19 Haziran 2013, Çarşamba 07:09:43

"THY DİREKT UÇUŞ YAPSIN"

Gine Sanayi ve KOBİ'ler Bakanı Ramatoulaye Bah, THY'nin direkt uçuşlar gerçekleştirmesi konusunda Bakan Çağlayan'dan talepte bulundu.
  • bak yine sol omuzumdaki melek harıl harıl yazmaya başladı...adamı delirtir bunlar...sanki ahım şahım markalarımız var...neyin ticaretini yapacaksınız merak ettim doğrusu...bi singapur yada almanya gibi olsaydı anlardım yada çin gibi...gemi ile çimentomu götüreceğiz?
  • hocanin Turk okulu acilmadan gineye sefer yapmaz THY
  • katılıyorum beylikdüzünden avcılar huni sini geçmeden gidemiyoruz beylikdüzü sahilden deniz uçağı istiyoruz seabird duy sesimizi...
  • Izmir-Igdir ucuslari yapilmali.
  • bende bızım oraya ucak seferı ıstıyorum :))) avcılar trafııgınden gına geldı senelerdır. ataturk havalımanı beylıkduzu sefer beklıyoruz :DDDD

Bah, Gine'ye ticaret müşaviri atanması, THY'nin direkt uçuşlar gerçekleştirmesi konusundaki taleplerini ilettiği Bakan Çağlayan'ı ülkesine davet etti.

Çağlayan da buna karşılık, Afrika'daki ticaret müşavirliği sayısını artırmak istediklerini, bu anlamda Gine'yi gündeme alacaklarını kaydetti.

THY uçuşlarına ilişkin taleple ilgili de Çağlayan, konunun THY'ye iletileceğini ve kendisinin de Gine'ye ziyarette bulunmayı istediğini söyledi.

"THY DİREKT UÇUŞ YAPSIN"

Yorumlar Tüm Yorumlar (5)

:)) ~ 11 yıl önce
bak yine sol omuzumdaki melek harıl harıl yazmaya başladı...adamı delirtir bunlar...sanki ahım şahım markalarımız var...neyin ticaretini yapacaksınız merak ettim doğrusu...bi singapur yada almanya gibi olsaydı anlardım yada çin gibi...gemi ile çimentomu götüreceğiz?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
hoca ~ 11 yıl önce
hocanin Turk okulu acilmadan gineye sefer yapmaz THY

Yanıtla

Kalan karakter 1000
aynen ~ 11 yıl önce
katılıyorum beylikdüzünden avcılar huni sini geçmeden gidemiyoruz beylikdüzü sahilden deniz uçağı istiyoruz seabird duy sesimizi...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Özcan Yildiz ~ 11 yıl önce
Izmir-Igdir ucuslari yapilmali.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
helal olsun ~ 11 yıl önce
bende bızım oraya ucak seferı ıstıyorum :))) avcılar trafııgınden gına geldı senelerdır. ataturk havalımanı beylıkduzu sefer beklıyoruz :DDDD

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000