23 Ekim 2018, Salı 23:12:56

THY: "Dünya havacılığının merkezi Türkiye!"

Türk Hava Yolları (THY) İstanbul Yeni Havalimanı'nın açılışına sayılı günler kala yeni bir reklam filmi yayınladı.
  • Adam kayıranların,torpil yapanların,hakkımı yiyenlerin Allah bin belasını versin
  • Ekonomi bitik halde, işsizlik oranı yüzde yirmiden fazla, enflasyon durmadan artıyor, ithalat, döviz, faiz, dış borç rekorları kırılıyor, alım gücü hergün daha da düşüyor, 1 trilyon dolar civarında dış borç var alınan paralar betona, saraylara, makam uçaklarına yani gösterişe, havaya ve yandaşlara gitti, torunlarımız bile borçlandırılıyor, insan kalitemiz rezalet , saygısızlık dizboyu, trafik felaket, düzen, nizam kalmadı, eskiden biraz utanma, edep, haya vardı şimdi o da bitti, adalet ara ki bulasın, caydırıcı cezalar yok olsa da uygulayan yok, eğitimde dünyanın en kötülerinden olduk, bilgili, yetenekli, yetişmiş insanlar torpil ve hemşehricilik belası yüzünden işlerinden oldu, ülkelerinden kaçırıldı, insanlar iyice kutuplaştırıldı, ayrıştırıldı vs. Bu haldeyken dünya havacılığının merkezi nasıl olabiliriz ? İnsanların aklıyla dalga geçmeyi bırakın yeter artık !
  • Dunya havacilik merkezi Turkiye mi Ne iciriyorlar size anlamadim gitti bu neyin kafasi
  • Kabin memuru maaslari standart seviye olan 2999 tl’ye cekilip oaynak arttirimi yapilmalidir
  • Sonunda geldi ve çattı, açılıyor insallah
  • tam 2 uçakla thy ve daha kullanacaklarını açıklamayan türk şirketkeri ile mi ? avrupanın yarısı bile uçmuyor TC ye .Yine 1 kişiye yaranmak için boş laflar boş reklamlar..
  • Hadi daha somut konusalim, kac tane buyuk sirket ucuyor istanbula? Delta? United? Virgin? Iberia? Air france? Kendi kendimize ucarak buyuk olamayiz.
  • Öyle ya da böyle gelişecek. Türkiye’de ne kadar sıkıntı ceksem de, çeksek de en azindan Avrupa’nın huzur ve refah dolu ama masum kaniyla yikanmis topraklarinda degilim. Çok şükür şehitlerimizin kaniyla bulanmis topraklarda yapilan her turlu icraat benim icin pahabiçilemez degerdedir. Teşekkürler Reis, Teşekkürler Türkiye, Teşekkürler Reis. Herkes yasadigi yeri cennete cevirir kimse mizmizlanmasin.
  • Çalışanı mutsuz olan şirket.Övünün bu duruma getirenler.
  • Tamamen sacmalik. Ben amerika da ucuyorum. Havaciligin merkezi burasi. Buradaki havacilik muzelerini,havacilik tarihini,ucak fabrikalarini,uzay mekiklerini gelin gorun. Gelisen teknolojiye hayret edersiniz. Kimse kimseyi kandirmasin. Havaciligin merkezi burasi.

Türk Hava Yolları (THY) İstanbul Yeni Havalimanı'nın açılışına sayılı günler kala yeni bir reklam filmi yayınladı. 

Yeni yayınlanan reklam filminde İstanbul Yeni Havalimanı ile birlikte dünyanın havacılık merkezinin Türkiye olacağı belirtiliyor. 

Geçtiğimiz Haziran ayında THY'nin 85'inci yılı sebebiyle çekilen reklam filminden bazı sahnelerin olduğu videoya İstanbul Yeni Havalimanı'nın simülasyon görüntüleri de eklendi. 

