19 Ağustos 2014, Salı 12:50:40

THY DÜNYA DEVLERİYLE MASAYA OTURUYOR

Türk Hava Yolları, İstanbul’a inşa edilecek yeni havalimanı için çalışmalara başladı. THY, sahip olacağı özel terminalin alt yapı yatırımları için dünya devleriyle görüşüyor. İşte ayrıntılar...
  • Hiç kimsenin elin upmiyelim artık. Kendi toprağını agasinin biz olalım artık.
  • son yaşananlardan sonra almanlara iş verilir mi diye kimse sormasın. çünkü biz unutkan bir milletiniz ve bu sorunu da hemen unutup, paşa paşa işi onlara veririz
  • BT önce İngiltere'de altyapısını sağlamlaştırsın. Öyle sokaklara wi-fi döşemekle olmuyor onların internete bağlanmasıda lazım 10 kişi girse çöküyor :)
  • Brndenburgu eline yüzüne bulaştıran almanlarla mı konuşuyorlar.... Türk Telekomla görüşseler olmuyor mu!!!!!!
  • Bu konu hakkında negatif düşünen yorumculara bu sözüm : kapasitenizi genişleterek bakmaya zorlayın kendinizi.
  • Buyuk oynuyormus. Birine para verip is yaptirtmanin nesi buyuk oynamak?
  • Ben size terminal alamazsiniz demedim. .
  • Bakım Hangarı yapılması düşünülmüyor mu acaba? Havaalanı bittikten sonra aaaa tüh onu unutmuşuz derlerse şaşırmam açıkcası.
  • Almanlara versinler zira Berlin'de cok iyi is cikardilar. Ayrica dinlemeleri de kolay olur, ugrasmazlar.
  • neden bız butun ışlerımızı gızlılık ıcnde yurutmeye kalkıyoruzkı. şeffaflaşmak daha ıyı dılmı..bakın ışte şu olayı bıle becerememışız kı gozlılıgı fılan kalmamış acıga dokulmuş herşey..kaldı kı eger thy na mustakıl bır termınal verılecekse zaten teknolojı şırketlerı thy nın peşınden koşacaklardır ıhaleyı almak ıcın. o zamanda katılımcılar arasında en uygunu secme ve fıat kırdırma şansıda daha kolay olacaktır..yanılıyormuyum....

İstanbul’a inşa edilecek ve dünyanın en büyüklerinden biri olacak havalimanında rakipleri gibi kendine özel terminale sahip olmasına kesin gözüyle bakılan Türk Hava Yolları, alt yapı çalışmaları için dünya devleriyle masaya oturmaya başladı.

2023 hedefleri doğrultusunda 420 uçaklık filo ile yılda 100 milyon yolcu taşımayı planlayan Türk Hava Yolları’nın İstanbul’daki 3. havalimanında 4 terminalden birine sahip olmak istediği THY yöneticileri tarafından her platformda dile getiriliyor. THY’nin bu planı doğrultusunda gizli bir şekilde görüşmeler yürütmeye başladığı öğrenildi. AirportHaber’in edindiği bilgiye göre; Yeni terminalde sıfır sorunla çalışmak isteyen THY ilk adımı Alman teknoloji deviyle görüşerek attı. Türk Hava Yolları’nın Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Topçu başkanlığındaki bir heyetle geçtiğimiz aylarda yeni terminalinin alt yapı işleri için Alman teknoloji devi Deutsche Telekom ile görüştü ve teklif aldı.

Dünya çapında 230 binin üzerinde çalışanı bulunan ve 2013 yılında 60 milyar Euro gibi dev bir gelir elde eden Deutsche Telekom’un Türk Hava Yolları’na cazip bir teklif vererek bu işi almak istediği ifade ediliyor.

Türk Hava Yolları’nın fiyat kırmak ve alt yapı yatırımlarını hem kaliteli hem de ucuza mal etmek adına görüşmeleri Deutsche Telekom’la sınırlı tutmayacağı da gelen bilgiler arasında. THY’nin kısa süre içerisinde İngiliz kamu şirketi British Telecom’la (BT) da görüşeceği belirtiliyor. Alman Deutsche Telekom kadar büyük olmasa da BT’nin teknoloji alanında söz sahibi olduğunu biliniyor. BT, 2013 yılı verilerine göre 18 milyar Euro’yu aşan bir gelir elde etti.

THY’nin teknolojik alt yapı yatırımları için yürüttüğü görüşmeleri yılsonuna kadar sonlandırması bekleniyor.

 ©AirportHaber.com ÖZEL 

THY DÜNYA DEVLERİYLE MASAYA OTURUYOR

Yorumlar Tüm Yorumlar (11)

Android Uygulaması ~ 10 yıl önce
Hiç kimsenin elin upmiyelim artık. Kendi toprağını agasinin biz olalım artık.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
paşa ~ 10 yıl önce
son yaşananlardan sonra almanlara iş verilir mi diye kimse sormasın. çünkü biz unutkan bir milletiniz ve bu sorunu da hemen unutup, paşa paşa işi onlara veririz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İngiliz ~ 10 yıl önce
BT önce İngiltere'de altyapısını sağlamlaştırsın. Öyle sokaklara wi-fi döşemekle olmuyor onların internete bağlanmasıda lazım 10 kişi girse çöküyor :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ilya ~ 10 yıl önce
Brndenburgu eline yüzüne bulaştıran almanlarla mı konuşuyorlar.... Türk Telekomla görüşseler olmuyor mu!!!!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
:D ~ 10 yıl önce
Turk Telekomda ingilizler yönetiyor suan simdi ne olacak ?
Android Uygulaması ~ 10 yıl önce
Bu konu hakkında negatif düşünen yorumculara bu sözüm : kapasitenizi genişleterek bakmaya zorlayın kendinizi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Buyukluk ~ 10 yıl önce
Buyuk oynuyormus. Birine para verip is yaptirtmanin nesi buyuk oynamak?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 10 yıl önce
Ben size terminal alamazsiniz demedim. .

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Bakım Hangarı yapılması düşünülmüyor mu acaba? Havaalanı bittikten sonra aaaa tüh onu unutmuşuz derlerse şaşırmam açıkcası.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Alman ~ 10 yıl önce
Almanlara versinler zira Berlin'de cok iyi is cikardilar. Ayrica dinlemeleri de kolay olur, ugrasmazlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
erdınc durmazer ~ 10 yıl önce
neden bız butun ışlerımızı gızlılık ıcnde yurutmeye kalkıyoruzkı. şeffaflaşmak daha ıyı dılmı..bakın ışte şu olayı bıle becerememışız kı gozlılıgı fılan kalmamış acıga dokulmuş herşey..kaldı kı eger thy na mustakıl bır termınal verılecekse zaten teknolojı şırketlerı thy nın peşınden koşacaklardır ıhaleyı almak ıcın. o zamanda katılımcılar arasında en uygunu secme ve fıat kırdırma şansıda daha kolay olacaktır..yanılıyormuyum....

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000