

THY DÜZENLEMEYE GİDECEK

AK Parti İl Başkanı Kamil Saraçoğlu, Türk Hava Yolları (THY) Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Topçu’yu, İstanbul THY merkez binasındaki ofisinde ziyaret ederek, görüş alış verişinde bulundu.
  • sen önce thy gibi bir kurumun yönetim kurulu başkanı olduğunu hatırlasan da zahmet olmazsa kendinde düzenlemeye gidip de şiveni düzeltsen düzgün türkçe konuşsan ve bir de yabancı dil öğrensen olur mu?????
  • Ak Parti il başkanı diyorsunuz, ama hangi il olduğu yazının sonunda anlaşılıyor.
  • "Böyle büyük bir yatırımın ve tesisin daha fazla uçuş noktasına bağlanmasını hak ediyor." Bak su konusana. Ankara bu ulkenin baskenti dunyaya baglanmayi hak etmiyor mu? Londra, Paris neden acilmaz??
  • Tabiki başkanımız diyecek kendileri de aynı partinin bürokratı değil mi? Ama CHP Kütahya il başkanı gidip benzer taleplerde bulunsaydı hitap başka türlü olurdu gerçi görüşür müydü o da başka bir soru olur.
  • Kütahya il başkanı olduğunu haberin sonunda anladım.
  • yuuppiiiiiiiiiiiiii size yakisanda buydu bir belcikali gurbetci olarak cook sevindim zira thy zafer icin bir gun aktarmali bekletiyordu
  • Kahramanmarasada her gün 2 sefer olsun. Aksamlari eminim doluluk orani yüksek olur. Pegasus örnegin 09.11.2013de Aksam Saat 18:45de Sabiha Gökcen Havalimanindan sefer düzenledi ve Ucak fulldu.
  • "Başkanımız" derken?
  • YATIRIM

AK Parti İl Başkanı Kamil Saraçoğlu, Türk Hava Yolları (THY) Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Topçu’yu, İstanbul THY merkez binasındaki ofisinde ziyaret ederek, görüş alış verişinde bulundu.

Ziyarette konuşan Başkan Saraçoğlu, Zafer Havalimanı ile ilgili olarak uçuş saatleri düzenlemesi yapılmasının büyük önem arz ettiğini vurgulayarak sabah 08.00’de Zafer Havalimanı kalkışlı, akşam 22.00 veya 23.00 da İstanbul kalkışlı bir hareket saati düzenlemesi yapıldığında bölge için talebin daha çok artacağı önerisinde bulundu.

Saraçoğlu, ayrıca yurtdışı uçuşlarında Almanya, Belçika gibi dış hatlar ile yurtiçi farklı illere yönelik iç hatlar açıldığında gurbetçi vatandaşlarımızın ve turizm acentaları ile yurtiçi ulaşım noktasında yoğun ilgi göstereceklerini belirtti.

THY Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Topçu da, ”Öncelikle Kütahya İl Başkanımızın bu ziyaretinden ve görüşlerinden dolayı memnuniyet duydum. Zafer Havalimanı'nın daha etkin bir şekilde kullanılması ve uçuş planlaması ile ilgili öneri ve görüşlerinden dolayı teşekkür ederim. Özellikle ve önemle şunu vurgulamalıyım ki Zafer Havalimanı'nın kapatılması gibi bir durumun kesinlikle söz konusu değildir. Böyle büyük bir yatırımın ve tesisin daha fazla uçuş noktasına bağlanmasını hak ediyor. İstanbul uçuş saatleri, dış hatlar ve iç hatlar ile ilgili İl Başkanımızın önerilerinin yönetim kurulumuzda değerlendirileceğini, bölgenin faydasına uygun bir çalışma planı hazırlayacağız" diye konuştu.

Başkan Kamil Saraçoğlu, THY Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Topçu’yu Kütahya, Afyonkarahisar ve Uşak'a davet ederek, ziyaret anısına kendisine hediye takdim etti.

THY DÜZENLEMEYE GİDECEK

Yorumlar Tüm Yorumlar (9)

önce sen!!! ~ 10 yıl önce
sen önce thy gibi bir kurumun yönetim kurulu başkanı olduğunu hatırlasan da zahmet olmazsa kendinde düzenlemeye gidip de şiveni düzeltsen düzgün türkçe konuşsan ve bir de yabancı dil öğrensen olur mu?????

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Nasıl Habercilik? ~ 10 yıl önce
Ak Parti il başkanı diyorsunuz, ama hangi il olduğu yazının sonunda anlaşılıyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
"Böyle büyük bir yatırımın ve tesisin daha fazla uçuş noktasına bağlanmasını hak ediyor." Bak su konusana. Ankara bu ulkenin baskenti dunyaya baglanmayi hak etmiyor mu? Londra, Paris neden acilmaz??

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Başkan ~ 10 yıl önce
Tabiki başkanımız diyecek kendileri de aynı partinin bürokratı değil mi? Ama CHP Kütahya il başkanı gidip benzer taleplerde bulunsaydı hitap başka türlü olurdu gerçi görüşür müydü o da başka bir soru olur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Musa cakar ~ 10 yıl önce
Kütahya il başkanı olduğunu haberin sonunda anladım.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
belcikali ~ 10 yıl önce
yuuppiiiiiiiiiiiiii size yakisanda buydu bir belcikali gurbetci olarak cook sevindim zira thy zafer icin bir gun aktarmali bekletiyordu

Yanıtla

Kalan karakter 1000
K.marasli ~ 10 yıl önce
Kahramanmarasada her gün 2 sefer olsun. Aksamlari eminim doluluk orani yüksek olur. Pegasus örnegin 09.11.2013de Aksam Saat 18:45de Sabiha Gökcen Havalimanindan sefer düzenledi ve Ucak fulldu.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
BAŞKAN ~ 10 yıl önce
"Başkanımız" derken?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ATIL ~ 10 yıl önce
YATIRIM

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000