İşte yeni paylaşılan o film;

THY: "Dünya havacılığının merkezi Türkiye!"

Yorumlar Tüm Yorumlar (34)

kimsesiz ~ 5 yıl önce
Adam kayıranların,torpil yapanların,hakkımı yiyenlerin Allah bin belasını versin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Merkez !!! ~ 5 yıl önce
Ekonomi bitik halde, işsizlik oranı yüzde yirmiden fazla, enflasyon durmadan artıyor, ithalat, döviz, faiz, dış borç rekorları kırılıyor, alım gücü hergün daha da düşüyor, 1 trilyon dolar civarında dış borç var alınan paralar betona, saraylara, makam uçaklarına yani gösterişe, havaya ve yandaşlara gitti, torunlarımız bile borçlandırılıyor, insan kalitemiz rezalet , saygısızlık dizboyu, trafik felaket, düzen, nizam kalmadı, eskiden biraz utanma, edep, haya vardı şimdi o da bitti, adalet ara ki bulasın, caydırıcı cezalar yok olsa da uygulayan yok, eğitimde dünyanın en kötülerinden olduk, bilgili, yetenekli, yetişmiş insanlar torpil ve hemşehricilik belası yüzünden işlerinden oldu, ülkelerinden kaçırıldı, insanlar iyice kutuplaştırıldı, ayrıştırıldı vs. Bu haldeyken dünya havacılığının merkezi nasıl olabiliriz ? İnsanların aklıyla dalga geçmeyi bırakın yeter artık !

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Adanalı ~ 5 yıl önce
Dunya havacilik merkezi Turkiye mi Ne iciriyorlar size anlamadim gitti bu neyin kafasi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kaynak ~ 5 yıl önce
Kabin memuru maaslari standart seviye olan 2999 tl’ye cekilip oaynak arttirimi yapilmalidir

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Vay vay vayy ~ 5 yıl önce
Sonunda geldi ve çattı, açılıyor insallah

Yanıtla

Kalan karakter 1000
hahahah ~ 5 yıl önce
tam 2 uçakla thy ve daha kullanacaklarını açıklamayan türk şirketkeri ile mi ? avrupanın yarısı bile uçmuyor TC ye .Yine 1 kişiye yaranmak için boş laflar boş reklamlar..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Adana Merkez ~ 5 yıl önce
Hadi daha somut konusalim, kac tane buyuk sirket ucuyor istanbula? Delta? United? Virgin? Iberia? Air france? Kendi kendimize ucarak buyuk olamayiz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Patlıyor herkes ~ 5 yıl önce
Şekeri atan kopmalık hacı son ses
.. ~ 5 yıl önce
Öyle ya da böyle gelişecek. Türkiye’de ne kadar sıkıntı ceksem de, çeksek de en azindan Avrupa’nın huzur ve refah dolu ama masum kaniyla yikanmis topraklarinda degilim. Çok şükür şehitlerimizin kaniyla bulanmis topraklarda yapilan her turlu icraat benim icin pahabiçilemez degerdedir. Teşekkürler Reis, Teşekkürler Türkiye, Teşekkürler Reis. Herkes yasadigi yeri cennete cevirir kimse mizmizlanmasin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
.. yazana ~ 5 yıl önce
Adamsan masum kanıyla yıkanmış dediģin avrupa'nın ilaç,araba,uçak,makine vs gibi hiçbir icadını kullanma da görelim.
Ertan ~ 5 yıl önce
Çalışanı mutsuz olan şirket.Övünün bu duruma getirenler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ahahha ~ 5 yıl önce
Tamamen sacmalik. Ben amerika da ucuyorum. Havaciligin merkezi burasi. Buradaki havacilik muzelerini,havacilik tarihini,ucak fabrikalarini,uzay mekiklerini gelin gorun. Gelisen teknolojiye hayret edersiniz. Kimse kimseyi kandirmasin. Havaciligin merkezi burasi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000